Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Toverland bouwt hotelresort

Attractiepark Toverland in Sevenum heeft plannen om flink uit te breiden. Het pretpark wil het tweede attractiepark van Nederland worden (na de Efteling) en Lees verder.

Mercure met 'Bed-In' op Uitmarkt

Mercure is ook dit jaar prominent aanwezig op de Uitmarkt. De hotelketen opent het nieuwe cultuurseizoen met haar eigen Uitmarkt-paviljoen, waarin een Bed-In de grote aandachttrekker is. Niet liggend in de Lees verder.

Chinezen willen op vakantie naar Australië

Uit de nieuwste editie van de Chinese International Travel Monitor blijkt dat Chinese reizigers het liefst naar Australië op vakantie gaan. Frankrijk en Nieuw-Zeeland staan respectievelijk op de tweede en Lees verder.

Hotelbestemmingen en -prijzen deze zomer

Amsterdam is nog altijd de meest geboekte Nederlandse hotelbestemming, zo meldt hotelzoekmachine trivago.nl. De vakantietrends van deze zomer laten zien dat Amsterdam de meest Lees verder.

Hotel Hoogeveen in zwaar weer

Hotel Hoogeveen zit in zwaar weer: het hotel zal immers failliet gaan als het op 2 oktober gedwongen moet sluiten. De gemeente had (zie onze eerdere berichtgeving hierover) tekortkomingen Lees verder.

Alles weten over Personeel? Klik hier!

Heb je nieuws?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll


Nieuwe eigenaar Hotel Woudrichem

Hotel Woudrichem in de gelijknamige plaats heeft een nieuwe eigenaar. Met de komst van de nieuwe eigenaar verandert ook de Lees verder.

Pickwick lanceert nieuw theeconcept

Van Green Tea Pure tot Rooibos Vanilla en Forest Fruit. Douwe Egberts Professional lanceert een nieuw theeconcept exclusief voor de horeca genaamd Lees verder.

Home Exchange neemt 'only in America' over

HomeExchange.com, ‘s werelds grootste huizenruilorganisatie blijft uitbreiden door een overname van de site ‘Only in America’, een reisorganisatie met Lees verder.

Nederlandse hotels niet de schoonste

Niet in alle hotels kun je van de grond eten. De boekingsportal hotel.info onthult hoe het is gesteld met de hygiëne in de hotels in Nederland en Lees verder.

Nieuwe b&b in Oldenzaal?

Op de plek waar nu nog een onbewoonbare en vervallen boerderij staat, willen Louis en Els Golbach in Oldenzaal een bed & brreakfast Lees verder.

Nieuwe website voor Groupon

Vanmorgen meldden we al dat Groupon haar hotelaanbod sterk aan het uitbreiden is. Daarbij komt ook de nieuwe website vanaf vandaag. Groupon Lees verder.

Groupon: duizenden nieuwe hotels

Met de lancering van Groupon’s nieuwe website voegt het bedrijf ook in Nederland Marktselectie toe aan haar travelaanbod. Hiermee krijgt de bezoeker van de Lees verder.

Hotelprijzen stijgen in zuidelijke landen

In een aantal zuidelijke vakantielanden zijn gedurende de vakantieperiode de hotels fors duurder geworden, zo blijkt uit de hotelprijsindex (tHPI) van Lees verder.

Vrouwelijke reizigers willen storytelling

Vrouwen zijn verantwoordelijk voor 92 procent van alle vakantie-beslissingen en het Clute Institute ontdekte daarnaast dat 40 procent van Lees verder.

Loyaliteitsprogramma van ebookers.nl

ebookers.nl, één van Europa’s grootste online reisbureaus, introduceert Bonus+. Het allereerste online loyaliteitsprogramma in Nederland waarmee Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Nieuwe horecaopleiding op de Veluwe

Het bedrijfsleven op de Veluwe heeft een nieuwe horecaopleiding in het leven geroepen. De naam van de vakopleiding is Hospitality4you. Tijdens de Lees verder.

Alcohol is goed voor conditie

Oudere mensen die regelmatig alcohol drinken zijn fitter en hebben minder moeite met bewegen. Dat blijkt uit een nieuw Brits onderzoek. Mensen van middelbare leeftijd of ouder die helemaal nooit alcohol drinken Lees verder.

Kunstexpositie in Hotel BLOOM!

Van 9 tot 30 september tijdens Brussels Design presenteert Hotel BLOOM! in zijn Penthouse Art Space de collectieve expositie, ‘A to Z’ genaamd, van een groep internationale designers Lees verder.

Hotel Hoogeveen gedwongen dicht?

De gemeente Hoogeveen dreigde Hotel Hoogeveen onlangs met sluiting. Er zouden twee jaar geleden reeds ernstige tekortkomingen vastgesteld zijn, waaronder de voorzieningen Lees verder.

Nieuw luxe hotel in Middelburg

In Middelburg wordt het monumentale Polderhuis in het centrum verbouwd tot een luxe hotel. De gemeente heeft het plan goedgekeurd en door omwonenden zijn geen bezwaren Lees verder.

Bijbel verwijderd van hotelkamers

Travelodge verwijdert de Bijbel van alle hotelkamers. Niemand heeft geklaagd tot dusverre en de reden voor deze actie is logisch. Onze samenleving is namelijk multicultureel en daarbij horen Lees verder.

Google niet verantwoordelijk voor faillissement

Eerder meldden we dat een Amerikaanse restauranthouder Google voor de rechter sleepte in verband met zijn faillissement dat Lees verder.

Blogster ontdekt Rotterdam City Centre voor opening

Morgen opent Ibis Rotterdam City Centre haar deuren voor gasten. Het hotel, met 139 kamers, is gevestigd in het Wijnhavengebied. Eén bijzondere gast Lees verder.

Nieuw op tv: Restauranthouders beoordelen elkaar

Net 5 komt met een variant op het succesnummer van Omroep Max, Bed & Breakfast, waarbij Bed & Breakfast-eigenaren elkaars onderneming Lees verder.

Aziaten niet op reis zonder gadgets

Reizigers uit Thailand kunnen hun smartphones, tablets en e-readers niet missen op vakantie. Maar liefst 85 procent van de Thaise reizigers wil niet zonder gadgets op pad. Korea staat op de tweede plaats Lees verder.

Moeder Booking.com groeit gestaag

Het moederbedrijf van de Amsterdamse hotelboekingsite Booking.com, de Priceline Group, is het afgelopen kwartaal flink gegroeid. Op de Nasdaq opende het aandeel na de presentatie van de kwartaalcijfers Lees verder.

80 procent zoekt online naar hotelkamer

Ruim acht op de tien Nederlanders bepaalt de keuze voor een hotel door online te kijken naar de prijs, ligging en de foto’s. Dit blijkt uit onderzoek van een Nederlandse veilingwebsite, waarvoor duizend mensen Lees verder.