B&B Perron 22; Brabants genieten met de luxe van een hotel en de sfeer van thuis
B&B in het Gelderse Vorden; welkom in een Achterhoeks coulisselandschap
B&B Bij het Struinpad: een oase van rust en groen in het Land van Cuijk
B&B Emma Staete, Baarn: ''Dit is ons droompaleis''
B&B in urban Amersfoort; welkom aan boord bij Vita Nova
Deeltijdverhuur in je B&B, waarom niet?
B&B in een Drents esdorp waar de tijd stil heeft gestaan
B&B in het Smalste Stukje van Nederland; breed genoeg om volop te genieten
Is de gast altijd koning?
Interview Lattina Verde: B&B op toplocatie met natuur, zwembad én stad
Reconstructie: hoe Zeeland op slot ging
Ton Heerts: ''De mensen durven nog niet naar de horeca''
Dirk Beljaarts (KHN): "Na het gesprek met het OMT heb ik goede hoop dat de horeca weer open mag"
Frank Boon, Bookunited: "Wij willen hotels juist zo goed mogelijk helpen"
Revenue management: hoe werkt dat?
“Met wellness en diner erbij werken we 80 uur per week”
''In mijn hotel werken alleen 50-plussers''
'Het is belangrijk dat de mensen zich hier thuisvoelen'
Op bezoek bij een unieke B&B op een naturistencamping
“Niemand klaagt over ons plantaardige ontbijt”
Rutger & Lisa Marie toverden hun huis om tot B&B
'Voor je het weet ben je slaaf van je gast'
Dit stel bouwde een B&B en lunchroom in een modern kasteel
Crowdfunden: creatieve financiering voor tweede B&B-kamer
Horecakoning Casper Reinders: "Ik zou weleens een hotel willen openen"
Op pad met de inspecteur van de NVWA: "Dit wordt een waarschuwing"
"B&B-gasten zijn helemaal niet zo leuk"
Zussen nemen hotel over: ''Stel je voor dat we deze kans gemist hadden''
''Met een ‘nee’ tegen de ene gast, zeg je ‘ja’ tegen de ander''
Zo hoort een hotelkamer er tegenwoordig uit te zien
"Ook jij kunt een hogere bezettingsgraad realiseren door e-mailmarketing"
Interview Hotel In het huis van Deventer: "Hier geen tv's op de kamer"
Ilja Leonard Pfeijffer: "Airbnb moet verboden worden, in de hotellerie schuilt de oplossing"
Automatisering voor je B&B: geen dubbele boekingen meer
Hotel Derlon doet het goed op social media, en dit is waarom dat zo is
Robin Chadha en Michael Levie, citizenM: ''We staan aan de vooravond van een enorme groeispurt''
Auteursrechtensoap: het imagoprobleem van Videma
Etiquette-misser: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt''
Interview Boutique Hotel Straelman: "Ik doe alles zelf"
Interview Jeroen Oskam: Amsterdamse aanpak Airbnb faalt, stages in hotels werken demotiverend
Interview Gabriella Esselbrugge, eigenaresse viersterrenhotel de Dames van de Jonge, Giethoorn
Als horecaondernemer onverzekerd zonder NEN 3140?
Interview: breng je B&B in kerstsfeer
Interview: hotel in voormalig klooster Utrecht
Interview: welke rol speelt de hotelkamer nog?
Interview: deze B&B ontving al 25.000 gasten
Interview: deze vrouw bouwt een restaurant en hotel in een kerk
Interview: Goede fotografie zorgt voor een meerwaarde van je B&B
Interview Arjen van den Hof, eigenaar Vondel Hotels
Deze vrienden zijn groot geworden in de appartementenverhuur
Interview: sloop van hotels in Valkenburg vanwege onderhoudsstatus?
Interview: thee wordt steeds belangrijker
Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca
Houdt de hotellerie genoeg rekening met de reizende zakenvrouw?
Interview Stayokay: campingsfeer in een hotelomgeving
Download gratis de nieuwste editie van Bed & Breakfast
Interview: Welk merk bed past het beste bij jouw B&B?
Interview: "Wij maken van Airbnb een hotel"
Uitblinkers: Vijf vragen aan Pension de Appelgaard in Culemborg
Uitblinkers: Vijf vragen aan Erve Naatsboer in Overdinkel
Uitblinkers: Vijf vragen aan B&B Passage in Driebergen
Uitblinkers: Vijf vragen aan Logement No5
Populariteit van culinaire arrangementen neemt toe
B&B Op 't Hof Olmenstein floreert op zakelijke markt
Wel of geen PMS systeem?
B&B eigenaar Marcel Doggen: Ik zou niet zonder channel manager kunnen
Interview: Appartementen winnen het van de bed and breakfast
Interview Gabriella Esselbrugge: hoe ga je om met Chinese gasten?
Hij is er: De nieuwe Bed & Breakfast!
Leestip: de nieuwe Bed & Breakfast
Voor jou: de nieuwe Bed & Breakfast!
Gastenkamers met een landgoed als achtertuin
"Carpe Diem is meer dan alleen een slaapplek"
Masterclasses op Makro Horecadag
Personeel: faal-of succesfactor
"Kan niet komt in ons woordenboek niet voor"
Uw abonnement op Bed & Breakfast
Vissenservice bij b&b Villa BBB
Nieuwste editie Bed & Breakfast
La Vie en Rose wint ondernemersprijs
Interview: bloemrijk paradijs onder de Spaanse zon
Waarmaken dat we de beste b&b van Nederland hebben
Melkkoetje boe!
Interview Het Hooihuys: “Waarmaken dat we de beste b&b hebben”
Villa BBB weer beste b&b
Interview: Britt Willemsen
Interview Hoeve Hub Notermans: b&b door gouden handdruk
Interview Vila BBB: het succes van luxe en aandacht
Binnenkort nieuwe Bed & Breakfast
Wie is de Meest Gastvrije Stad 2013?
"Je moet gewoon het wiel uitvinden"
GTST-acteur stopt met bed & breakfast
Nieuwste editie van Bed & Breakfast
Interview erg-LEUK!: “Met een breed concept wed je op meer paarden”
Nieuwe editie Bed & Breakfast
Nieuwe Bed&Breakfast komt eraan!
Interview Bed & Breakfast Burgerlust: “Wees blij met kritische gasten”
Interview Chocolat b&b Maastricht: “Als gastgever kun je veel goedmaken”
Interview: een larikstakje bij het ontbijt
Bekijk meer foto's van de interviews
Interview: de kracht van gastheerschap
Interview Peter Hertogh en Wolter Gerungan
Het roer om: “De bed & breakfast vond ons”
Interview Boutique B&B Kamer01: betrokken bij iedere gastbeleving
Interview La Vie en Rose: onbedoeld de beste
Interview: Karlijn en Nico Dapper
Interview: genieten van het ‘goede buitenleven’
Interview: Manja Zomer
Interview: het Hemelrijck op Rotterdamse aarde
Interview: Johan Holthof
Interview Elvira Heijmans: romantiek viert hoogtij in Nostro Mulino
Interview Annet Schuiling en Willem te Molder: uitmuntend is een understatement
Huize Nijhof beste b&b van Nederland 2010
06 De bouw van mijn B&B: Bomen en badkamers
Het Roer Om: “Nu bepaal ik mijn eigen koers”
Banken kritischer, maar financieringen komen wel gewoon rond
Interview: Roos Mestrini
Hanny Arens: 'De wereld kan nu zien hoeveel moois we in ons landje hebben'
Logies & Ontbijt Bijzonder: de hooiberg
Interview Hans van Driem: ‘Het is moeilijker om 5 gasten te hebben dan 5000’
Schrijf je in voor de nieuwsbrief