Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

B&B in een hooiberg geopend

De familie Van der Gun heeft op maandag 23 mei de deuren van Steltenberg B&B Bij ons op Zolder in Zoelen geopend. De Betuwse hooiberg Lees verder.

Nieuwbouw horecagelegenheid met hotelkamers in Ulft

Zes jaar na de brand in het restaurant De Sluis aan de F.B. Deurvorststraat in Ulft wordt de ruïne eindelijk gesloopt. Begin 2017 start hier de bouw van Lees verder.

Open huis en nieuwe kamer B&B Woldstee

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni houdt B&B Woldstee open huis. De B&B is uitgebreid met een vijfde kamer: de Grutto-kamer. Uiteraard zijn de andere Lees verder.

Linnen, zelf wassen of uitbesteden?

U wilt uw gasten een wow-beleving bezorgen. Ze verwennen met een eigen, unieke sfeer en hoge kwaliteit. Iedere nacht moet een Lees verder.

Stayokay wint Triodos Hart-Hoofdprijs 2016

Gisteravond is de Triodos Hart-Hoofdprijs 2016 uitgereikt aan hostelketen Stayokay. Deze publieksprijs is een erkenning voor de wijze Lees verder.

Heb je nieuws over je b&b?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

  Alle dossiers »

  Vervaging tussen zaken- en vakantiereizen

  Ellenlange vluchten, eenzame hotelkamers, jetlags en een lawine aan meetings. Dat is het klassieke, stereotype beeld van zakenreizen. Recent Lees verder.

  Consumentenbond schrikt van vuile Nederlandse hotels

  Nederlandse hotelkamers zijn vaak smerig, zo blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Ze worden vaak slecht schoongemaakt en als Lees verder.

  Hotel-Garni Villa Arrisja heeft vier tulpen

  Hotel-Garni Villa Arrisja in Eefde is deze week officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Lees verder.

  Brusselse hotels verspreiden gratis ansichtkaarten

  Na de aanslagen van 22 maart 2016 heeft Brussel een zware imagoklap gekregen en kwam de Belgische hoofdstad regelmatig negatief in Lees verder.

  Ralph van Dongen wint The Ultimate Bite

  Ralph van Dongen van Lunchroom Nagelkerke in Oudenbosch heeft met zijn ‘broodje 4G’ The Ultimate Bite gewonnen. De wedstrijd werd vandaag gehouden in Lees verder.

  Café wordt B&B, ijssalon en brasserie

  Ommel verliest zeer binnenkort zijn enige café. de uitbater wil het café (Eijsbouts) binnenkort verbouwen tot ijssalon, brasserie en B&B. De Lees verder.

  Smartphones extreem belangrijk bij last-minute boekingen

  Mobile is verantwoordelijk voor 29 procent van alle online travel bookings in de Verenigde Staten in het eerste kwartaal van 2016. Het aandeel Lees verder.

  Branchevervaging in de horeca

  Branchevervaging, we kunnen er niet meer omheen. Het is een trend die steeds meer voorkomt. Niet alleen winkels verbreden hun doelgroep door Lees verder.

  Blurring-ondernemer op de vinger getikt

  Een ondernemer is in Bergen op Zoom door de gemeente op de vingers getikt; Hij organiseerde diverse evenementen waarvoor feitelijk een horecavergunning Lees verder.

  Nederlanders aanvoerder online vakantieverblijf boeken

  In Nederland boeken consumenten vaker online een vakantie-accommodatie dan in ieder ander land van de Europese Unie. In Finland wordt het Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Primeur: voor het eerst meer pin dan cash-betalingen

  In 2015 hebben Nederlandse consumenten voor het eerst meer aankopen betaald met de pinpas dan met contant geld. Lees verder.

  Dit zijn de 10 beste boutiquehotels

  Graag presenteren we je de 10 beste boutiquehotels, die geselecteerd zijn door Hotels.com. Bij dit jaarlijkse prijzenprogramma Lees verder.

  Nieuwe zorg-b&b opent deuren

  Cor, Angelien en Matthijs Spijker openen op 28 mei tijdens de IJsseldeltadag hun gastenverblijf De Pieper Horizon. Vlak buiten Kamperzeedijk Lees verder.

  CBS: Economische groei trekt aan

  De Nederlandse economie is in het eerste kwartaal van dit jaar met 0,5 procent gegroeid. Het is het achtste kwartaal op rij dat de economie groeit. Lees verder.

  Pinksteren: Amsterdam is populairste bestemming

  Onder Nederlanders die met Pinksteren een lang weekend weg willen is Amsterdam de meest populaire bestemming; dit meldt hotelvergelijkingssite www.trivago.nl. Na Amsterdam is Londen de populairste bestemming en Berlijn staat qua populariteit op de derde plaats. Lees verder.

  Kroatië enorm in trek bij toeristen

  Nederlanders die moeite hebben met het vinden van een voordelige zomervakantie in traditionele badplaatsen kijken volgens Park Plaza Resorts Lees verder.

  Horeca grote stijger in aantal contactloze betalingen

  De mijlpaal van drie miljard contactloze betalingen in de afgelopen twaalf maanden is bereikt, dit is bijna een verdriedubbeling vergeleken met Lees verder.

  450.000 pinkstervakanties in eigen land

  NBTC Holland Marketing verwacht dat er dit jaar ruim 750.000 Nederlanders op vakantie gaan tijdens Pinksteren. Meer dan zestig procent viert vakantie Lees verder.

  Nieuwe B&B opent in Deurningen

  De luxe bed & breakfast in Deurningen van Els en Louis Golbach is onlangs officieel geopend. Dit gebeurde in het bijzijn van Lees verder.

  Butler Huis ter Duin stal voor vermogen aan juwelen

  Gasten van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk zijn afgelopen jaren voor vele honderdduizenden euro’s bestolen door de Lees verder.

  QR-code van iDEAL om te betalen in de horeca

  De Nederlandse banken en Betaalvereniging Nederland registreerden op Koningsdag de miljardste betaling met iDEAL, bij pizzabakker New Lees verder.

  Inflatie loopt terug naar 8 procent

  De Nederlandse inflatie is vorige maand gedaald naar exact nul procent. Dat heeft het CBS vandaag bekendgemaakt. In maart lagen Lees verder.