Bakkerij Risseeuw is Top Bakker

25 november 2013
Bakkerij Risseeuw is Top Bakker

Bakkerij Risseeuw uit Zaamslag is de Top Bakker van het Jaar 2013. Tijdens de jaarvergadering Peter van Strien, algemeen directeur, dit bekend gemaakt. De bakkerij heeft deze titel
nu voor de derde keer gekregen. Ook in 2002 en 2004 gingen zij er met de titel vandoor. In 2012 heeft Bakkerij Risseeuw de erkenning ‘Hofleverancier’ verkregen.

*De beoordeling*
De bepaling van de Top Bakker van het Jaar geschiedt op basis van cijfers voor diverse kwaliteitsonderdelen aangedragen door het Nederlands Bakkerij Centrum Wageningen, zoals productkeuringen (zowel kwaliteit als microbiologie) van brood- en banketproducten, drogestof bepalingen en resultaten van het uitgevoerde zoutonderzoek. Daarnaast wordt gekeken naar de organisatiegraad van de bakkerij. Belangrijke aspecten hiervan zijn de elektronische facturatie en aanwezige certificaten op gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Tevens wordt een waardering gegeven voor de uitstraling van de bakkerij.

*Bekroning op ons werk*
De verkozen bakker mag zich gedurende 1 jaar dé Top Bakker van het Jaar noemen. Martein Risseeuw was aangenaam verrast met deze onderscheiding. “Een prachtige onderscheiding en een bekroning op ons werk”, aldus Risseeuw. “Ook met deze titel zullen we de kwaliteit en service blijven leveren zoals onze klanten gewend zijn. En daar waar mogelijk zullen we uiteraard nog beter presteren.”

*Op de foto:* Nico Colenbrander (kwaliteitsmanager Top Bakkers), Martein Risseeuw en Peter van Strien
~Maarten Sprangh~

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl


Overig nieuws