Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Schrappen btw-tarief kost 55.000 banen

Het schrappen van het btw-tarief van 6 procent leidt tot een verlies van 55.000 banen in de gastvrijheidssector. Dat blijkt uit onderzoek van Lees verder.

Nederlandse hotelprijzen plus 2 procent

De gemiddelde prijs per hotelovernachting in Nederland, betaald door reizigers van over de hele wereld, is met 2% licht gestegen in 2014. Dit Lees verder.

Bouw van nieuw hotel op de Veluwe

Het Oosterbeekse Introvast B.V. iet een droom werkelijkheid worden: de bouw van een hotel en bijbehorende hotellodges bij Velp. Dit jaar wordt gestart Lees verder.

Horeca laat goede groeicijfers zien

De Nederlandse horeca als geheel heeft weer eens reden om tevreden te zijn, en dat is een unicum sinds 2008. Dat jaar was immers het beste jaar tot Lees verder.

Utrechtse hotels enorm duur tijdens Tour

Utrecht maakt zich op voor de start van de Tour de France. Wie een betaalbare hotelkamer in de Domstad zoekt tijdens deze periode, komt bedrogen uit. De Lees verder.

Meer weten over Personeel? Klik hier!

Heb je nieuws over je b&b?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll


Dossiers

  Alle dossiers »

  Dit zijn de 5 grootste hotels van Europa

  Heeft u nog een kamer vrij? In de 5 grootste hotels van Europa is het antwoord op deze vraag waarschijnlijk bijna altijd ‘ja’. Reis Lees verder.

  Fletcher weer populairste hotelketen?

  Dit jaar is Fletcher Hotels genomineerd voor de titel Populairste hotelketen van Nederland. Sinds de start van het uitreiken van de Zoover Awards Lees verder.

  Booking.com lanceert last minute app

  Booking.com lanceert de app Booking Now. Met deze app kunnen gasten een last minute kamer reserveren voor de komende 24 of 48 uur. Lees verder.

  De opkomst van superfoods

  Superfoods worden steeds populairder. De groenteboer op de hoek promoot de gojibessen als perfect voedingsmiddel vol anti-oxidanten Lees verder.

  Airbnb sluit deal met T-mobile

  Vanaf dit voorjaar installeert T-mobile de app van Airbnb standaard voor op Android-toestellen. Klanten die zich via Deutsche Telekom Lees verder.

  Mary K Hotel wint Travellers' Choice Award

  Mary K Hotel heeft bekend gemaakt dat het door TripAdvisor is gekozen als winnaar in de categorie Beste Service bij de Travellers’ Choice™ Awards Lees verder.

  Concurrentiepositie Schiphol verstevigd

  Goed nieuws voor de toeristische branche. De prijs die luchtvaartmaatschappijen betalen om op Schiphol te starten en landen is tussen 2003 en Lees verder.

  Betalen via social media mogelijk

  Visa Europa breidt de wereldwijde betaalmogelijkheden uit met Visa Direct en gaat een samenwerking met fastacash aan om betalingen via social media Lees verder.

  De top 10 hotel songs

  Hotels.com stoft haar platencollectie af om de Top 10 Hotel Songs te presenteren. In alle generaties en muziekgenres zijn hotels populair als Lees verder.

  Site voor gehandicapte reiziger gelanceerd

  Tijdens een bijeenkomst in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre is vandaag de website Hotelaccessibility.com gelanceerd. Op Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  De meest bestelde snack in 2014?

  Thuisbezorgd.nl houdt bij wie, wat waar en wanneer bestelt in Nederland. Dat geeft soms verrassende resultaten, zoals de volgende Top 20. Wat zijn Lees verder.

  Eerste Heartbreak Hotel opent

  Liefdesverdriet? In het Schotse Ardoch House kun je terecht voor een speciaal treurarrangement van vijf dagen. Specialisten helpen Lees verder.

  B&B-caravans mogen niet meer terug

  De gemeente Arnhem heeft zijn gelijk gekregen en ondernemer Ruud Hilbrands mag zijn vrolijke caravannetjes in zijn achtertuin niet meer Lees verder.

  Nieuwe regels voor Airbnb en drank- en horecawet op komst

  Op dit moment is er geen landelijke wetgeving met betrekking tot Airbnb (particuliere vakantieverhuur) en is de Lees verder.

  Gratis: Arrangementenkalender 2015

  Op veler verzoek en wegens succes geprolongeerd: de Arrangementenkalender. Een superhandig overzicht waarop je alle vakanties, feestdagen, Lees verder.

  Top 10 vreemdste beroepen in de reisbranche

  Vergeet de stewardess, de reisleidster en de front desk medewerker in het hotel, wij presenteren je de 10 meest vreemde beroepen in Lees verder.

  Nieuw: digital detox vakanties

  Veel vakantiegangers willen overal wifi, maar er zijn ook toeristen die tijdens hun vakantie volledig afstand willen nemen van Lees verder.

  Moeilijke woorden drijven menuprijs op

  Hoe meer moeilijke woorden op het menu, hoe duurder het restaurant. Wetenschappers hebben aangetoond dat er een verband bestaat. Restaurants die Lees verder.

  Hotelkamer boeken via Instagram

  Conrad Hotels and Resorts zet Instagram in om de boekingen op te drijven. De hotelketen laat consumenten een kamer boeken door op een Lees verder.

  Booking heeft nu 600.000 accommodaties

  Booking.com, wereldleider in online reserveringen van accommodaties en dochteronderneming van de Priceline Group (Nasdaq: PCLN), heeft gisteren zijn Lees verder.

  De Pier niet meer zo dood als een pier

  De eigenaren van de Scheveningse Pier en de gemeente Den Haag willen afspraken maken om het markante bouwwerk aan de kust nieuw leven in te blazen. De Lees verder.

  Nieuwe cao recreatie ligt op tafel

  Vandaag, dinsdag 17 februari 2015, hebben FNV Recreatie en werkgeversorganisatie Recron een onderhandelingsresultaat bereikt voor een nieuwe cao Lees verder.