Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Inboedel Kurhaus in Kringloopcentrum

Ook minderbedeelden kunnen binnenkort wellicht slapen op een bed van het Kurhaus. Kringloopwinkel Rijswijk heeft de boedel namelijk Lees verder.

Okura Amsterdam opent Van Gogh Suite

Hotel Okura Amsterdam heeft een nieuwe suite geopend: de Van Gogh Suite. Nazaat Willem van Gogh en directeur van het Van Gogh Museum Lees verder.

Geen responsive website? Einde verhaal!

De strijd om directe boekingen duurt voort. De OTA’s staan sterker dan hotelketens en individuele hotels, aangezien zij meer budget Lees verder.

Zakenreizigers kiezen voor Parijs en Londen

Net als voorgaande jaren waren in 2014 Parijs en Londen de populairste bestemmingen bij zakenreizigers uit de Benelux. Buiten Europa Lees verder.

Filterkoffie is back!

Filterkoffie is weer helemaal in. Kijk maar naar de jongens van Koffie Leute in Utrecht: zij hebben een ‘coffee bar’ die helemaal is ingericht Lees verder.

Meer weten over Personeel? Klik hier!

Heb je nieuws over je b&b?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

  Alle dossiers »

  Lonen horeca in 2014 gestegen

  De sector horeca & toerisme laat met +2,9 procent de hoogste stijging van alle sectoren in 2014 zien. Dit blijkt uit de Loonwijzer/ Lees verder.

  Facebook verwijdert inactieve likes van hotels

  Facebook is bezig de ‘likes’ meer betekenis te geven. Dit doet het sociale netwerk door geautomatiseerde likes en vrijwillig gedeactiveerde Lees verder.

  Sofitel Paris Le Faubourg gerenoveerd (FOTO'S)

  In Parijs heeft het Sofitel Paris Le Faubourg een volledige restauratie ondergaan en werd direct ook het nieuwe restaurant STAY Faubourg Lees verder.

  Argentijnen spenderen het meest aan hotel

  Argentijnse reizigers gaven vorig jaar het meest uit aan een hotelovernachting in het buitenland. Voor een kamer over de grens betaalden zij Lees verder.

  Dit zijn de 10 beste hotelsteden ter wereld

  Reizigers die regelmatig in hotels verblijven weten het; niet overal zijn de hotels van eenzelfde kwaliteit. Af en toe kan er wel eens Lees verder.

  Hotel The Roosevelt ademt luxe (FOTO'S)

  Met de pre-opening van het hotel sluiten ondernemersechtpaar Raymonde en Martin van der Louw een periode van intensieve verbouwing van The Lees verder.

  Service in Nederlandse hotels kan beter

  Hotelgasten waarderen de service in Nederlandse hotels met een 8,14. Lang niet slecht, maar het kan nog beter. De hotels in ons Lees verder.

  Giethoorn en Amsterdam in nieuwe Monopoly

  Goed nieuws voor de hotels en b&b’s in Giethoorn en Amsterdam. Het dorp en onze hoofdstad krijgen namelijk allebei een Lees verder.

  Capri heeft duurste hotelkamers

  In 2014 heeft Capri de titel overgenomen van Muscat als de bestemming waar reizigers per hotelovernachting gemiddeld het grootste bedrag spendeerden. Dit Lees verder.

  B&B's zetten zich in voor het goede doel

  Zet alvast in je agenda; 19 april, Beleef de dag van de b&b en ‘geef’ een bed aan Het Rode Kruis. Voor de 2e keer organiseren vijf b&b’s in Asten en Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Hotel breidt uit dankzij crowdfunding

  Het Aalborg Hotel in Amsterdam heeft middels crowdfunding geld opgehaald om uit te kunnen breiden. Het benodigde geldbedrag werd zelfs binnen Lees verder.

  Bram en Bert zoeken een b&b

  Bram en Bert zijn op zoek naar een onderkomen, liefst in een b&b. Het duo bestaat uit twee hanen die op straat gevonden zijn. Zijn er b&b-eigenaren die Lees verder.

  EXCLUSIEF: FAILLISSEMENT HOTEL OVERBOSCH (2/2)

  Had Hotel Overbosch gered kunnen worden? We maken voor u een reconstructie van een faillissement in twee delen. Dit is deel twee. Lees verder.

  Intieme accessoires voor op de hotelkamer

  Secret Passion Set. Love Kit. Zoals de namen het al suggereren, zorgen deze setjes nuttige accessoires voor zinnenprikkelende ervaringen. Ze Lees verder.

  Overname Hotel Elzenhagen Poeldijk

  Hotel Elzenhagen in Poeldijk (Zuid-Holland) heeft een nieuwe exploitant, nadat in februari de deuren plotsklaps gesloten bleven. Het hotel stond enige tijd in Lees verder.

  Exclusief: faillissement Hotel Overbosch (1/2)

  Had Hotel Overbosch gered kunnen worden? We maken voor u een reconstructie van een faillissement in twee delen. Klik hier voor het tweede deel Lees verder.

  Recordaantal hotelkamers Amsterdam

  Vandaag is de maarteditie van Hotelbouwplannen verschenen. De trend in deze editie van Hotelbouwplannen sluit naadloos aan op die van vorig jaar, op Lees verder.

  Naaktslapers in hotels

  De Fransen slapen het liefst naakt en de Nederlanders lijken toch een stuk gereserveerder te zijn tussen de lakens…Tenminste, wanneer we Lees verder.

  Ken je de Peranakan cuisine al?

  Singapore is voor veel reizigers een favoriete bestemming. Toch is de traditionele keuken, Peranakan, bij veel toeristen minder bekend. Het is namelijk de Lees verder.

  Opent Reese Witherspoon hotel?

  De Amerikaanse actrice Reese Witherspoon en haar man Jim Toth willen een boutique hotel openen in Nashville, in de Amerikaanse staat Tennessee. Lees verder.

  Superfood uit Peru

  Superfoods zijn momenteel enorm populair in Nederland. Maar waar komen deze, meestal exotische, voedingsmiddelen eigenlijk vandaan? Peru Lees verder.

  Update: nieuw hotel in Sint-Maartenszee

  Naar aanleiding van onze eerdere berichtgeving over het nieuw te bouwen hotel met 121 kamers in Sint Maartenszee, spraken Lees verder.