De Laatste Stuiver; van koloniale woning, café en recreatiewoning tot B&B
B&B in het Gelderse Vorden; welkom in een Achterhoeks coulisselandschap
B&B Bij het Struinpad: een oase van rust en groen in het Land van Cuijk
B&B Emma Staete, Baarn: ''Dit is ons droompaleis''
B&B in urban Amersfoort; welkom aan boord bij Vita Nova
B&B in een Drents esdorp waar de tijd stil heeft gestaan
B&B in het Smalste Stukje van Nederland; breed genoeg om volop te genieten
Interview Lattina Verde: B&B op toplocatie met natuur, zwembad én stad
Horecarapport ABN AMRO: relatief weinig faillissementen, ondernemersvertrouwen historisch laag
Koffiekennis: alles over koffievarianten
Reconstructie: hoe Zeeland op slot ging
Revenue management: hoe werkt dat?
''In mijn hotel werken alleen 50-plussers''
'Het is belangrijk dat de mensen zich hier thuisvoelen'
Je horecazaak financieren zonder banken en beleggers
Op bezoek bij een unieke B&B op een naturistencamping
“Niemand klaagt over ons plantaardige ontbijt”
Rutger & Lisa Marie toverden hun huis om tot B&B
'Voor je het weet ben je slaaf van je gast'
Dit stel bouwde een B&B en lunchroom in een modern kasteel
Crowdfunden: creatieve financiering voor tweede B&B-kamer
Zo gaat de NVWA te werk
Horecakoning Casper Reinders: "Ik zou weleens een hotel willen openen"
Op pad met de inspecteur van de NVWA: "Dit wordt een waarschuwing"
"B&B-gasten zijn helemaal niet zo leuk"
Zussen nemen hotel over: ''Stel je voor dat we deze kans gemist hadden''
''Met een ‘nee’ tegen de ene gast, zeg je ‘ja’ tegen de ander''
Zo hoort een hotelkamer er tegenwoordig uit te zien
Ilja Leonard Pfeijffer: "Airbnb moet verboden worden, in de hotellerie schuilt de oplossing"
Automatisering voor je B&B: geen dubbele boekingen meer
Robin Chadha en Michael Levie, citizenM: ''We staan aan de vooravond van een enorme groeispurt''
Auteursrechtensoap: het imagoprobleem van Videma
Etiquette-misser: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt''
Interview Boutique Hotel Straelman: "Ik doe alles zelf"
Cash verdwijnt voorlopig nog niet uit de horeca
Interview Jeroen Oskam: Amsterdamse aanpak Airbnb faalt, stages in hotels werken demotiverend
Interview Gabriella Esselbrugge, eigenaresse viersterrenhotel de Dames van de Jonge, Giethoorn
Als horecaondernemer onverzekerd zonder NEN 3140?
Interview: breng je B&B in kerstsfeer
Interview: hotel in voormalig klooster Utrecht
Interview: welke rol speelt de hotelkamer nog?
Interview: deze B&B ontving al 25.000 gasten
Interview: deze vrouw bouwt een restaurant en hotel in een kerk
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair
Tips voor een lager energieverbruik in uw hotel
Gratis download: alles over de NVWA en de horeca
Interview Arjen van den Hof, eigenaar Vondel Hotels
De Chinese millennial, hotelgast van de toekomst
Interview: sloop van hotels in Valkenburg vanwege onderhoudsstatus?
Interview: thee wordt steeds belangrijker
(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid
Mentale gezondheid en stress: de millennial in de hospitality-industrie
Exclusief interview Karim Soleilhavoup, directeur Logis Hotels
Airbnb buiten de toeristenhotspots: kans of bedreiging?
Booking.com beloont start-ups in duurzaam toerisme
Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca
Bubbelen met uitzicht op grazende pinken
Houdt de hotellerie genoeg rekening met de reizende zakenvrouw?
Interview Stayokay: campingsfeer in een hotelomgeving
Met deze tips voor de hotelkamer slaapt uw gast als een roos
De dag van Henk Smit
Schrijf je in voor de nieuwsbrief