Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Airbnb krijgt homovriendelijke concurrent

De huizenverhuurwebsite Airbnb krijgt concurrentie. Er is immers een homovriendelijke tegenhanger gelanceerd, genaamd Misterbnb. Eind deze Lees verder.

Zo behaal je tot 30 % meer conversie

Uit onderzoek blijkt dat de presentatie van je hotel op de diverse online platformen zoals meta search sites en OTA’s van grote invloed Lees verder.

Waar is club sandwich het duurst?

In hotels in Genève betalen gasten, net als vorig jaar, het meeste (€27,91) voor een club sandwich. Ook Parijs(€22,25) behoudt haar Lees verder.

KHN start serie over ondernemerschap

Vandaag is de eerste aflevering van het online programma Hart van de horeca te zien op KHN.nl. Een serie waarin gepassioneerde horecaondernemers Lees verder.

Stayokay focust op online omzet

De Nederlandse hostelketen Stayokay staat bekend als een hotspot voor de jonge backpacker. Maar Stayokay is naar eigen zeggen een Lees verder.

Meer weten over Personeel? Klik hier!

Heb je nieuws over je b&b?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

  Alle dossiers »

  Plannen voor budgethotel Doetinchem

  Uit berichtgeving in De Gelderlander blijkt dat hotelketen Van der Valk een hotel wil vestigen in Doetinchem. Er zijn echter meer kapers op Lees verder.

  Raak wegwijs in de nieuwe regels

  Per 1 juli 2015 zorgt de Wet Werk en Zekerheid (Wwz) ervoor dat mensen met tijdelijke contracten meer rechten krijgen, het ontslagrecht eerlijk Lees verder.

  Gegevens van hotel door phishing gestolen

  Expedia heeft een onbekend aantal klanten gewaarschuwd, aangezien hun gegevens bij een aangesloten hotel zijn gestolen. Vervolgens werden deze Lees verder.

  Op 't Oorbeck op vierde plaats wereldwijd

  Theetuin en Bed and Breakfast Op ’t Oorbeck vlakbij Enschede is door de Booking.com op nummer vier van de lijst van beste gastenverblijven ter Lees verder.

  Niet alleen voor vijftigplussers

  Waar in beide wereldoorlogen bijna honderd soldaten waren gelegerd, heerst nu rust en gemoedelijkheid. In het historische Lees verder.

  Welke gast neemt toiletartikelen mee?

  Nederlanders staan erom bekend dat ze goed op de centen letten. Soms worden Nederlands zelfs als gierig gelabeld. Lees verder.

  Booking.com trekt pariteitsvoorwaarden gelijk

  Booking.com, onderdeel van The Priceline Group [NASDAQ: PCLN], heeft vandaag aangekondigd dat de pariteitsvoorwaarden met alle Lees verder.

  Privésauna of alleen een massagedouche?

  Een sauna aanleggen is een hele investering, die niet iedere B&B zal terugverdienen. Maar er zijn ook minder prijzige manieren om Lees verder.

  Veel Airbnb-overnachtingen bij Tourstart

  Met nog één week te gaan tot het startschot van de Tour de France blijken veel Utrechtenaren een woning of kamer verhuurd te hebben aan Lees verder.

  Voor jou: de nieuwe Bed & Breakfast!

  Hij is er weer! De nieuwe gratis online editie van Bed & Breakfast. Lees het interview met Koos en Marjolein van b&b Fort Bakkerskil in Brabant, Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Actie: Nee tegen meer btw!

  De plannen om het btw-tarief van 6% af te schaffen is funest voor de gastvrijheidssector. Om dit plan te voorkomen start 22 juni de actie: Nee tegen Lees verder.

  Wie betaalt wat voor een hotelkamer?

  Nederland verwelkomt jaarlijks reizigers in soorten en maten, van fotograferende Chinezen tot feestvierende Engelsen en van uitbundig Lees verder.

  Minibar voor vergeetachtige fashionistas

  Een minibar gevuld met kleding en modeaccessoires. Modemerk Pimkie geeft het begrip minibar een andere wending. Het kledingmerk Lees verder.

  Andre Rieu schiet hotelgasten te hulp

  Hotel Anna’s op het Vrijthof in Maastricht ging enkele weken geleden failliet. Voor de concerten van André Rieu in juli waren Lees verder.

  Horeca vreest voor belastingherziening

  Vorige week heeft staatssecretaris Wiebes van Financiën een brief aan de Tweede Kamer gestuurd over de belastingherziening. Daarin staat Lees verder.

  Trendy Volkshotel viert eerste verjaardag

  Sinds Volkshotel een jaar geleden de deuren opende, is het met open armen ontvangen door Amsterdam en de rest van de wereld. Hotelgasten komen Lees verder.

  Belastingplannen kabinet desastreus voor horeca

  Als het Kabinet daadwerkelijk het lage btw tarief voor de horeca afschaft, gaan er 35.000 banen in Lees verder.

  Airbnb nu echt groter dan Marriott

  Airbnb is op dit moment bezig met een financieringsronde van één miljard dollar. De website wordt hierbij gewaardeerd op 21,1 miljard euro (24 miljard Lees verder.

  Outdoor bioscoopervaring in een hotelbed

  Breaking news. Even iets heel anders. We stuitten op een uniek concept, dat in Groot-Brittannië door DoubleTree by Hilton is gepresenteerd. Lees verder.

  De reiziger van de toekomst wil aandacht

  De reiziger van 2025 hecht veel waarde aan persoonlijk advies. Niet alleen bij het zoeken, boeken en reizen, maar ook bij àlle momenten die Lees verder.

  Adembenemend resort in Guam

  Dusit International schakelt een tandje bij en lanceert het eerste nieuwbouwresort in Guam sinds 1999, het Dusit Thani Guam Resort. Gelegen aan de Lees verder.

  Wifitest: de beste en slechtste hotelketens

  Hotelwifitest.com houdt nauwgezet bij welke ketens goed en slecht presteren op het gebied van aanbod van gratis wifi en de Lees verder.