Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Stayokay focust op jong gezin

Onder het motto ‘Even iets anders’ gaat hostelketen Stayokay zich nadrukkelijker profileren als uitvalsbasis voor nieuwe, waardevolle ervaringen. Dit Lees verder.

Prijzen Europese hotels gestegen in april

In veel grote Europese steden zijn de prijzen voor april voor het tweede jaar op rij gestegen; zo blijkt uit de trivago hotelprijsindex (tHPI) Lees verder.

Booking.com aanvaardt wijzigingen pariteitstoezeggingen

Vandaag kondigt Booking.com, onderdeel van The Priceline Group [NASDAQ: PCLN], zijn steun aan Lees verder.

Booking.com heeft app voor Apple Watch

Booking.com heeft een app ontworpen voor de Apple Watch, die binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Met behulp van de app Lees verder.

Regels B&B's Westvoorne versoepeld

In Oostvoorne, Rockanje en Tinte worden de regels voor B&B’s versoepeld. Waar voorheen slechts één gastenverblijf werd toegestaan aan een Lees verder.

Meer weten over Personeel? Klik hier!

Heb je nieuws over je b&b?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

  Alle dossiers »

  Illegaal hotel van SM-meesteres

  De oud-medewerkster van De Nederlandse Bank die bekendstaat als Conchita – vanwege haar SM-praktijken – blijkt een illegaal hotel op de Lees verder.

  IntercityHotel Enschede geopend

  Gisteravond werd het eerste InterCityHotel in Nederland officieel geopend door dhr. Erwin M. Bruyn, Area General Manager Steigenberger Nederland, Lees verder.

  NH Hotels verkozen tot beste hotelketen

  Fletcher Hotels is verkozen tot populairste hotelketen, NH Hotels is op haar beurt voor de tweede keer verkozen tot beste hotelketen van Nederland. Tijdens Lees verder.

  Fletcher wederom populairste hotelketen

  Fletcher Hotels heeft gisteren voor het vijfde achtereenvolgende jaar de Zoover Award voor Populairste Hotelketen van Nederland gewonnen. Dit betekent Lees verder.

  Booking.com lanceert zakelijke accounts

  Booking.com richt zich voortaan ook specifiek op de zakelijk markt. Het nieuwe Booking.com for Business biedt ‘de eenvoudigste manier om zakelijke Lees verder.

  Rotterdams toerisme in de lift

  Rotterdam is booming. Het toerisme in deze stad is vorig jaar gegroeid met 7 procent ten opzichte van het jaar ervoor. De hotels Lees verder.

  Groupon breidt boekingssysteem uit

  Dealsite Groupon geeft haar boekingssysteem een volledige make-over. Het boekingssysteem biedt volgens het bedrijf nu nog meer Lees verder.

  Wildgroei aan hotelmerken

  De reizigers van nu hebben te maken met een wildgroei aan namen van hotelmerken. Verwarrende en opvallend vaak gelijluidende namen zoals Lees verder.

  Get your kicks on Route 66

  In 2015 staat beleving centraal: de gast moet ondergedompeld worden in een haast buitenaardse en onvergetelijke ervaring. Hoe doe je dat? De Lees verder.

  Spaaractie Booking.com en KLM

  Vanaf vandaag bieden KLM en Booking.com Flying Blue-deelnemers de mogelijkheid om Miles te sparen voor elke accommodatie Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Opnamestudio voor sterren in hotel

  Internationale pop- en rocksterren bezoeken Amsterdam regelmatig voor optredens. Wanneer zij ‘s avonds een creatieve opwelling hebben Lees verder.

  Top 10 wintersportbestemmingen

  De sneeuw begint te smelten en de ski’s gaan weer de berging in. Het officiële wintersportseizoen is afgelopen, maar welke plaats Lees verder.

  Noordwijk verrast meetingplanners

  Een helikoptervlucht, een bezoek aan Keukenhof, een guided tour door het Van Gogh Museum en uitgebreide rondleidingen door de Lees verder.

  Mensensmokkel door hoteleigenaar Amsterdam

  De oud-eigenaar van de Shi Hotel Group moet zich verantwoorden voor witwassen van miljoenen euro’s, mensensmokkel en oplichting. Lees verder.

  Rel: betalen voor opwarmen babymelk België

  In België is er een hevige discussie ontstaan toen een restaurant 50 eurocent rekende voor het opwarmen van een flesje babymelk. Elektriciteitskosten, zo Lees verder.

  Ecotap draait op volle toeren

  Ecotap heeft er weer veel tevreden gebruikers bij, zoals Marcel Oost van Hotel Oostergoo in Grou. Het hotel is gelegen aan de prachtige kade in Lees verder.

  Tulpen sieren lobby nhow Rotterdam

  “Veel Nederlanders waarderen de producten waar Nederland om bekend staat niet. Heel de wereld associeert Nederland met de tulp, maar Lees verder.

  Booking.com en TripAdvisor in Apple Maps

  AppleInsider meldt dat Apple zijn kaartendienst Apple Maps uitbreidt met twee nieuwe contentleveranciers. Booking.com en TripAdvisor Lees verder.

  Toerismeseizoen goed van start

  Het paasweekend van 2015 zorgde voor een prima start van het toeristisch seizoen. Volgens NBTC Holland Marketing brachten dit jaar zo’n Lees verder.

  Living Capital overtreedt regels verhuur

  SP en D66 willen bedrijven als Living Capital, een bedrijf dat op grote schaal appartementen via Booking.com en Airbnb verhuurt, weren uit Lees verder.

  De top 3 mooiste hotelpaleizen

  Om het paasweekend met mooie beelden in te gaan, presenteren we je graag de top 3 mooiste hotelpaleizen. In deze paleizen kunnen gasten ervaren Lees verder.

  Amsterdam heeft te weinig hotelkamers

  De hotellerie als geheel kan opgelucht ademhalen. De diepste kloof van de crisis is overwonnen en in 2014 werden meer Hotelbouwplannen* Lees verder.