50e Utrecht Info Point geopend

8 maart 2013
50e Utrecht Info Point geopend

Bij het Stadskasteel Oudaen in Utrecht is het vijftigste Utrecht Info Point in gebruik genomen. Directeur Ronald Trum van Toerisme Utrecht overhandigde de informatiezuil aan Ireen Ophof van Oudaen.

*Direct op inspelen*
Het nieuwe netwerk van informatiepunten past in de groei-ambities van de toeristische bedrijfstak in de Domstad. "De wens van de consument verandert snel en om als bestemming relevant te blijven, moet je daar direct op kunnen inspelen", vertelt Trum.

*Moderne consument*
"De moderne consument oriënteert zich online, is door social media doorlopend op de hoogte van de actualiteit en verwacht relevante informatie op plekken waar hij zelf komt", zegt Trum. Maar ook traditionele middelen blijven nodig. "Er is nog steeds volop vraag naar informatiefolders en een stadsplattegrond, en het VVV Informatie Centrum blijft een centrale rol vervullen als het gaat om inspiratie en advies op maat."

*Meer gastvrijheid*
Dat ook de ondernemers blij zijn met de nieuwe informatiemiddelen, onderstreept directeur Ireen Ophof van Stadskasteel Oudaen. "Het verhoogt de gastvrijheid van ons bedrijf en onze medewerkers kunnen gasten met de informatie beter adviseren over al het leuks dat Utrecht te bieden heeft. Dat is niet alleen goed voor onszelf, maar ook voor de stad en regio als geheel."

*Op de foto:* Directeur Ronald Trum van Toerisme Utrecht overhandigde de informatiezuil aan Ireen Ophof van Oudaen.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws