Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Beste b&b staat in Abcoude

Waar vind je de beste b&b van Nederland? Zoover heeft de award voor de beste b&b-accommodatie uitgereikt aan Villa Oldenhoff in Abcoude. De bezoekers van de site gaven deze bed & breakfast een Lees verder.

Pasen levert 700 miljoen op

Het paasweekend van 2014 zorgde voor een zeer goede start van het toeristisch seizoen. Volgens NBTC Holland Marketing brachten dit jaar zo’n 900.000 buitenlandse toeristen de paasdagen in Lees verder.

Impasse Zeemotel Noordwijk doorbroken

Het heeft even geduurd. Na jarenlang getouwtrek tussen overheid, omwonenden en de eigenaren, kan de bouw van Zeemotel Zeezicht eindelijk beginnen. Na bemiddeling is ook de Lees verder.

De Nederlandse aardbei is er weer

De derde dinsdag van april staat traditioneel in het teken van de opening van het aardbeienseizoen. Verwen uw gast daarom met deze traktatie van eigen bodem. Met een enthousiast ‘We zijn er Lees verder.

Slapen met Johnny & Jan

Mannen gaan er graag even tussenuit met Johnny de Mol. Vrouwen geven, misschien iets minder verrassend, de voorkeur aan Jan Kooijman. Desondanks gaan Nederlanders toch Lees verder.

Alles weten over BTW in uw b&b?

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll


Robot vervangt chef en ober

De mens laat zich steeds vaker vervangen; zeker in China. In het noordoosten van China (in de provincie Heilongjiang) zijn de kelner en de chef beiden vervangen door een robot. Zij kunnen Lees verder.

Horecaondernemer gezocht

De gemeente Noordoostpolder is nog op zoek naar een horecaondernemer voor recreatiegebied Wellerwaard. Het gebied ten noorden van Emmeloord wordt in 2015 Lees verder.

B&b met drive-in

Bed en Breakfast De Garage InN is een ‘drive-in’-accommodatie. Niet zomaar een b&b, maar een b&b met de mogelijkheid om in een oldtimer te slapen! De vrijstaande garage is omgebouwd naar Lees verder.

Illegale hotels dicht in Amsterdam

Afgelopen dinsdag werden er al drie illegale hotels gesloten in het centrum van Amsterdam. Donderdag kwamen daar nog drie hotels bij in stadsdeel Zuid. Met name de brandveiligheid bleek niet in Lees verder.

Horecaondernemers doen speeddates

Horecaondernemers in Amsterdam hebben afgelopen week met open armen ruim 100 werkzoekenden verwelkomd tijdens speciaal georganiseerde ‘speeddates’ in diverse hotels. “Het blijkt een enorme Lees verder.

Paasbier met chocolade. Hips!

Bier en chocolade. Een goede combi? Volgens Valentino Chocolatier wel: zij maken hun Brasser-bier met een ‘jasje’ van chocolade. Dit alles speciaal voor Pasen. Het Brasser-bier is een biertje met 6,5 Lees verder.

Wellness voor hotelgast én bezoeker

Onder de titel ‘Wellness 7’ start Hotel De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel vanaf 1 mei met professionele massages en wellness. Niet alleen voor verblijfsgasten van het grootste zakenhotel Lees verder.

Kamerprijzen Amsterdam naar recordhoogte

Online hotelprijzen in Amsterdam zijn deze maand gestegen naar gemiddeld 173 euro per kamer per nacht, zo blijkt uit de trivago Hotelprijsindex Lees verder.

Smaak verandert door licht en muziek

De Britse Oxford University heeft ontdekt dat wijn anders smaakt, wanneer het licht of de muziek in de omgeving verandert. De klassieke klasseringen zouden dus een aanpassing Lees verder.

Horecamedewerkers verdienen weinig

Het gemiddeld bruto uurloon voor horecamedewerkers bleef in 2013 ongeveer gelijk en kwam uit op €10,40. Het loon daalde vorig jaar met €0,10 (-1%). Vergeleken met andere werknemers, verdienen Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Gast wordt 'gegoogled'

Eleven Madison Park is een restaurant met drie Michelinsterren. Het restaurant ligt in New York en heet de gasten op een bijzondere manier welkom. De gasten worden ‘gegoogled’, waardoor de Lees verder.

Nacht van de Fooi uitgebreid

Vanaf deze tiende editie van Nacht van de Fooi kunnen horecagelegenheden in elk dorp of iedere stad in Nederland hun fooi afstaan aan ontwikkelingssamenwerking. Naast Lees verder.

Aansprakelijkheid voedselallergie bij horecaondernemer

De aansprakelijkheid met betrekking tot voedingsintolerantie en voedselallergie ligt vanaf 13 december 2014 bij de horecaondernemer. Lees verder.

Inventaris De Roskam aangeboden

Van geluidssysteem tot badjas. De gehele inventaris van het failliete hotel-restaurant De Roskam in Gorssel is in te zien en te koop. BVA Auctions biedt de inventaris aan. Zoals ook de bedrijfswagen, Lees verder.

Horeca krijgt sneller vergunning

Vergunningen voor horecaondernemers: er is al veel over gezegd en geschreven. De gemeente Renkum wil de horeca tegemoet treden en start een ‘Ondernemingsdossier’. Iedere Lees verder.

Horeca loopt geld mis door banken

Ondernemers lopen miljoenen euro’s mis doordat de banken gemiddeld 110 dagen per jaar gesloten zijn. Terwijl de horeca ook in de weekenden en ‘s avonds open is, worden pinbetalingen van Lees verder.

Hotel Bloemendaal weer open

Een heftige brand verwoeste in de nacht van 24 juni 2013 nagenoeg het hele interieur van restaurant De Rusthoek en het bovengelegen Hotel Bloemendaal. Eigenaren Ed en Mariëlle van Veen Lees verder.

Controles op misstanden horeca

De Inspectie SZW start deze maand met gerichte inspecties in de detailhandel, horeca en land- en tuinbouw. Vooral bedrijven die al eerder in de fout zijn gegaan, kunnen een Lees verder.

B&b in huis van Hans en Grietje

Nancy Van Utterbeeck en Elisabeth Driessens openden begin deze maand hun b&b Steynehofke in Bevel, België. De b&b bevindt zich in een charmant hoevegebouw uit 1850. Het pand is Lees verder.

Brandveiligheid in hotels & b&b's (2)

Veel hoteliers en b&b-eigenaren beseffen niet dat een sprinklerinstallatie niet verplicht is; een verplichting staat nergens in de wetgeving. De enige uitzondering zou een extreem hoge ruimte Lees verder.

Obama krijgt hotelrekening: 1,1 miljoen

De president van de Verenigde Staten, Barack Obama, verbleef aansluitend aan de nucleaire top in De Haag een nachtje in Brussel. De kosten: 1,1 miljoen euro. Na het korte verblijf reisde Lees verder.

Nepbeoordelingen of niet?

Andy Murray is, naast professioneel tennisser, tegenwoordig ook hotelier. Zijn imago heeft in zijn prille carrière als hotelier direct enige schade opgelopen. TripAdvisor onderzocht zijn hotel Lees verder.