Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Nominaties Horecava Innovation Award bekend

Het gaat goed op innovatief gebied in de horeca. Maar liefst 151 innovaties werden ingestuurd om kans te maken op de felbegeerde Horecava Lees verder.

Historische waarde stad belangrijk

Bij het uitzoeken van een reisbestemming letten reizigers op verschillende dingen. Een van de dingen die men daarbij belangrijk vindt, Lees verder.

Toiletten in horeca het schoonst

De toiletten in openbare gebouwen en de horeca zijn, beiden met 38 procent goed, het schoonst. Dat blijkt uit het door vakblad Service Lees verder.

Sharia ingevoerd in Londens hotel

De rijke zakenman uit het Midden-Oosten, die het chique Londense Bermondsey Square Hotel heeft overgenomen, wil zijn hotel runnen volgens de sharia, Lees verder.

Privacy centraal bij B & B Binnen aan de Singel

Sinds juli is het b&b aanbod in Deventer uitgebreid met B&B Binnen aan de Singel. De b&b bestaat uit een studio – gesitueerd in Lees verder.

Meer weten over Personeel? Klik hier!

Heb je nieuws over je b&b?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Vermijd poespas bij prijsformuleringen!

De laatste jaren wordt er steeds vaker met kamerprijzen gestunt. Hotels proberen gasten te verleiden met teksten zoals ‘nu slechts € 69’ of Lees verder.

Over naar de cloud? Geen probleem

Toch maar weer een nieuwe server aanschaffen of eindelijk maar eens over naar de cloud? Steeds meer hotels kiezen voor de tweede oplossing omdat Lees verder.

Max Brown Hotel Amsterdam opent vandaag

Vanavond opent Max Brown Hotel Amsterdam de deuren! Max Brown is de nieuwe ontmoetingsplaats voor Amsterdammers en (inter-)nationale reizigers Lees verder.

Mooiste terras van België

Het terras van Restaurant La Source in La Butte aux Bois is door de inspecteurs van Gault&Millau verkozen tot het ‘Mooiste Terras Lees verder.

Horecawerf Noord Nederland geopend

In Oosterwolde werd maandag 3 november, in het bijzijn van de deelnemende ondernemers en genodigden, Horecawerf Noord Nederland geopend. Lees verder.

De BrancheBarometer Hotels is uit

De Rabobank voorspelt geen slapeloze nachten voor hoteliers. De vraag stijgt immers elk jaar, maar lang niet elk hotel profiteert daarvan. Een Lees verder.

Hotelbouwplannen: meer wellness in hotels

Morgen (dinsdag) verschijnt de nieuwe editie van Hotelbouwplannen. Het aantal hotelbouwplannen waarin ook plaats is voor wellnessfaciliteiten, was in de Lees verder.

Is wellness nog nodig in een hotel?

Wellness in het hotel. Moet dat nog? Er zijn al zoveel wellnessparadijzen in ons land die zich daar volledig op toeleggen. Bovendien daalden de bestedingen Lees verder.

Reken af met wanbetalers!

Het liefst heb je er niets mee te maken, maar als je toch last hebt van wanbetalers kun je maar beter weten wat je rechten zijn. Daarom presenteren we voor Lees verder.

Hotel heeft hoogste schaatsbaan

Op 85 meter hoogte opent Ramada Apollo Amsterdam deze winter de hoogste schaatsbaan van Amsterdam. De nieuwste winterattractie is de Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Gratis handreiking nieuwe wetgeving

Let op! Per 1 januari 2015 gaat de Wet werk en zekerheid in werking. Het ‘oude en vertrouwde’ arbeidsrecht gaat op de schop, met als doel eenvoudiger en Lees verder.

Warme temperaturen stimulans voor horeca

In 2015 zullen de marktsectoren voor het tweede jaar op rij groeien. De industrie en transport sloegen door de exportgroei al eerder het groeipad Lees verder.

The Student Hotel groeit naar 10.000 kamers

The Student Hotel kondigt een grote kapitaalinjectie aan om uit te breiden in Europa. Er is 150 miljoen euro toegezegd door Perella Weinberg Lees verder.

Opmars buitenlandse toeristen zet door

Nederland wordt steeds populairder bij buitenlandse toeristen. De afgelopen 10 jaar is het aantal overnachtingen met 25 procent gestegen Lees verder.

Vieze hotelkamers zijn grootste ergernis

Voor 45 procent van de Nederlandse hotelgasten is een vieze kamer of badkamer een doorn in het oog tijdens een hotelovernachting. Lees verder.

"Carpe Diem is meer dan alleen een slaapplek"

Heeft u er wel eens over gedacht een overnachting in uw b&b te verpakken in een aantrekkelijk arrangement? Netty Rook van Carpe Diem Lees verder.

Style Junkies Hotel Awards 2014 bekend

De onafhankelijke luxe reiswebsite The Style Junkies heeft de genomineerden voor The Style Junkies Awards 2014 bekend gemaakt. Lees verder.

Speciale hotelwebsite voor Rotterdam

Het aantal hotels in Rotterdam is de laatste jaren fors toegenomen. Er bleek zodoende behoefte aan een website met ‘inside informatie’ Lees verder.

Zoeken naar de best passende review

Bij het zoeken naar een hotel of restaurant wordt vaak naar reviews gekeken. Men wil dan wél de mening zien van mensen die dezelfde smaak delen. Maar Lees verder.

Hotel annex b&b naar Dalfsen

Ondanks bezwaren van de buurt ziet de gemeente geen reden om de komst bed & breakfast en hotel De Dalfsenaar te dwarsbomen. Dalfsen mag zich dan Lees verder.

Huis ten Wolde brengt wandelroutes uit

Huis ten Wolde in De Bult heeft in september zes nieuwe, unieke wandelroutes uitgebracht. Voor gasten van het hotel/restaurant zijn de routes Lees verder.

Hotel Bieze is gered

Hotel Bieze in Borger maakt een doorstart. De Vrienden van Hotel Bieze maken deze doorstart mogelijk en hebben een intentieovereenkomst Lees verder.