Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

B&B's AA en Hunze gaan samenwerken

De bed & breakfast-accommodaties in de gemeente Aa en Hunze slaan de handen ineen. Op uitnodiging van de gemeente zijn vele ondernemers Lees verder.

Campings en vakantiehuisjes in trek tijdens meivakantie

Nederlanders die in eigen land meivakantie vieren, doen dat vooral op de camping of in een vakantiehuisje. In mei 2015 brachten ze daar 5,5 Lees verder.

Reageren op hotelrecensies niet altijd positief

Een nieuwe studie van Cornell University dat hoteliers moeten uitkijken met het plaatsen van reacties op negatieve reviews. De revenue stijgt Lees verder.

NBTC: 2 miljoen vakantievierders in eigen land

NBTC Holland Marketing verwacht dat er dit jaar tussen de 3,5 en 4 miljoen vakanties worden ondernomen door Nederlanders Lees verder.

Online zichtbaarheid van je b&b

Afgelopen week volgde ik een webinar (online workshop) met als titel ‘Meer lievelingsgasten en meer omzet met deze 7 ultieme verleiders Lees verder.

Heb je nieuws over je b&b?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

  Alle dossiers »

  Consumentenvertrouwen neemt weer toe

  Na vier maanden daling is de stemming onder consumenten in april weer gestegen. Het consumentenvertrouwen komt deze maand uit op 1, terwijl Lees verder.

  Zwitserse nachttrein wordt hostel

  Een oude Zwitserse nachttrein die tussen Rome en Zürich reed, heeft deze week officieel zijn vaste standplaats bij Amsterdam Sloterdijk Lees verder.

  B&B-gast drinkt wijn eigenaresse op

  Een 47-jarige inwoonster van Kollumerzwaag is wegens oplichting door de politierechter in Leeuwarden veroordeeld tot een werkstraf. De Lees verder.

  Slapen in vliegtuig bij B&B Hoogerheide

  B&B-gasten bij Bed and Breakfast Domaine Haute Bruyere in Hoogerheide kunnen nog dit jaar overnachten in een heus Fokker-vliegtuig. Hij meet 25 meter Lees verder.

  B&B's brengen gasten naar restaurant en halen ze ook weer op

  Altijd dat gedoe over wie ‘de Bob’ is… Drie B&B’s in België brengen hun gasten nu zelf naar restaurant Den Oker (Ronsele) en Lees verder.

  Wederom geest gespot in spookhotel

  Een gast in het Stanley Hotel in de Amerikaanse staat Colorado heeft een ‘griezelige figuur’ op de foto vastgelegd, zonder Lees verder.

  Zaanse Schans trekt meeste internationale bezoekers

  NBTC Holland Marketing en Respons hebben de ‘TOP50 Dagattracties’ van 2015 uitgebracht. In de lijst staan de Lees verder.

  Wertemerhoeve B&B bekroond met vier tulpen

  Wertemerhoeve B&B in Evertsoord is onlangs officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Wertemerhoeve ontving vier tulpen na Lees verder.

  Alles over de eerste echte B&B-gids

  Een Koninklijk Besluit uit de vijftiger jaren is nog steeds een prima leidraad voor hedendaagse b&b’s, vindt de auteur van de eerste Lees verder.

  Hotelveiligheidstips van Guest Quality

  Een ongeluk zit in een klein hoekje… Hoe vaak heeft u deze uitspraak al gehoord en gedacht: ‘Gelukkig heb ik alle risico’s onder controle’. Is dit Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Cash blijft Europa's dominante betaalmiddel

  In eerste Europese Cash Report, dat tijdens het internationale congres ‘Future of Cash 2016’ in Parijs werd gepresenteerd, blijkt dat de manier Lees verder.

  BungalowSpecials start klantenservice met WhatsApp

  BungalowSpecials is gestart met het inzetten van WhatsApp en is daarmee de eerste Online Travel Agency in Nederland die zich aan het medium waagt. Met Lees verder.

  B&B in oud gemeentehuis Kessel

  In het Noord-Limburgse Kessel werd het oude gemeentehuis ver onder de vraagprijs verkocht. Op dit moment is het een ‘design bed and breakfast’, dat Lees verder.

  "Onze B&B betekent veel voor het dorp"

  Voor de buurvrouwen Kristel Roelofs en Marieke Olde Weghuis uit Lattrop begon de plannenmakerij voor een eigen b&b onder het genot van een Lees verder.

  ING: Omzet horeca groeit in 2016 drie procent

  De omzet binnen de horeca zal dit jaar met zo’n 3 procent groeien, zo berekent het economisch bureau van ING. Dit komt met name omdat consumenten meer Lees verder.

  "Eerste boekingen al voor de opening"

  De droom van een eigen bed & breakfast begint vaak op een mooie dag bij een glas wijn. Maar niet iedereen heeft de tijd, het kapitaal Lees verder.

  Stayokay genomineerd voor duurzaam ondernemen

  Hostelketen Stayokay is door Triodos Bank genomineerd voor de Hart-Hoofdprijs 2016. Deze publieksprijs wordt Lees verder.

  Consumenten koesteren 2-weekse meivakantie

  Onder vakantieboekende consumenten heeft GfK een steekproef gehouden. Deze potentiële reizigers kregen de vraag voorgelegd of de 2-weekse Lees verder.

  Voortaan ook legitimatie vragen bij verkoop frisdranken

  De RIVM kwam deze week met alarmerende cijfers over de ongezonde leefstijl van jongeren en ook het Voedingscentrum luidt de noodklok. PvdA-kamerlid Lees verder.

  BBB Maastricht komt met nieuw concept

  BBB Maastricht maakt zich op voor de toekomst met een nieuw concept. De ambitie van de BBB is om internationaal een toonaangevende rol te Lees verder.

  Waarschuwing voor valse reserveringsaanvraag

  Al voor de derde keer ontving miniHotel d’Soete Inval in Noordwijkerhout per e-mail een reserveringsaanvraag van ‘Griekse priesters’. De eigenaar Lees verder.

  Hotelovernachtingen Europa goedkoper

  Advito, expert op het gebied van zakenreizen, heeft een nieuwe kwartaalupdate van de Industry Forecast uitgebracht. Daaruit blijkt, in vergelijking Lees verder.