Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Forse groei Nederlandse V PAY-betalingen

Visa Europe heeft zijn positie in de Nederlandse markt versterkt door een toename van het aantal transacties in het fiscale jaar 2014. Betalingen met Lees verder.

Motel One opent hotel in Tsjechië

De Duitse budget designhotelketen Motel One start 2015 met de opening van een eerste hotel in Tsjechië. Motel One Praag is gevestigd in een monumentaal Lees verder.

Sligro mag geen drank verkopen

De gemeente Deventer wil op korte termijn een last onder dwangsom opleggen aan Sligro. De groothandel oefent volgens gemeente Deventer het Lees verder.

Londen populairste hotelstad bij Nederlanders

Het afgelopen jaar was Londen de best bezochte buitenlandse hotelbestemming onder Nederlandse reizigers. Dit blijkt uit gegevens van de boekingswebsite Lees verder.

Wordt je website straks nog goed gevonden?

In 2015 gaat Google de mobiele ranking aanpassen. De gebruiksvriendelijkheid van je website op mobiele apparaten wordt toegevoegd aan de factoren Lees verder.

Meer weten over Personeel? Klik hier!

Heb je nieuws over je b&b?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Dossiers

  Alle dossiers »

  Hotels moeten investeren in SEO

  De strijd om directe boekingen duurt voort. De OTA’s staan sterker, aangezien zij meer budget vrij (kunnen) maken voor PPC (pay per click). Hotels die sterk Lees verder.

  Konijn als horecamedewerker (VIDEO)

  Op zoek naar een goedkope werknemer? Dit konijn heeft echt ‘feeling’ voor de horeca. Hij is goedkoop, aangezien hij in natura betaald wordt, Lees verder.

  Hotel Bieze opent weer in maart

  Het is definitief: Hotel Bieze heropent eind maart. De Groningse ondernemers Pieter-Jelle Hoogsteen en Elly Bakker zullen het hotel Lees verder.

  Hotel-restaurant Victoria weer open

  Hotel-restaurant Victoria in Winschoten gaat na het faillissement van eind november toch weer open. De toenmalige eigenaar was de heer Lees verder.

  Amsterdam blijft populaire hotelstad

  Amsterdam is in trek in het begin van 2015. Hotels.com ziet een stijging in internationale en Nederlandse zoekopdrachten naar Amsterdamse hotelovernachtingen. Lees verder.

  Moeke Mooren krijgt meer kamers

  In 1989 verrees het horecabedrijf ‘Moeke Mooren’ in Appeltern; daar waar de Oude Maas vroeger langs de winterdijk schuurde. De zaak Lees verder.

  Wifi in Nederlandse hotels kan veel beter

  Nederland scoort niet goed op het gebied van (gratis) Wifi in hotels. Amsterdam doet het mondiaal gezien redelijk, maar blijkbaar zijn de hotels Lees verder.

  Tweede Efteling-hotel?

  Het kantoorpand van de Rabobank in Kaatsheuvel wordt zeer waarschijnlijk overgenomen door De Efteling. Het pand staat vrijwel aan de rand van het Lees verder.

  Huurster mag blijven na onderverhuur Airbnb

  Een huurster van woonstichting De Key mag niet uit haar woning gezet worden. Zij verhuurde deze woning via Airbnb en de woonstichting maakte er Lees verder.

  Een van de beste B&B's ter wereld

  Huis Koning behoort mag zichtzelf kronen tot derde beste B&B ter wereld. Onze zuiderburen hebben hiermee een B&B in de top drie wereldwijd Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Insecten op menukaart Princess

  De groeiende vraag naar biologisch vlees en verantwoorde vis groeit enorm. Supermarkten, slagers en restaurants spelen hier enthousiast op in. Er zijn Lees verder.

  Europa's grootste resort breidt uit

  PortAventura bestaat dit jaar twintig jaar en viert dat met de opening van twee nieuwe hotels in het luxe segment. Het bestaande hotel Lucy’s Lees verder.

  Nieuwe B&B in Voorburg

  In een voormalig brugwachtershuisje in Voorburg aan de Wijkerlaan komt een Bed & Breakfast. Dit meldt de gemeente Leidschendam-Voorburg. Het Lees verder.

  Hotel de Oorsprong St. Nicolaasga failliet

  Hotel de Oorsprong, gelegen aan de Huisterheide in het Friese Sint Nicolaasga is failliet. Het hotel is gesloten en er is Lees verder.

  Airbnb schiet grote hotelbedrijven voorbij

  Airbnb heeft de grote hotelbedrijven inmiddels ingehaald wat betreft waarde, die toegekend is door investeerders. In concrete termen zal Airbnb de Lees verder.

  1 miljoen kamers voor Marriott

  Marriott International, Inc. verwacht dat tegen het einde van 2015 het aantal kamers dat onder de vlag van Marriott valt, de grens van 1 miljoen Lees verder.

  Toerisme stijgt in 2015 met 4 procent

  Voor 2015 verwacht NBTC op het gebied van buitenlandse toeristen een een bezoekersstijging van zo’n vier procent. De teller komt Lees verder.

  Nederlandse hotelkamerprijzen gedaald

  Nederlandse hotels waren in 2014 2% goedkoper dan in 2013, zo meldt hotelzoekmachine www.trivago.nl. De prijzen verschilden in een aantal maanden sterk van Lees verder.

  Update: oplichtster actief bij B&B's

  Een 60-jarige en op het oog keurige vrouw bedondert verschillende B&B-eigenaren. In Zelhem klopte de vrouw aan bij een lokale B&B met het Lees verder.

  Eerste veganistische B&B

  Zou het een gat in de markt zijn? Een veganistische B&B? In Zeeland denkt Christine Burgemeester van wel. Veganisten eten of dragen geen Lees verder.

  Oprichter Booking.com wordt boer

  De Nederlandse internetmiljonair Kees Koolen is een van de oprichters van Booking.com en wil heel graag de grootste boer ter wereld worden. Via LinkedIn Lees verder.

  Haagse Hotelnacht groot succes

  Afgelopen weekend vond de 2e editie van de Haagse Hotelnacht plaats. Na de officiële opening door wethouder Karsten Klein, hotelmanager Hilton Lees verder.