Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Oktoberfesten: hotelkamers zes keer duurder

Zaterdag barst het feest weer los in Beieren. In München starten de traditionele Oktoberfesten op dat moment. Het gevolg? Hotelkamerprijzen Lees verder.

Hammam is populair in hotelwellness

Eeuwenoud, maar populairder dan ooit tevoren: oosterse hammams met hun traditionele badrituelen. Nu heeft ADA een toepasselijke ‘hotel cosmetic badlijn’ Lees verder.

Ikea bestormt de hotelmarkt

Ken je het merk al? Moxy Hotels? In Milaan is onlangs de eerste vestiging geopend. Het interieur komt menig reiziger bekend voor, want Ikea en Marriott hebben de Lees verder.

Bon'Aparte was volstrekt onveilig

De brandveiligheid van het failliete Bon’Aparte hotel in Barchem was volstrekt ontoereikend. De brandweer heeft dit tijdens een inspectie ontdekt. De controle Lees verder.

LookingforBooking groeit zeer snel

De hotelprijzen vergelijkingssite LookingforBooking is in de race voor de Technology Fast50 Award 2014 van Deloitte. De nominatie betekent dat LookingforBooking tot de Lees verder.

Meer weten over Personeel? Klik hier!

Heb je nieuws over je b&b?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Shopping tours in opkomst

Shopping tours zijn wereldwijd belangrijk geworden in de toeristenindustrie. Ze spelen een belangrijke rol in de driedaagse vakanties naar het buitenland. Niet alleen Lees verder.

Kandidaten Columbus Trophy bekend

Het jurytraject van de 11e editie van de Columbus Trophy is in volle gang. Op donderdag 28 augustus selecteerde de vakjury een 20-tal succesvolle Lees verder.

Stinngo vernieuwt B & B Reservation Manager

Het Nederlandse bedrijf Stinngo heeft zijn B&B Reservation Manager helemaal vernieuwd en er tal van handige functies aan toegevoegd. De vernieuwingen zijn er helemaal op gericht om je boekingen voor je bed and breakfast Lees verder.

Gastvrijheidsmeter nu online

Wat moet je als ondernemer doen om gastvrij te zijn in de ogen van de klant? Waar moet je op sturen? Om antwoord te geven op deze vragen, ontwikkelden onderzoeksbureau Flycatcher en GUEST Lees verder.

Nieuwe site Relais du Silence

Relais du Silence, het Europese coöperatieve merk dat 200 hotels in 10 Europese landen vertegenwoordigd, brengt zijn nieuwe Lees verder.

Asset bubble in Rotterdam en Utrecht?

Gisteren is in het EYE in Amsterdam het Horwath Hotel Event 2014 gehouden. Ewout Hoogendoorn, managing director bij Horwath HTL, Casper Banz, partner Lees verder.

F&B: As long as it's legal

The sky is the limit in de Verenigde Staten. W Hotels biedt een uitmuntende service aan de gasten. Kende je het ‘Whatever/Whenever’ principe al? Een Lees verder.

Hotelkamerprijzen stijgen hard op Ibiza

Nu het vertrouwen in het economische herstel lijkt toe te nemen en de consument zijn reisbudget verhoogde, nam ook de vraag naar hotelovernachtingen in luxe Lees verder.

HOSTA: hogere bezettingsgraad, lagere kamerprijs

De bezettingsgraad van de Nederlandse hotelmarkt is het afgelopen jaar opnieuw gestegen. Dit blijkt uit het HOSTA 2014 rapport, dat Lees verder.

Het Koetshuis Etten-Leur mogelijk B & B

Het voormalige restaurant Het Koetshuis aan de Bruininkhuizen in Etten-Leur West zou volgens het gemeentebestuur een geschikte locatie zijn voor een Bed & Breakfast. In Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

De schoonste hotelkamers vind je in...

Zoals beloofd, presenteren we vandaag de 10 steden waar de hotelkamers het schoonst zijn. In Azië, maar ook in Europese steden kunnen gasten met een gerust hart gaan slapen, zo blijkt uit de top 10. Lees verder.

Horeca profiteert van lekker weer

De horeca heeft in het tweede kwartaal kunnen profiteren van het goede weer en het herstellende consumentenvertrouwen. Dit heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vandaag Lees verder.

De vuilste hotelkamers vind je in...

Vuile hotelkamers zijn slecht voor het imago van het hotel én van de stad. In het Braziliaanse Rio de Janeiro staan de vuilste hotels ter wereld, ook Sao Paulo staat in de top 10, namelijk op de achtste plaats. Lees verder.

Ontbijthotel bij Veluwse Bron

De Veluwse Bron mag een ontbijthotel gaan bouwen. De inspraakprocedure heeft niet tot noemenswaardige veranderingen in de plannen geleid. Het gevolg? Er Lees verder.

Hertogplein uit Nijmegen bij beste 5 ter wereld

Hotel Hertogplein uit Nijmegen hoort bij de beste 5 hotels uit de wereld, volgens hotelaanbieder Booking.com. De ranglijst is gebaseerd op Lees verder.

Hotelkamerprijzen gestegen

De prijzen per hotelovernachting, betaald door reizigers van over de hele wereld, zijn in het eerste halfjaar van 2014 wereldwijd met 4% gestegen, zo Lees verder.

Slecht weer? Overnachting gratis!

Slecht weer? Hoteliers gaan daar in Italië inventief mee om. Het heeft hoteleigenaren daar op creatieve ideeën gebracht. Enkele hotels vlakbij Lees verder.

Toverland bouwt hotelresort

Attractiepark Toverland in Sevenum heeft plannen om flink uit te breiden. Het pretpark wil het tweede attractiepark van Nederland worden (na de Efteling) en Lees verder.

Mercure met 'Bed-In' op Uitmarkt

Mercure is ook dit jaar prominent aanwezig op de Uitmarkt. De hotelketen opent het nieuwe cultuurseizoen met haar eigen Uitmarkt-paviljoen, waarin een Bed-In de grote aandachttrekker is. Niet liggend in de Lees verder.

Chinezen willen op vakantie naar Australië

Uit de nieuwste editie van de Chinese International Travel Monitor blijkt dat Chinese reizigers het liefst naar Australië op vakantie gaan. Frankrijk en Nieuw-Zeeland staan respectievelijk op de tweede en Lees verder.

Hotelbestemmingen en -prijzen deze zomer

Amsterdam is nog altijd de meest geboekte Nederlandse hotelbestemming, zo meldt hotelzoekmachine trivago.nl. De vakantietrends van deze zomer laten zien dat Amsterdam de meest Lees verder.

Hotel Hoogeveen in zwaar weer

Hotel Hoogeveen zit in zwaar weer: het hotel zal immers failliet gaan als het op 2 oktober gedwongen moet sluiten. De gemeente had (zie onze eerdere berichtgeving hierover) tekortkomingen Lees verder.