Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Horeca laat goede cijfers zien

Hotels, restaurants, snackbars en cafés hebben in het derde kwartaal goede zaken gedaan. In de horeca is nu al tweeënhalf jaar sprake van omzetgroei, Lees verder.

Advertorial: luxe en verbluffende frisheid

Een douchewc is een toilet en bidet in één en zorgt naast ruimtebesparing ook voor luxe en verbluffende frisheid. De Geberit AquaClean Sela douchewc Lees verder.

Airbnb-adressen stijgt in stad Groningen

Het aantal Groningers dat via Airbnb een overnachtings-accomodatie aanbiedt, is in 2015 met maar liefst 88 procent gestegen. Lees verder.

Grootste ergernissen hotelgasten

Heerlijk ontspannen overnachten in een luxe hotelkamer. Het klinkt allemaal perfect, maar toch kunnen hotelgasten zich behoorlijk ergeren. De Lees verder.

ADA biedt fair trade hotelcosmetica

In 2012 was ADA Cosmetics International de eerste Duitse producent die fair trade grondstoffen gebruikte in hotelcosmetica. Nu is Lees verder.

Marleen Brekelmans Wildgroei B&B’s

Heb je nieuws over je b&b?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

  Alle dossiers »

  Wildgroei van B&B's?

  ‘Iedereen kan zomaar een bed & breakfast beginnen’. Dit is een veelgehoorde opmerking. Niet alleen geplaatst door B&B-eigenaren die de Lees verder.

  Kerstmarktbezoekers willen naar Rotterdam

  Vanaf november is het zoekwoord ‘kerstmarkten’ populair bij internetbezoekers. Dit jaar valt de belangstelling voor kerstmarkten in Rotterdam op, zo Lees verder.

  Over the top hotels

  Agoda.com heeft zijn jaarlijkse lijst van Over The Top Hotels vrijgegeven. Net als in voorgaande jaren betekent ‘Over the Top’ niet noodzakelijkerwijs Lees verder.

  De top 10 Italiaanse skidorpen

  Het kwik daalt en dat doet menig wintersporter verlangen naar het moment dat de ski’s ondergebonden mogen worden. Italië is een verrassende Lees verder.

  Flevoland focust op toerisme

  Provincie Flevoland heeft gisteren een nieuw strategisch marketingplan gepresenteerd waarbij toerisme centraal staat. Meer dan 130 ondernemers Lees verder.

  Interview: nieuwe B&B De Bostuin Veluwe

  Na haar pensioen thuis zitten en niets doen, daar keek Henny Fink niet bepaald naar uit. Samen met haar man Carl woont zij in Lees verder.

  HotelTech: BookingSuite lanceert RateManager

  BookingSuite presenteert een nieuwe tool: RateManager. Het is een software-oplossing die nieuwe high-end data intelligence Lees verder.

  De beste en slechtste budgethotelsteden

  In een recent onderzoek van CheapHotels.org werden 30 bestemmingen in de Verenigde Staten vergeleken op basis van de kwaliteit van de Lees verder.

  Meer toeristen op vakantie in Nederland

  Het aantal toeristen dat in Nederlandse logiesaccommodaties overnachtte nam in 2014 voor het vijfde opeenvolgende jaar toe. Die groei Lees verder.

  Airbnb richt zich op zakenreizigers

  Met de introductie van een nieuwe dienst moedigt Airbnb huizenbezitters aan om zakenreizigers in huis te nemen. ‘Steeds meer bedrijven werken samen Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Verras uw gast met het hotelontbijt!

  Het hotelontbijt. Er wordt door gasten veel over geschreven in de reviews die we terugvinden op boekingssites. Wat vooral opvalt, is Lees verder.

  Booking: eerst informeren, dan pas boeken

  Wie op Booking.com een accommodatie zoekt in Parijs, krijgt het advies van Booking.com om eerst advies in te winnen over de situatie. Dit in verband Lees verder.

  60 jaar Horecava met winactie gevierd

  De Horecava bestaat de komende editie 60 jaar en viert dat met een winactie. Vanaf vandaag november geeft de Horecava zestig dagen Lees verder.

  Moet je digitale kassagegevens bewaren?

  Op de vraag ‘Moet je als horeaondernemer digitale kassagegevens bewaren?’ is het antwoord ‘ja’. Digitale detailgegevens uit Lees verder.

  Pulitzer lanceert nieuw interieur

  Het vernieuwde Pulitzer Amsterdam lanceert in februari 2016 een nieuw interieurdesign dat het erfgoed van de gebouwen en de architectonische Lees verder.

  Slagharen investeert miljoenen

  Na de investering van bijna zeven miljoen euro in het Mexicaanse waterpark Aqua Mexicana in 2015, gaat Attractie- & Vakantiepark Slagharen de Lees verder.

  Booking.com verwelkomt 1 miljardste gast

  In het afgelopen jaar zijn 285 miljoen gasten via Booking.com in accommodaties verbleven. Sinds de oprichting van de website in 1996 verbleven Lees verder.

  Bruidssuite Hotel Groot Warnsborn vernieuwd

  De bruidssuite van Hotel Groot Warnsborn in Arnhem is volledig gerestyled. Van een enigszins zakelijke suite is het volgens het hotel nu Lees verder.

  KHN: 10-puntenplan voor duurzame horeca

  De Europese horecabranche-organisatie HOTREC presenteerde gisteren een 10-puntenplan. Daarmee geven de Europese belangenbehartigers hun visie Lees verder.

  Expedia neemt HomeAway over voor 'reis Airbnb'

  Reissite Expedia neemt voor 3,9 miljard dollar branchegenoot HomeAway over. HomeAway is vooral bekend vanwege de vakantiesite VRBO, Lees verder.

  Advertorial: Blycolin genomineerd voor Energieprijs 2015

  Als er één ding is dat al ruim 40 jaar hetzelfde is bij Blycolin, dan is het wel dat er steeds aan betere kwaliteit en Lees verder.

  De overtreffende trap van een waterbed

  Het Emiraat Dubai maakt deel uit van de Verenigde Arabische Emiraten en de gelijknamige hoofdstad is de stad van de onbegrensde Lees verder.