Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Komst hotel Rai op losse schroeven

De uitbreiding van de RAI met een hotel van 650 kamers en een nieuwe parkeergarage annex beurshal, staat op de tocht. Gisteravond stemde Lees verder.

Van der Grinten: verplicht in horeca werken

Een dienstplicht in een modern jasje. Daarvoor pleit directeur Lodewijk van der Grinten van Koninklijke Horeca Nederland op BNR. “Ik Lees verder.

Zo renoveer je de badkamer(s) low budget

Stel, de badkamer(s) kunnen wel een make-over gebruiken. Dat is, over het algemeen, nogal een prijzige aangelegenheid. Maar wat zijn Lees verder.

Overnachting in Amsterdam vs. Rotterdam

Gemiddeld wordt in Amsterdam het meest betaald voor een overnachting. Een overnachting in Rotterdam is de helft goedkoper dan in Lees verder.

Londen populairst voor oud & nieuw

Nederlanders die op zoek zijn naar een hotelovernachting tijdens de jaarwisseling willen elkaar het liefste een gelukkig nieuwjaar Lees verder.

Meer weten over Personeel? Klik hier!

Heb je nieuws over je b&b?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Dossiers

  Alle dossiers »

  Actie tegen verhoging toeristenbelasting

  Vanmiddag komt deze kwestie aan de orde in de raad. De invoering op 1 januari a.s. is geen redelijke termijn, aldus Residentie Hotels en Lees verder.

  The Student Hotel bouwt in Eindhoven

  De sloop van het voormalige postkantoor aan het Stationsplein in Eindhoven is begonnen. Op deze plek komt nieuwbouwcomplex Lichthoven. De Lees verder.

  Mobiel betalen in hotels (VS) fors in opkomst

  30 procent van de consumenten in de Verenigde Staten verwacht tijdens de kerstinkopen mobiele betaalmogelijkheden, zoals Apple Pay of Google Lees verder.

  Gastvrijheidseconomie: 65 miljard euro in 2013

  NBTC Holland Marketing en Gastvrij Nederland, de Nationale Raad voor toerisme, recreatie, horeca en vrije tijd, publiceren jaarlijks Lees verder.

  Booking.com past voorwaarden aan

  Booking.com gaat de contractvoorwaarden met de aangesloten hotels aanpassen. De onderneming gaat toestaan dat de hotels waar het zaken mee Lees verder.

  Claes Iversen ontwerpt kleding Vondel Hotels

  Vondel Hotels* is een unieke verzameling van eigentijdse 4-sterren boutique hotels, appartementen, restaurants en een prachtige bed & no Lees verder.

  Gastenkamers met een landgoed als achtertuin

  Ieder jaar zo halverwege december, wanneer het grote huis op landgoed Mariënwaerdt wordt klaargestoomd voor de jaarlijkse Kerstfair, stapt Lees verder.

  Fijne feestdagen!

  Beter te vroeg dan te laat en, nog belangrijker, welgemeend. Uitgeverij PS: bv wenst alle lezers, adverteerders, medewerkers en relaties Lees verder.

  Anne & Max Utrecht geopend

  Na de ‘soft opening’ vanaf 3 december, is op vrijdag 12 december de eerste Utrechtse vestiging van Anne & Max geopend. Franchisenemers Sander en Lees verder.

  Eerste hotelkamer elfstedentocht geboekt

  2014 is het warmste jaar ooit, maar dat weerhoudt enkele enthousiastelingen er niet van om alvast een Friese hotelkamer te reserveren Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Uitbreiding Hotel & Gasterij de Roode Schuur

  Hotel & Gasterij de Roode Schuur, in Nijkerk, gaat uitbreiden. Het designhotel krijgt er 20 kamers bij en de parkeerplaats zal uitgebreid Lees verder.

  Visie voor gastvrijheidseconomie

  Gisteren heeft de voorzitter van het topteam Gastvrijheidseconomie, Theo Ruijs, de eindrapportage ‘Actieagenda’s en Lees verder.

  Weekendtip: gratis editie bed & breakfast

  Speciaal voor het weekend om lekker te lezen: de decembereditie van Bed & Breakfast. Lees meer over het lowbudget verbouwen Lees verder.

  Eerste ontbijtgranencafé geopend

  In Londen heeft onlangs The Cereal Killer Cafe de deuren geopend. Het café serveert 120 verschillende soorten ontbijtgranen Lees verder.

  2015: Omzet horeca stabiel

  De omzet in de horeca zal zich in 2015 naar verwachting stabiliseren. De sterke groei van de verkopen in 2014 (+3%) krijgt nog geen vervolg. Lees verder.

  Amsterdam Boutique Apartments wint award

  Dit jaar is voor de tweede maal op rij de World Luxury Hotel Award voor Best Serviced Apartment Europe toegekend aan Amsterdam Boutique Lees verder.

  Europeanen op reis met kerst

  Europeanen zijn massaal van plan dit jaar met de kerst te reizen, zo blijkt uit een nieuw wereldwijd onderzoek van Hotels.com. Ruim Lees verder.

  Nieuw hotel in Amsterdam (video)

  In de wijk Amstelkwartier is begonnen aan de bouw van een nieuw hotel. Ontwikkelaar is Xander Bueno de Mesquita. Het hotel moet het Lees verder.

  Den Haag meest gastvrije stad?

  Den Haag wil de meest gastvrije stad van Nederland worden. Om dat mogelijk te maken is op 8 december het ‘House of Hospitality’ Lees verder.

  Carlton Ambassador in de prijzen

  Het recent uitgebreide Carlton Ambassador in Den Haag heeft de prestigieuze World Luxury Hotel Award 2014 gewonnen. Net als afgelopen jaar Lees verder.

  Gratis download Las Vegas special

  Viva Las Vegas! Las Vegas is met recht dé hotelstad. Hotels met meer dan 7000 kamers en suites vind je bijna alleen in Sin City en de pracht en praal Lees verder.

  Rel om borstvoeding in Londense horeca

  Afgelopen zaterdag hebben enkele tientallen moeders demonstratief publiekelijk de borst eggeven. De actie vond plaats voor de ingang van hotel Claridge’s en Lees verder.