Bed & Breakfast gaat op 29 mei naar deze accommodaties

Auteur: Redactie
Ondernemen 23 mei 2023
Bed & Breakfast gaat op 29 mei naar deze accommodaties V.l.n.r. Erik, Angelique, Rick, Patrick, Kirsten en Leon. Bron: MAX

Maandag 29 mei zendt Omroep MAX weer een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit, de zevende van dit seizoen. In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. Welk Bed & Breakfast wordt als beste beoordeeld?

Deze aflevering start bij een historisch vissersstadje in Zuidwest-Friesland. Leon en Kirsten hebben samen een B&B met wereldse themakamers. Ze nemen hun gasten mee op de kotter van een vissersvader en zijn zoon. Na afloop staat het Viswijvenkoor klaar met gezang en een bittertje. Daarna vertrekken de ondernemende duo's naar Overijssel, hier hebben Patrick en Rick een B&B in Jugendstil. De gasten gaan met e-bikes naar een Indonesisch dierenpark in de buurt en krijgen hier Balinese dansles. 

De laatste bed and breakfast die de duo's bezoeken is van Angelique en Erik. De B&B'ers reizen naar een Utrechts dorpje, waar zij slapen in een appartement en een hooiwagen. Aansluitend brengen de B&B eigenaren een bezoekje aan het centrum van Amersfoort. 

'Bed & Breakfast', maandag 29 mei om 21:20 uur op NPO 1. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws