Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Tilburgse B&B krijgt Vier Tulpen

Bed and Breakfast Tilburg Gust van Dijk is deze week voor de tweede keer in vier jaar officieel beloond met Vier Tulpen. De B&B werd onlangs Lees verder.

Advertorial: Hotek opent webshop

Hotek Hospitality Group opent een webshop voor dagelijkse hotelproducten: www.hotek.nl. De grootste hospitality leverancier Lees verder.

Golden Tulip Amsterdam Riverside heropend

Het Golden Tulip Amsterdam Riverside heropent vandaag zijn deuren met een bijzondere strategie voor de Nederlandse hotelwereld. De gast Lees verder.

Trivago presenteert vernieuwde hoteltool

Hotelmetasearch www.trivago.nl lanceerde gisteren een vernieuwd platform voor hoteliers. Dit platform, Trivago Hotel Lees verder.

Advertorial: Voorkom legionella

De kwaliteit van het drinkwater is voor bezoekers en medewerkers van horecabedrijven een vanzelfsprekendheid. Maar hoe vanzelfsprekend is Lees verder.

Meer weten over Personeel? Klik hier!

Heb je nieuws over je b&b?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

  Alle dossiers »

  Leestip: de nieuwe Bed & Breakfast

  Hij is er! De gratis online septembereditie van Bed & Breakfast! Lees het interview met Hanny Arens, directeur van Bedandbreakfast.eu, kom Lees verder.

  De opmars van contactloos betalen

  Je ziet het steeds vaker: gasten die bedragen tot en met 25 euro contactloos betalen. Even de betaalpas of mobiel tegen de betaalautomaat aanhouden Lees verder.

  Breaking news: Google wordt een OTA!

  Het is zover. Google gaat definitief de strijd aan met de OTA’s. Google heeft een ‘ad program’ gelanceerd voor hotels, dat werkt op basis van Lees verder.

  Boekhouding voor B&B-ondernemers

  Voor de meeste B&B-houders is de administratie een noodzakelijk kwaad. Maar wie zijn zaakjes goed op orde heeft, kan daar veel plezier Lees verder.

  Horecamensen melden zich minst vaak ziek

  In het tweede kwartaal van 2015 was het ziekteverzuim in de horeca met 2,1 procent het laagst van alle sectoren. Vorig jaar lag dit percentage op Lees verder.

  Exclusief: Hanny Arens, Bedandbreakfast.eu

  Overnachten bij locals wint al jaren aan populariteit. Niet alleen bed & breakfasts profiteren van deze ontwikkeling, maar ook particulieren die accommodatie Lees verder.

  Nieuw Amsterdams hospitalityconcept

  Een fabriek van stoom en werktuigen, historische pakhuizen van De Zoutvaten én de Eilandskerk, schitterende appartementengebouwen Lees verder.

  Gastvrij Rotterdam in beeld

  Ahoy Rotterdam opende gisteren haar deuren voor Gastvrij Rotterdam, dat drie dagen lang dé plek voor horeca-professionals is. Hierbij Lees verder.

  Gastvrij Rotterdam van start (VIDEO)

  Vandaag is Gastvrij Rotterdam van start gegaan. Deze nieuwkomer heeft iedereen verrast en is inmiddels een vaste waarde binnen de horeca. Vandaag Lees verder.

  Video-on-demand is verleden tijd

  Ooit kon er met video-on-demand goed verdiend worden binnen de hotellerie, maar nu Wi-Fi sneller wordt en de bandbreedte toeneemt, komen Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Hotel in Middle of nowhere

  In de nabijheid van Þingvellir (het eerste parlement ter wereld) op IJsland en op zo’n drie kwartier rijden van Reykjavik, vind je Lees verder.

  KHN hekelt hoge werkgeverslasten horeca

  Op Prinsjesdag presenteerde het kabinet zijn plannen en bijbehorende begroting voor 2016. KHN ziet de werkgeverslasten weer toenemen. Lees verder.

  Villa BBB breidt uit met long stay suite

  De Oosterhoutse Bed & Breakfast Villa BBB is een nieuwe suite rijker. Door de vele aanvragen voor een verblijf van langere aaneengesloten Lees verder.

  Resultaten naleefniveau rookverbod

  In opdracht van de NVWA meet onderzoeksbureau INTRAVAL regelmatig het naleefniveau van het rookverbod in de horeca. Het gaat hierbij om een Lees verder.

  Hotel publiceert reviews over gasten

  Art Series Hotel Group in Australië heeft van het uitdelen van reviews tweerichtingverkeer gemaakt. Niet alleen gasten geven reviews over het Lees verder.

  Een portie aandacht bij het ontbijt

  Elsbeth Duvergé startte vorig jaar Tante Luus, haar eigen bedrijfje in eigengemaakte granola. Deze granola is nu zelfs terug te Lees verder.

  Negen op de tien is online tijdens vakantie

  Uit onderzoek van onderzoeksbureau Multiscope blijkt dat bijna negen op de tien (86) Nederlandse vakantiegangers tijdens hun vakantie online Lees verder.

  Omzet hotels stijgt al twee jaar op rij

  In het tweede kwartaal van dit jaar hebben hotels 5,3 procent meer omzet geboekt dan in diezelfde periode vorig jaar. Al twee jaar op rij is Lees verder.

  Aantal hotels Amsterdam flink gegroeid

  In Amsterdam is het aantal hotels de afgelopen acht jaar flink toegenomen. In 2007 waren er 375 hotels in de hoofdstad en dit jaar zijn dat Lees verder.

  17 miljoen mensen sliepen in Airbnb-locatie

  Huizenverhuurwebsite Airbnb heeft in de acht jaar tijd dat het bedrijf bestaat een record bereikt. Deze zomer boekten namelijk bijna 17 Lees verder.

  Hiervan hangt de keuze voor een hotel af

  Hotelgasten laten hun keuze voor een hotel voornamelijk afhangen van het gratis ontbijt, blijkt uit onderzoek van de boekingswebsite Lees verder.

  Hotelprijzen in Nederland met 6% gestegen

  Volgens de laatste Hotel Price Index (HPI) van boekingswebsite Hotels.com stegen wereldwijde hotelprijzen met 1 procent in de eerste Lees verder.