Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

"Carpe Diem is meer dan alleen een slaapplek"

Heeft u er wel eens over gedacht een overnachting in uw b&b te verpakken in een aantrekkelijk arrangement? Netty Rook van Carpe Diem Lees verder.

Style Junkies Hotel Awards 2014 bekend

De onafhankelijke luxe reiswebsite The Style Junkies heeft de genomineerden voor The Style Junkies Awards 2014 bekend gemaakt. Lees verder.

Speciale hotelwebsite voor Rotterdam

Het aantal hotels in Rotterdam is de laatste jaren fors toegenomen. Er bleek zodoende behoefte aan een website met ‘inside informatie’ Lees verder.

Zoeken naar de best passende review

Bij het zoeken naar een hotel of restaurant wordt vaak naar reviews gekeken. Men wil dan wél de mening zien van mensen die dezelfde smaak delen. Maar Lees verder.

Hotel annex b&b naar Dalfsen

Ondanks bezwaren van de buurt ziet de gemeente geen reden om de komst bed & breakfast en hotel De Dalfsenaar te dwarsbomen. Dalfsen mag zich dan Lees verder.

Meer weten over Personeel? Klik hier!

Heb je nieuws over je b&b?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Huis ten Wolde brengt wandelroutes uit

Huis ten Wolde in De Bult heeft in september zes nieuwe, unieke wandelroutes uitgebracht. Voor gasten van het hotel/restaurant zijn de routes Lees verder.

Hotel Bieze is gered

Hotel Bieze in Borger maakt een doorstart. De Vrienden van Hotel Bieze maken deze doorstart mogelijk en hebben een intentieovereenkomst Lees verder.

Is uw b&b wel voldoende verzekerd?

Heeft u een bed & breakfast, dan heeft u een bedrijf aan huis. Betekent dat automatisch dat u uw verzekeringen ook als bedrijf Lees verder.

20.000 b&b-overnachtingen Midden-Delfland

In zes jaar tijd van nul naar negen b&b’s. Midden-Delfland kent een enorme groei wat betreft het aantal b&b’s. Natuurlijk heeft een groen gebied tussen de grote Lees verder.

Parijs heeft duurste vijfsterrenhotels

Parijs streeft Los Angeles en New York voorbij als bestemming waar reizigers het meest betalen voor vijfsterrenhotels. Dit Lees verder.

Wijn, noten en chocolade maken botten sterk

Goed nieuws voor liefhebbers van wijn, noten en/of chocolade. In deze lekkernijen zit namelijk de stof resveratrol. Deze stof heeft Lees verder.

Masterclasses op Makro Horecadag

Op 3 november vindt de Makro Horecadag plaats in de vernieuwde vestiging in Vianen. Niet alleen de sprekers (vanaf 13.00 uur) zorgen voor een gevarieerd Lees verder.

Millennials stuwen mobiele boekingen

De Association of British Travel Agents meldt dat – volgens haar data over augustus 2014 – de mobiele boekingen in Groot-Brittanië achterblijven. Lees verder.

7 gekke verborgen kosten in hotels

Niemand houdt ervan om bedonderd te worden. Je zult het in Nederlandse hotels niet gauw tegenkomen, maar er zijn hotels bekend die extra kosten in Lees verder.

Duitse man vernielt toilet in hotel

Een Duitse man botvierde zijn razernij op een toilet in een hotel op Terschelling. De schade bedroeg 1000 euro. Daarnaast moest de man 250 euro Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Hotelprijsvergelijker maakt doneren mogelijk

Online hotelprijsvergelijker Weliketoshare lanceert een nieuwe manier van doneren. Een manier van doneren die niets extra kost. Lees verder.

Koffieverslaving zit in de genen

Iedereen die elke dag naar koffie en cafeïne verlangt, heeft dat in de genen zitten. Dat zegt een nieuwe studie gepubliceerd Lees verder.

Nieuwe b & b in Hengelo

Het college van de gemeente Bronckhorst wil meewerken aan de komst van een bed & breakfast, een theetuin, moestuin en boomgaard aan Lees verder.

Toilet vaak gebruikt voor sociale functie

Op 15 oktober is het weer Global Handwashing Day: de dag waarop de wereld stilstaat bij het belang van goede handhygiëne. Na een toiletbezoek de handen wassen Lees verder.

Vernieuwde Makro Vianen bijna open!

Op 15 oktober zwaaien de deuren van Makro Vianen voor u open. En u zult zien: Makro heeft naar u geluisterd. Alles is overzichtelijker en Lees verder.

Sint en Piet in Hampshire Hotel Emmen

Voor de vierde editie van het Sinterklaashuis-Emmen is gekozen voor Hampshire Hotel Emmen. De organisatie heeft dit laten weten. Wanneer Sint en Lees verder.

Wanneer mag je via Airbnb verhuren?

De gemeente Amsterdam trekt vanaf 2015 jaarlijks €500.000 uit voor de bestrijding van illegale hotels. Ook werden er in september nog 30 Lees verder.

Nederlandse hotels bijna duurste eurozone

Nederlandse hotels behoren in het najaar tot de duurste van de eurozone. Zo meldt hotelzoekmachine Trivago. In de maanden september Lees verder.

Vooruitstrevend NH flagship hotel geopend

Na 3 maanden van verbouwing en investering is het Spaanse flagship hotel van NH Hotel Group, NH Collection Eurobuilding in Madrid, gisteren feestelijk heropend. Lees verder.

Trend: Travel Review Threat

Volgens hotelmanager Paul Stenson van het Charleville Lodge Hotel in Dublin is er een nieuwe trend in de hotelwereld: de Travel Review Threat. Lees verder.

Evacuatie in b&b Nijmegen

Het was even schrikken voor de gasten van b&b de Prince in Nijmegen. Dinsdagavond moesten ze noodgedwongen de b&b verlaten omdat het brandalarm Lees verder.

Personeel: faal-of succesfactor

Op 3 november geeft Mark Tamsma – de horeca-accountant – een lezing over loonkosten op de Makro Horecadag in Vianen. De loonkosten vormen één van Lees verder.