B&B te koop: Villa in bosrijke omgeving met sauna en zwembad

Auteur: Redactie
B&B te koop Ondernemen 4 mei 2023
B&B te koop: Villa in bosrijke omgeving met sauna en zwembad

In deze rubriek nemen we met onze lezers een kijkje in B&B’s die te koop staan. Wie vindt het leuk om te gluren bij concullega’s? En wellicht zit er wel iets interessants tussen. Een nieuw avontuur?

In deze editie bekijken we een karakteristieke villa, gelegen in een bosrijke omgeving tussen Hengelo en de Universiteit van Twente. De villa is opgesplitst in een privéwoning en een B&B. Daarnaast beschikt de bed & breakfast van Mark en Eveline over een sauna, hottub, zwembad en jacuzzi. Het duo vraagt 1.450.000 euro k.k. voor de villa inclusief complete inrichting en voorzieningen van de B&B.

B&B Villa Beldershoek beschikt over vier kamers waarvan twee op de eerste verdieping over een eigen badkamer beschikken. Het toilet moet worden gedeeld, maar dit is door eenvoudige methodes aan te passen. De overige twee kamers op de tweede verdieping hebben een gedeelde badkamer. Ook hiervoor zijn mogelijkheden tot verbouwing. Ook beschikt de bed & breakfast over een aparte eetkamer waar nu het ontbijt wordt geserveerd. Onder de eetkamer bevindt zich een kelder dat nu wordt gebruikt als bioscoop of biljartkamer.

Ontspannen eropuit

Mark en Eveline hebben Villa Beldershoek zes jaar lang beheerd en zijn nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het doel van het stel was om gasten een ontspannen verblijf te bieden met goede nachtrust in een schone en fijne kamer. Daarnaast heeft het duo arrangementen aangeboden, zoals het huren van de wellness, een fiets of golfen op de nabijgelegen golfbaan.

In de directe omgeving van de villa zijn diverse mogelijkheden om te genieten van het landshap. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes en twee grote steden met diverse evenementen op het gebied van cultuur en muziek.

Cijfers

De bezetting van de B&B heeft de afgelopen periode tussen de 60 en 80 procent gelegen. Helaas zijn corona en de oorlog in Oekraïne een spelbreker geweest voor het stel. De gemiddelde kamerprijs ligt momenteel tussen de 125 en 135 euro per nacht. Dit is inclusief toeristenbelasting van 95 cent per persoon, per nacht en uitgebreid ontbijt.

Nieuwe eigenaar

De villa beschikt over eigen terrein met privé parkeermogelijkheden en een omheining met codepaneel. Gasten die blijven overnachten krijgen een toegangscode tot het terrein en kunnen dus zelfstandig naar binnen. De nieuwe eigenaar kan zelf bepalen of de sauna, het zwembad, de hottub en de jacuzzi naast privé ook voor de B&B worden aangeboden. Er is in overleg een mogelijkheid om voor een korte periode de nieuwe eigenaar in te werken.

Interesse? De link van de makelaar vind je hier, de website van de B&B via deze link. De B&B is vanaf vrijdag 12 mei te zien op Funda.

 

Wil je dat jouw bijzondere B&B ook in deze rubriek komt en kunnen wij de foto’s rechtenvrij gebruiken? Mail dan naar redactie@uitgeverijps.nl

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws