Zo gaat de NVWA te werk

Horecakoning Casper Reinders: "Ik zou weleens een hotel willen openen"

Op pad met de inspecteur van de NVWA: "Dit wordt een waarschuwing"

"B&B-gasten zijn helemaal niet zo leuk"

Zussen nemen hotel over: ''Stel je voor dat we deze kans gemist hadden''

''Met een ‘nee’ tegen de ene gast, zeg je ‘ja’ tegen de ander''

Zo hoort een hotelkamer er tegenwoordig uit te zien

Ilja Leonard Pfeijffer: "Airbnb moet verboden worden, in de hotellerie schuilt de oplossing"

Automatisering voor je B&B: geen dubbele boekingen meer

Robin Chadha en Michael Levie, citizenM: ''We staan aan de vooravond van een enorme groeispurt''

Auteursrechtensoap: het imagoprobleem van Videma

Etiquette-misser: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt''

Interview Boutique Hotel Straelman: "Ik doe alles zelf"

Cash verdwijnt voorlopig nog niet uit de horeca

Interview Jeroen Oskam: Amsterdamse aanpak Airbnb faalt, stages in hotels werken demotiverend

Interview Gabriella Esselbrugge, eigenaresse viersterrenhotel de Dames van de Jonge, Giethoorn

Als horecaondernemer onverzekerd zonder NEN 3140?

Interview: breng je B&B in kerstsfeer

Interview: hotel in voormalig klooster Utrecht

Interview: welke rol speelt de hotelkamer nog?

Interview: deze B&B ontving al 25.000 gasten

Interview: deze vrouw bouwt een restaurant en hotel in een kerk

Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Tips voor een lager energieverbruik in uw hotel

Gratis download: alles over de NVWA en de horeca

Interview Arjen van den Hof, eigenaar Vondel Hotels

De Chinese millennial, hotelgast van de toekomst

Interview: sloop van hotels in Valkenburg vanwege onderhoudsstatus?

Interview: thee wordt steeds belangrijker

(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid

Mentale gezondheid en stress: de millennial in de hospitality-industrie

Exclusief interview Karim Soleilhavoup, directeur Logis Hotels

Airbnb buiten de toeristenhotspots: kans of bedreiging?

Booking.com beloont start-ups in duurzaam toerisme

Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca

Bubbelen met uitzicht op grazende pinken

Houdt de hotellerie genoeg rekening met de reizende zakenvrouw?

Interview Stayokay: campingsfeer in een hotelomgeving

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Lees Nu
Columns B&B Logement No5
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: