Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Groeten van Max onthult wanpraktijken hotel

Het televisieprogramma Groeten van Max zorgde ervoor dat heel Nederland mee kon kijken in de smerige kamers van hotel Season Star aan de Lees verder.

Heus Legohotel geopend in Florida

Legoland vind je niet alleen in Denemarken, maar ook in Florida. Bij Legoland Florida is een Legohotel gebouwd voor de fanatieke Lego-fans. Het Lees verder.

Grootste en meest luxe hotel ter wereld

Het grootste hotel ter wereld opent in Mekka in 2017. Het hotel zal een ongeëvenaard niveau van luxe hebben. Met 10.000 kamers en 70 restaurants Lees verder.

De top 8 Global Travel Trends

Daniel Silke, directeur van de Political Futures Consultancy, hield een lezing op het Arabian Hotel Investment Forum. Hij gaf zijn visie Lees verder.

Booking.com past overeenkomsten niet aan

Booking.com zou per 1 juli de overeenkomsten met hotels in Duitsland aanpassen. De boekingssite zou de omstreden beste-prijsclausule niet meer Lees verder.

Meer weten over Personeel? Klik hier!

Heb je nieuws over je b&b?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

  Alle dossiers »

  Weense hoteliers ontvangen veel Australiërs

  Jammer voor Nederland en Trijntje dat ‘onze’ bijdrage niet goed genoeg werd bevonden door de rest van Europa. Weense hoteliers hebben Lees verder.

  500.000 Nederlanders gaan op pinkstervakantie

  NBTC Holland Marketing verwacht dat er dit jaar zo’n 800.000 Nederlanders op vakantie gaan tijdens Pinksteren. Ongeveer 500.000 Nederlanders Lees verder.

  ibis Sleep Academy

  Steeds meer mensen zijn op zoek naar een goede nachtrust. Omdat een nachtje heerlijk slapen niet voor iedereen is weggelegd, organiseerde ibis op Lees verder.

  Hotel Wesseling vindt helden dankzij Facebook

  Hotel Wesseling in Dwingeloo heeft via Facebook twee mannen opgespoord die een gast het leven hebben gered door hem te reanimeren. De oproep Lees verder.

  Tafelschuimers actief in de horeca

  In België is het aantal gasten dat de zaak verlaat zonder te betalen fors gestegen. Afgelopen jaar bedroeg de stijging zelfs 24 procent, zo bleek uit Lees verder.

  Zoku: einde van traditionele hotelkamer

  Het einde van de traditionele hotelkamer is in zicht met de officiële lancering van Zoku: een nieuw hotelconcept waarbij de kamer niet langer Lees verder.

  Top 5 wellness trends

  Wellness is booming bij de zelfbewuste gast van 2015. Maar waarmee kun je je nu echt onderscheiden? We verzamelden speciaal voor Lees verder.

  Hotelprijzen stijgen in mei

  De maand mei is in veel Europese steden een van de duurste hotelmaanden van het jaar en wordt zelfs steeds duurder; zo blijkt uit Lees verder.

  Meer Nederlanders met vakantieplannen

  In totaal wil zo’n tweederde van de Nederlandse bevolking op zomervakantie dit jaar. Circa 7,6 miljoen Nederlanders willen deze Lees verder.

  Nieuw: pinnen via smartphone ondernemer

  De Rabobank biedt zakelijke klanten de mogelijkheid om pinbetalingen te accepteren op hun smartphone of tablet. Rabo SmartPin Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Hotels.com introduceert geheime prijzen

  Hotels.com introduceert met haar nieuwe loyaliteitsprogramma ‘geheime prijzen’ meer korting voor haar klanten. Het nieuwe programma biedt Lees verder.

  Kaboom: revolutie in de hotellerie

  “Als de crisis ons één ding heeft geleerd, is het wel dat er een nieuw soort reiziger is opgestaan. Ook zakelijk. Eentje die nog steeds in is voor Lees verder.

  Gratis Wi-Fi populairste hotelvoorziening

  Gratis Wi-Fi blijft de belangrijkste faciliteit bij het zoeken naar een hotel voor vrijetijds- en zakelijke overnachtingen, maar neemt Lees verder.

  Samwers investeren 16,5 miljoen in Travelbird

  Global Founders Capital, de investerings-maatschappij van de Duitse broers Oliver en Marc Samwer, stopt 16,5 miljoen euro in Travelbird, dat maakte Lees verder.

  Japans hotel lanceert huilkamers

  Waar anders dan in het Japanse Tokio biedt een hotel ‘huilkamers’ aan voor vrouwen die hun tranen het liefst in een privékamer de vrije loop Lees verder.

  Hotelkamer Parijs vaakst mobiel geboekt

  Nederlanders hebben in 2014 met hun smartphone het vaakst een boeking gedaan voor een hotelovernachting in de Franse hoofdstad. Zij betaalden Lees verder.

  Dit is het hoogste hotel van Europa

  Gerard Joling bezong Shangri-La al in zijn Songfestivalkraker uit 1988. Dat Gerard de hoge noot niet haalde tijdens de liveshow, Lees verder.

  Het belang van het hotelbed

  Met de focus van hotels op high-tech en allerhande snufjes, wordt het belangrijkste onderdeel van de hotelkamer vaak vergeten. We hebben het Lees verder.

  Airbnb naar iPad en Android tablet

  Airbnb timmert aan de weg en heeft nu ook een update doorgevoerd die de app (die al verkrijgbaar was in de Google Play Store en Lees verder.

  Nieuwe Nederlandse hotelgroep

  Nederland is met OKÉHOTELS een nieuwe hotelgroep rijker. OKÉHOTELS is een vereniging van reeds gevestigde zelfstandige hoteliers verspreid Lees verder.

  De toekomst van de Veluwse hotellerie

  Hoe ziet de toekomst van de Veluwe eruit? Jacques Vork, Associate Lector City Marketing & Leisure bij Hogeschool Inholland praat u bij. Lees verder.

  Vrouwen gestresst door toiletlucht

  Vind jij stinkende luchtjes op het toilet ook zo vervelend? Je bent niet de enige! 80% van de Nederlanders stoort zich aan stank op het toilet. Waar mannen Lees verder.