Baanverlies omgebogen in b&b

19 augustus 2013
Baanverlies omgebogen in b&b

Jannie Klaassens raakte door omstandigheden haar baan kwijt. Met het openen van bed & breakfast Op 7 in het Drentse Hooghalen gaat ze de crisis nu met opgeheven hoofd te lijf. Het logeeradres staat in
het teken van 'terug naar de basis', zoals een bed & breakfast ooit bedoeld was.

*Geen tierlantijnen*
Midden in de landerijen staat de woning van de familie Klaassens. Binnen heeft Jannie de laatste hand gelegd aan de twee tweepersoonskamers. Een goed bed, koelkastje, magnetron, koffiezetapparaat en een eigen terras maken een verblijf ‘Op 7’ helemaal compleet. Daarnaast wacht de bezoekers iedere ochtend een ontbijt met eigengemaakte en streekproducten. "Gasten moeten hier prettig kunnen overnachten. Dat is de basis. Verwacht hier geen speeltuin of andere tierelantijnen."

*Om de hoek*
Door omstandigheden raakte Jannie vorig jaar haar baan kwijt. Tijdens een bezoek aan vrienden in Zeeland maakte ze kennis met de gemakken van een bed en breakfast. "Het is leuk om het mensen naar de zin te maken, we hebben de ruimte en bovendien wonen we in het hartje van Drenthe. Er is hier van alles op loop- en fietsafstand te beleven. Van evenementen op het TT Circuit zoals de TT en de Gamma Racing Day tot de Drentse Fiets4Daagse. Bovendien liggen het Drents Museum en museumdorp Orvelte hier om de hoek."

*Leisure en zakelijk*
Bed & breakfast Op 7 richt zich voornamelijk op vakantiegangers en rustzoekers. Maar ook vertegenwoordigers en zakenmensen ziet men graag komen. De kamers, eenvoudig maar comfortabel ingericht, kosten dertig euro per persoon per nacht. Dat is inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws