Advertorial: Hotek opent webshop

2 oktober 2015
Advertorial: Hotek opent webshop

Hotek Hospitality Group opent een webshop voor dagelijkse hotelproducten: "www.hotek.nl":http://hotek.nl/. De grootste hospitality leverancier
voor de Benelux speelt hiermee in op de continu veranderende wensen van haar klanten. Zij doen steeds meer aankopen online en hebben behoefte aan snelheid en gemak. Met de geavanceerde webshop biedt Hotek hen nog meer service.

*Website*
Klanten kunnen zich op de website oriënteren of producten bestellen, waar en wanneer zij dat willen. Hotek biedt one-stop shopping voor dagelijkse producten voor hotelkamer, badkamer, receptie en back office. Daarnaast kan de klant blijven rekenen op de service en het deskundige advies van de medewerkers op het hoofdkantoor. Zij blijven telefonisch bereikbaar voor advies op maat en offertes voor projecten.

*Hotelsloten*
De hotelsloten en keycardsystemen worden aangeboden via de nieuwe internationale "website":http://www.hotekhospitalitygroup.com/. Via deze website bedient Hotek de wereldwijde markt voor innovatieve beveiligingsoplossingen gebaseerd op de nieuwste technologie zoals NFC, Bluetooth en QR codes.

*Hotek*
Hotek Hospitality Group levert en ontwikkelt innovatieve beveiligings- en comfortproducten voor ieder segment van de hospitality branche en is daarmee marktleider in de Benelux. Hotek biedt een hoogwaardige eigen productlijn, die continu wordt uitgebreid. Deze Hotek huislijn wordt ontwikkeld vanuit de behoefte van de klant. Kwaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en een scherpe prijsstelling zijn leidend bij deze productontwikkeling. Hotek heeft montage, installatie en een 24/7 servicedienst in eigen beheer.

Overig nieuws