Nieuwe chef voor Villa Heidebad

8 november 2018 | Thijs Jacobs
Nieuwe chef voor Villa Heidebad<

Conferentiehotel Villa Heidebad in Epe heeft in Tom Oudshoorn een nieuwe chef gevonden. Oudshoorn is geen onbekende in Epe, Tom maakte eerder furore als chef bij ‘t Soerel waar hij een bib gourmand kookte en waar het restaurant opgenomen werd in de categorie ‘Op de drempel van de Top 100’. Toen dit bedrijf verkocht werd, ging hij als chefkok aan de slag bij het Van der Valk Hotel in Duiven.

Reacties

Directeur Bjarne Pechler: “Gezien zijn passie en ervaring hebben wij geen moment getwijfeld om hem aan te nemen.” Hij past precies in onze visie en zijn dan ook zeer verheugd Tom te verwelkomen in ons team.

Tom Oudshoorn: ‘’het voelt heel erg goed om weer terug te zijn in Epe. Ik kijk er naar uit om samen met het team de culinaire aspiraties te gaan verwezenlijken voor de gasten’’

Over Villa Heidebad

Villa Heidebad is een unieke vergaderlocatie op de Veluwe. Het moderne en sfeervolle conferentiehotel, met 45 hotelkamers en vier vergaderzalen, is volledig afgestemd op de zakelijke gast. U ervaart de warme, gastvrije sfeer zodra u over de drempel stapt. Villa Heidebad is een familie conferentiehotel met een klein team dat dag en nacht voor u klaarstaat. Behulpzaam en flexibel, zodat u een zo productief mogelijk verblijf heeft. De bosrijke omgeving van Epe draagt daar natuurlijk ook aan bij! Door de centrale ligging is conferentiehotel Villa Heidebad goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Overig nieuws

Toerisme Coronacrisis
Nederlandse vakantiegangers verwachten weer te kunnen reizen in 2021  

De coronazomer is voorbij. Na een zomer van thuisblijven, daguitstapjes in eigen land en geklus, verwacht het grootste deel van de Nederlandse vakantiegangers volgende zomer weer normaal te kunnen reizen. Dat blijkt uit onderzoek van Vliegtickets.nl. Meer dan de helft (54%) van de ondervraagden...

Interview Longread
B&B in het Smalste Stukje van Nederland; breed genoeg om volop te genieten

De zon die door het raam naar binnen schijnt, het gefluit van vogels en het gekraai van de haan in de vroege ochtend, dat is wakker worden in één van de drie gastenkamers van B&B ’t Merthoes in het pittoreske Midden-Limburgse plaatsje Susteren. Een bijzonder plekje. Onthaa...

Interview
Is de gast altijd koning?

Soms hebben we het als eigenaren van een gastenverblijf moeilijk met de uitspraak: ‘De gast is altijd koning’. Dat komt omdat we dan meestal direct denken aan de gasten die soms onmogelijke, onrealistische eisen stellen. Gasten waarbij het nooit goed genoeg is en die nooit tevreden te st...

Economie Toerisme
Aantal Nederlandse vakantiegangers bereikt dieptepunt

Het aantal Nederlanders dat in het tweede kwartaal van 2020 op vakantie ging was 65 procent lager dan in het tweede kwartaal van 2019. De daling is veruit het grootst voor vakantiegangers met een buitenlandse bestemming, 98 procent in april en mei. Het aantal Nederlanders dat op vakantie ging in eig...

Economie Coronacrisis
Rabobank: Horeca krijgt grote klap, maar toont veerkracht

Door de dreiging van coronabesmettingen en vanwege beperkende maatregelen kan de Nederlandse economie nog niet op volle kracht opereren. De aanhoudende onzekerheid door de coronacrisis leidt bovendien tot voorzichtigheid bij bedrijven en consumenten. Hierdoor zullen veel sectoren dit jaar moeizaam h...

Economie
Na recordjaar 2019 keldert toegevoegde waarde toerisme in eerste helft 2020

In het eerste halfjaar van 2020 lag de toegevoegde waarde van de belangrijkste bedrijfstakken in de toerismesector volgens voorlopige cijfers ongeveer 45 procent lager dan in het eerste halfjaar van 2019. Het aantal banen daalde ook, maar minder sterk. In 2019 had de toeristische sector nog een r...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Lees Nu
Columns B&B Logement No5
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: