Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Schotse koffie sterker dan in Italië en Spanje

Wie een kopje koffie bestelt in Schotland krijgt meer cafeïne binnen dan in Italië of Spanje. Dit blijkt uit een studie waarbij onderzoekers ontdekten dat Lees verder.

BTW-tarieven voor dranken in de horeca

De Belastingdienst is niet altijd ieders grootste vriend. Gelukkig biedt de website van deze instantie uitkomst wanneer je op zoek bent naar relevante informatie. Vandaag nemen we de BTW-tarieven Lees verder.

Gratis allergenen-iconen als download

De nieuwe regelgeving op het gebied van allergenen gaat op 13 december in, maar veel horecaondernemers zijn hier nog lang niet klaar voor. Door het gratis beschikbaar stellen van allergenen-iconen Lees verder.

Nieuwe boekingssite voor Utrechtse hotels

40.000 bezoekers bereiden zich maandelijks via de website www.bezoek-utrecht.nl voor op een bezoek aan Utrecht. Sinds kort is er de mogelijkheid om direct via de site een hotel te Lees verder.

Allergenenwetgeving: KHN ondersteunt ondernemers

Vanaf 13 december 2014 geldt de nieuwe allergenenwetgeving waarmee horecaondernemers verplicht zijn om allergeneninformatie Lees verder.

Alles weten over BTW in uw b&b?

Heb je nieuws?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll


Beloon social media gedrag van gasten

Steeds meer hotels onderkennen de kracht van social media en belonen het plaatsen van een foto van het hotel op Twitter, Facebook of Instagram. Niet alleen het reserveren van Lees verder.

Gratis digitale New York Times in hotel

Alle Mövenpick Hotels in Nederland bieden vanaf vandaag haar gasten dagelijks gratis en onbeperkt toegang tot de internationale digitale editie van de New York Times. Weer een Lees verder.

Nederlanders laten zich leiden door aantal sterren

Ruim zestig procent van de Nederlanders laat zich leiden door het sterrenclassificatie-systeem, blijkt uit onderzoek dat onder 612 Nederlanders is uitgevoerd Lees verder.

Reiziger zoekt en boekt vakantie vooral digitaal

Uit onderzoek van Gfk blijkt dat 75 procent van de reizigers internet raadpleegt voor het zoeken en boeken van een vakantie. Dit meldt ANVR in wiens opdracht het Lees verder.

Responsive website biedt kansen

Het belang van een goede en ‘responsive’ website is nog nooit groter geweest dan nu. Het web is een ‘mobiele marktplaats’ geworden en tablets en smartphones worden massaal ingezet om te zoeken, Lees verder.

Verlies je ook veel verkeer door update Google?

Ongeveer anderhalve maand geleden rolde zoekgigant Google Panda 4.0. uit. Is jouw website wel ‘Panda-proof?’ Google Panda is onderdeel van Lees verder.

Internet stuwt toestroom Chinese reizigers

Voor het eerst zegt meer dan de helft van de ondervraagde Chinese reizigers hotelovernachtingen te boeken via het internet of mobiele apps. In 2013 was Lees verder.

20.000 hotelkamers in overdekte stad

In Dubai gebeuren wonderlijke dingen. Wie dacht dat een overdekte stad enkel in fabels bestond, kan binnenkort de wenkbrauwen ophalen. Een rijke emiraat wil namelijk een geheel overdekte stad Lees verder.

NOS en Videma blij met horeca

Waar in de meeste landen alle WK-wedstrijden gratis uitgezonden konden worden in de horeca, moest de Nederlandse horecaondernemer flink in de buidel tasten. Weg voordeel van het succes van Lees verder.

Attentie: we gaan over op IBAN

Vanaf 1 augustus 2014 kun je alleen nog maar geld overmaken naar IBAN (International Bank Account Number) en niet meer naar de ‘oude’ 9-cijferige of nog kortere rekeningnummers. Deze nieuwe Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

CitizenM heeft beste hotelkoffie Rotterdam

Waar de winnaar van De Ketelbinkie Koffietrofee 2014 van oor tot oor glundert, zijn er enkele vooraanstaande hotels in Rotterdam die een rode of zelfs gele Lees verder.

Alles weten over b&b's? Schrijf je in!

Maandelijks op de hoogte van al het nieuws uit je eigen branche? Alles weten over nieuwe b&b’s, regelgeving, acties en veel meer? Dan schrijf je je in voor de Lees verder.

B&b organiseert zomerfair

Bij het dorp Alteveer (en dat ligt op haar beurt weer nabij Nieuwe Pekela) vind je Bed & Breakfast De Waterputten. Het is niet alleen een b&b, maar ook een ‘rustpunt’. En op 30 augustus vindt Lees verder.

Krakersbolwerk wordt hotel

Afgelopen weekend is in Utrecht het voormalige krakersbolwerk (het Ubica-pand) heropend. Ditmaal zijn het geen krakers die hier vertoeven, maar hotelgasten. Het 700-jarige kasteel is omgebouwd tot Lees verder.

Nieuwe bed and breakfast Deventer

B & B Binnen aan de Singel is onlangs geopend in Deventer. Jan Blom en Caroline Eggermont verhuren in een herenhuis uit 1890 een appartement en studio aan gasten. De B & B ligt in het centrum van Lees verder.

Franse hotels duurder

Het Franse parlement heeft besloten de toeristenbelasting per 1 september aanstaande te verhogen. En niet zo’n beetje ook: de toeristenbelasting wordt vervijfvoudigd. Dat Lees verder.

Kever Cabrio bij hotels

De leukste hotels in Overijssel trekken dit seizoen extra gasten naar het oosten des lands met een bijzondere tour in een klassieke Kever Cabrio. Het nieuwe initiatief Lees verder.

UPDATE: Booking.com mag gewoon door

Naar aanleiding van de uitspraak van het College van Beroep van de Reclame Code Commissie, die vandaag plaats heeft gevonden, hebben we gesproken met Joost Becker, advocaat van de Lees verder.

Uitspraak: Booking.com misleidt klanten

De melding ‘We hebben nog 1 kamer vrij!’ op de site van Booking.com is misleidend. Dat is het oordeel van Het College van Beroep van de Reclame Code Commissie in een uitspraak vandaag. Booking.com Lees verder.

White Paper Horeca Haalbaarheidsonderzoek

Download nu gratis het complete Horeca Haalbaarheidsonderzoek. Deze white paper wordt u aangeboden door Uitgeverij PS: bv en is gerealiseerd door horeca-advies.nl Lees verder.

Haverbrood alternatief voor gluten

Haver bevat geen gluten en is veilig voor coeliakie-patiënten. Dat stelt onderzoekster Diana Londono die onlangs promoveerde aan de Wageningen Universiteit. Bed and Breakfast-houders kunnen dit Lees verder.

Hotel biedt streaming tv-diensten

Hard Rock Hotel Palm Springs gaat een nieuwe, gastvriendelijke ‘in-room entertainment-experience’ uitrollen en zodoende het bestaande en betaalde video-on-demand vervangen. Alle kamers Lees verder.