Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Wijn, noten en chocolade maken botten sterk

Goed nieuws voor liefhebbers van wijn, noten en/of chocolade. In deze lekkernijen zit namelijk de stof resveratrol. Deze stof heeft Lees verder.

Masterclasses op Makro Horecadag

Op 3 november vindt de Makro Horecadag plaats in de vernieuwde vestiging in Vianen. Niet alleen de sprekers (vanaf 13.00 uur) zorgen voor een gevarieerd Lees verder.

Millennials stuwen mobiele boekingen

De Association of British Travel Agents meldt dat – volgens haar data over augustus 2014 – de mobiele boekingen in Groot-Brittanië achterblijven. Lees verder.

7 gekke verborgen kosten in hotels

Niemand houdt ervan om bedonderd te worden. Je zult het in Nederlandse hotels niet gauw tegenkomen, maar er zijn hotels bekend die extra kosten in Lees verder.

Duitse man vernielt toilet in hotel

Een Duitse man botvierde zijn razernij op een toilet in een hotel op Terschelling. De schade bedroeg 1000 euro. Daarnaast moest de man 250 euro Lees verder.

Meer weten over Personeel? Klik hier!

Heb je nieuws over je b&b?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Hotelprijsvergelijker maakt doneren mogelijk

Online hotelprijsvergelijker Weliketoshare lanceert een nieuwe manier van doneren. Een manier van doneren die niets extra kost. Lees verder.

Koffieverslaving zit in de genen

Iedereen die elke dag naar koffie en cafeïne verlangt, heeft dat in de genen zitten. Dat zegt een nieuwe studie gepubliceerd Lees verder.

Nieuwe b & b in Hengelo

Het college van de gemeente Bronckhorst wil meewerken aan de komst van een bed & breakfast, een theetuin, moestuin en boomgaard aan Lees verder.

Toilet vaak gebruikt voor sociale functie

Op 15 oktober is het weer Global Handwashing Day: de dag waarop de wereld stilstaat bij het belang van goede handhygiëne. Na een toiletbezoek de handen wassen Lees verder.

Vernieuwde Makro Vianen bijna open!

Op 15 oktober zwaaien de deuren van Makro Vianen voor u open. En u zult zien: Makro heeft naar u geluisterd. Alles is overzichtelijker en Lees verder.

Sint en Piet in Hampshire Hotel Emmen

Voor de vierde editie van het Sinterklaashuis-Emmen is gekozen voor Hampshire Hotel Emmen. De organisatie heeft dit laten weten. Wanneer Sint en Lees verder.

Wanneer mag je via Airbnb verhuren?

De gemeente Amsterdam trekt vanaf 2015 jaarlijks €500.000 uit voor de bestrijding van illegale hotels. Ook werden er in september nog 30 Lees verder.

Nederlandse hotels bijna duurste eurozone

Nederlandse hotels behoren in het najaar tot de duurste van de eurozone. Zo meldt hotelzoekmachine Trivago. In de maanden september Lees verder.

Vooruitstrevend NH flagship hotel geopend

Na 3 maanden van verbouwing en investering is het Spaanse flagship hotel van NH Hotel Group, NH Collection Eurobuilding in Madrid, gisteren feestelijk heropend. Lees verder.

Trend: Travel Review Threat

Volgens hotelmanager Paul Stenson van het Charleville Lodge Hotel in Dublin is er een nieuwe trend in de hotelwereld: de Travel Review Threat. Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Evacuatie in b&b Nijmegen

Het was even schrikken voor de gasten van b&b de Prince in Nijmegen. Dinsdagavond moesten ze noodgedwongen de b&b verlaten omdat het brandalarm Lees verder.

Personeel: faal-of succesfactor

Op 3 november geeft Mark Tamsma – de horeca-accountant – een lezing over loonkosten op de Makro Horecadag in Vianen. De loonkosten vormen één van Lees verder.

NHTV beste grote hogeschool

NHTV internationaal hoger onderwijs Breda is door de Keuzegids HBO 2015 uitgeroepen tot beste grote hogeschool van Nederland. Met een score Lees verder.

BBB en Folie Culinaire: 10% meer bezoekers

Dag één van de 60ste editie van Horecavakbeurs BBB en gastronomie vakevent Folie Culinaire is succesvol van start gegaan. Belgische Lees verder.

Wie wint de Flevius Award 2014?

Toerisme Flevoland is op zoek naar mooie initiatieven, nieuwe producten of bijzondere promotiecampagnes van bedrijven uit Lees verder.

Fort Resort Beemster officieel geopend

Een uniek project als Fort Resort Beemster (hotel & wellness in een monumentaal fort) met de titel Werelderfgoed verdient een bijzondere en Lees verder.

Performance art in Hotel BLOOM!

Hotels doen steeds meer aan storytelling (het modewoord van 2014) en verleiden steeds vaker ‘niet-gasten’ om het hotel te bezoeken. Dat kan op Lees verder.

LookingforBooking is volledig vernieuwd

De hotel-prijzenvergelijkingssite LookingforBooking is sinds kort compleet vernieuwd. Behalve een nieuwe look, kunnen bezoekers voortaan Lees verder.

Hotels overtreden arbeidsvreemdelingenwet

Tijdens een controle van de Inspectie SZW bij acht hotels in Amsterdam zijn bij drie hotels overtredingen geconstateerd en bij een vierde hotel Lees verder.

HoneyCloon effect voor hotels Venetië

De recente bruiloft van George Clooney en Amal Akamuddin heeft een sterk ‘HoneyCloon’ effect voor de hotels in Venetië. Hotels.com zag de Lees verder.

Aanbieding: HM Hotelketenoverzicht 2014

OP=OP. De laatste exemplaren gaan weg voor slechts € 79,95 ex BTW. Het HM Hotelketenoverzicht 2014 biedt een met zorg samengesteld overzicht van Lees verder.

"Kan niet komt in ons woordenboek niet voor"

B&B De Droomhoeve won onlangs voor het derde jaar op rij een Zoover Award. Al ver voor de opening, op 1-10-2010, wisten eigenaren Marcèl en Lees verder.