Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Veel websites nog slecht beveiligd

Slechts 32 van de 100 meestbezochte Nederlandse websites maken gebruik van een veilige HTTPS-verbinding. Dit blijkt uit een onderzoek van Lees verder.

7 misverstanden over mosselen

Wanneer kun je een mossel wel, en wanneer niet, eten? Hoe zit dat met de maanden met de ‘r’? En hoe maak je mosselen eigenlijk het beste klaar? Dit lijstje Lees verder.

Europese Commisie: Economie trekt aan

De economische groei in de eurolanden trekt voorlopig licht aan, voorspelt de Europese Commissie. De Commissie verwacht in 2016 Lees verder.

Escape rooms de trend in leisure-land

De ‘escape room’ is een nieuwe trend in leisure-land en een opvallend snelle stijger. In 2013 zijn de eerste escape rooms in Nederland gevestigd. Eind 2015 Lees verder.

Waar gaan we heen op Valentijnsdag?

In plaats van elkaar chocolade en eetbare hartjes te geven, wandelen Nederlandse stellen met Valentijnsdag liever hand-in-hand door een Lees verder.

Heb je nieuws over je b&b?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

  Alle dossiers »

  Bidroom concurrent van grote OTA's

  Met 120.000 actieve gebruikers en een maandelijkse groei van 22%, is het Nederlandse bedrijf Bidroom op weg om de markt voor online Lees verder.

  Is carnaval goed voor de horeca?

  Carnaval is voor veel horecaondernemers in het zuiden van Nederland wat Kerst voor veel winkeliers is. Een forse omzetplus voor cafés Lees verder.

  Sligro neemt twee vestigingen De Kweker over

  Sligro heeft een akkoord bereikt met Vroegop Ruhe om de groothandels van De Kweker in Purmerend en op Texel over te nemen. Overigens Lees verder.

  Alternatief voor mineraalwater in sterrenrestaurant

  Ja, ook bij een Michelinster past hét alternatief voor mineraalwater. Sinds november 2013 draagt ‘t Raedthuys met trots de Lees verder.

  Uitzending Rambam over schoonmaak in hotellerie doet veel stof opwaaien

  Het zal niemand binnen de hotellerie ontgaan zijn: gisterenavond heeft het tv-programma Rambam veel stof doen opwaaien met Lees verder.

  Beste hotel Caribisch gebied op Aruba

  Het Bucuti & Tara Beach Resort Aruba is het beste hotel in het Caribisch gebied. Het hotel heeft namelijk als enige hotel in de Caraïben een plaats Lees verder.

  Horeca moet toegankelijk worden voor gehandicapten

  Donderdag heeft de Tweede Kamer besloten dat alle gebouwen (waaronder ook de horeca) toegankelijk moeten worden voor mensen Lees verder.

  Voor welke prijs wordt in Nederland geboekt?

  De gemiddelde prijs voor hotels in Nederland in 2015 betreft €137 per kamer per nacht. (Dit is een gemiddelde voor het hele land, en verandert Lees verder.

  Column: Een B&B beheren kun je leren

  Heb je plannen om een B&B te beginnen, maar maak je je zorgen of je wel een bestaansrecht hebt? Of je in het enorme aanbod van B&B’s wel Lees verder.

  Hyatt gebruikt Messenger voor communicatie met gasten

  Dan Moriarty reist vaak per trein en checkt dan welke apps de mede-reizigers op hun smartphone gebruiken. Messenger (Facebook) en Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  B&B Weesp in gevecht met de gemeente

  De fractie van VVD Weesp gaat vragen stellen over de gedwongen inkrimping van Bed & Breakfast Smal Weesp. De eigenaren, Annemiek van der Boor Lees verder.

  Best beoordeelde hotels op Booking.com

  Gisteren zijn de Booking.com Guest Review Awards uitgereikt. In ieder segment van de hotellerie viel er een winnaar te noteren. Stuk voor stuk zijn Lees verder.

  Hotel Braams in Gieten is failliet

  Hotel Braams in Gieten is failliet. Inmiddels bleek de belastingschuld van het hotel opgelopen tot maar liefst 900.000 euro. Er wordt Lees verder.

  Onderzoek: horeca investeert meer in 2015

  Retailers en horecaondernemers in het midden- en kleinbedrijf zien de komende maanden over het algemeen met vertrouwen tegemoet. Ze gaan Lees verder.

  Uniek hotel voor young professionals geopend

  Op 7 januari 2016 vond de officiële opening van Hotel Jansen plaats door wethouder en loco burgemeester Kajsa Ollongren. Dit unieke hotel richt zich Lees verder.

  Airbnb schrapt te vaak verhuurde woningen

  Airbnb heeft in Amsterdam een grote schoonmaakactie gehouden en huizen die te vaak worden verhuurd in Amsterdam uit het bestand Lees verder.

  Nederlanders boeken massaal zomervakantie

  Het nieuwe jaar is nog geen halve maand oud, maar online reisorganisaties zien nu al een opvallende stijging in het aantal boekingen voor Lees verder.

  19 procent hotelboekingen wordt geannuleerd

  Negentien procent van de online boekingen wordt geannuleerd. Dit blijkt uit cijfers van de boekingssite Dohop. De steden met het hoogste Lees verder.

  Pinnen wordt steeds normaler in de horeca

  Gasten betalen steeds vaker met hun pinpas in de horeca en daarbij ook steeds vaker contactloos. Algemeen directeur KHN Lodewijk van Lees verder.

  Download de gratis HorecaMarketingKalender 2016

  De Horeca- MarketingKalender 2016 is hét overzicht van de belangrijkste (en iets minder belangrijke) feestdagen in binnen- en Lees verder.

  Gratis kraanwater. Daar gaan we weer

  Kraanwater. Een woord dat jaarlijks terugkeert met betrekking tot de horeca. De horeca zou water gratis moeten verstrekken. De ergernis over Lees verder.

  Foodconsumptie buitenshuis stijgt met €643 miljoen

  Als het consumentenvertrouwen stijgt, gaan consumenten meer buiten de deur consumeren. Die wetmatigheid bestaat al decennialang. Lees verder.