Arts Holland lanceert Travel Guide

5 september 2013
Arts Holland lanceert Travel Guide

Arts Holland, de Nederlandse kunst- en cultuuretalage voor de (internationale) cultuurtoerist, heeft een app gelanceerd. Deze app, de ‘Arts Holland Travel Guide’, maakt het de bezoekers van Nederland
mogelijk om op eenvoudige wijze een ‘travel list’ en route te creëren op basis van persoonlijke interesses.

*Arts Holland Travel Guide*
De app stelt gebruikers in staat om een gepersonaliseerde reislijst samen te stellen, zowel vanaf de pc als de iPhone. Aan de hand van een agenda, selectiemethoden, routes en een kaart kunnen evenementen en locaties in de vier grote steden – Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht – worden toegevoegd. De persoonlijke ‘travel list’ leidt gebruikers vervolgens door de steden aan de hand van een routebeschrijving. Door eigen foto’s toe te voegen kan de reisbeleving gepersonaliseerd worden en gedeeld via sociale media. De app is zowel on- als offline te gebruiken. De travel guide is gratis te downloaden in de iTunes Store en beschikbaar in Engels. Binnenkort zal de app ook voor Android komen.

*Arts Holland*
Onder de naam ‘Discover the World’s Arts District’ brengt Arts Holland het Nederlandse kunst- en cultuuraanbod in de Randstad onder de aandacht van de internationale toerist. Arts Holland is een structureel samenwerkingsverband tussen NBTC Holland Marketing, de Nederlandse Uitburo’s en Waag Society.

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws