Entree Awards voor de dertiende keer uitgereikt

25 november 2019 | Redactie
Entree Awards voor de dertiende keer uitgereikt

Gisteravond zijn in Theater Amsterdam de Entree Awards uitgereikt. De dertien horeca-vakprijzen gingen onder meer naar de Best Bartender (Andrei Talapanescu), Best Hotel Design (Supernova in Rotterdam) en Best Restaurant Concept (Graphite in Amsterdam). De oprichters van horecagroep De Drie Wijzen uit Oost uit Amsterdam (Riad Farhat, Jason Berg en Piet van der Graaf) werden benoemd tot Horecaondernemers van het Jaar.

Tijdens een avondvullende show in Theater Amsterdam werden de Entree Awards 2019 uitgereikt. Er waren vijftig zaken genomineerd die dit jaar hun deuren openden of een restyling ondergingen. Een zestienkoppige onafhankelijke vakjury bezocht afgelopen maanden deze horecazaken, te vinden door heel Nederland. Daarvan wonnen gisteren tien bedrijven. Daarnaast werden er drie persoonsgebonden prijzen uitgereikt: de Horecaondernemer van het Jaar, Best Bartender van Bierspecialist in de Horeca. Voor deze laatste twee titels werden voorrondes gehouden, onder leiding van een vakjury.

“De winnaars laten duidelijk zien wat Nederland op het gebied van horeca te bieden heeft”, zegt Iris Kranenburg, juryvoorzitter en hoofdredacteur van Entree Magazine. “Oogverblindende designs, vernieuwende concepten en een waanzinnig aanbod van food & beverage. Zónder daarbij gastvrijheid uit het oog te verliezen. Deze bedrijven zijn samen met hun personeel het visitekaartje voor de hospitality-industrie en een voorbeeld voor veel ondernemers binnen en buiten de horeca. Want als er één branche is waar trends beginnen, is het wel de horeca. De sector innoveert volop!”

Winnaars

*Ondernemers van het Jaar: De Drie Wijzen uit Oost (Riad Farhat, Jason Berg en Piet van der Graaf)

*Best Hotel Design: Supernova @ Rotterdam

*Best Restyling: NH Collection Flower Market en Ter Marsch & Co @ Amsterdam

*Best Cocktailbar: The Stockroom @ Groningen

*Daredevil: Doloris Rooftop & Meta Maze @ Tilburg

*Best Nightlife: Weelde @ Rotterdam

*Best Hotel Concept: BUNK @ Utrecht

*Next Generation: Culinaire Proeftuin Het Keunenhuis @ Winterswijk

*Best Restaurant Design: NENI @ Amsterdam

*Best Hospitality Concept: Mooie Boules @ Rotterdam

*Best Restaurant Concept: Graphite @ Amsterdam

*Best Bartender: Andrei Talapanescu (Pulitzer’s Bar @ Amsterdam)

*Best Bierspecialist in de Horeca: Richard Moerkerk (Proeflokaal De Boom in Alkmaar)

Foto: Ming Chao

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Overig nieuws

Toerisme Airbnb
Dit zijn de meest gastvrije plekken in Nederland

Staycations zorgen voor een nieuwe trend. Nederlanders zoeken vaker landelijke gebieden op, waarbij met name Airbnb-gasten in minder bezochte provincies gastvrij ontvangen zijn door hosts. In verband met COVID-19 zijn Nederlanders gevraagd deze herfstvakantie dichtbij huis te blijven. Airbnb spoort ...

Interview Branded Content
Deeltijdverhuur in je B&B, waarom niet?

Frans Kragten is oprichter van Secret Rooms, het portaal voor deeltijdverhuur van kamers. Met name B&B’s maken gebruik van de service, vooral omdat de omzet gegarandeerd met minimaal 25 procent toeneemt en de boekingen via Secret Rooms anticyclisch zijn: “Bij ons is het in de winter ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Rechter oordeelt: horeca blijft dicht

De horeca blijft voorlopig dicht. Zo oordeelde de rechter vanmiddag in de rechtbank in Den Haag. Een aantal horecaondernemers had een kort geding tegen de Staat aangespannen met als inzet dat de horeca weer de deuren mocht openen. De rechter ging daar niet in mee. Over twee weken volgt de motivering ...

Toerisme
46 procent meer herfstboekingen in Nederlandse vakantieparken 

Vakantieparken in Nederland zien deze herfstvakantie een boekingenstijging van 46 procent ten opzichte van vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van BungalowSpecials, waar grote parken van onder andere Landal, Roompot en Center Parcs bij zijn aangesloten. Het aantal boekingen voor de herfstvakantie ...

Toerisme Coronacrisis
Hotels buiten de Randstad lopen vol tijdens de herfstvakantie

Waar de hotels in de Randstad vanwege de gedeeltelijke lockdown en de sluiting van de horeca een flinke domper te verwerken kregen, blijken de hotels buiten de Randstad - met name die aan de kust en in landelijke gebieden - het onverminderd goed te doen. Prijsvergelijkingssite LookingforBooking.com ...

Columns
De ideale gast

We hebben allemaal een beeld bij de ideale gast. Deze betaalt (op tijd), houdt je accommodatie netjes en respecteert de regels. Dat willen we allemaal wel. Gelukkig kunnen veel gasten zich gewoon aan deze kenmerken houden, maar zijn ze dan allemaal jouw ideale gast? Dat zou betekenen dat iedereen de ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Lees Nu
Columns B&B Logement No5
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: