B&b alternatief voor vakantiehuisjes

29 januari 2014
B&b alternatief voor vakantiehuisjes

Januari is de maand dat het voor veel horecabedrijven rustig is. Een mooi moment om uw b&b weer klaar te maken voor de drukkere perioden, want die komen er aan. Dat signaleert het panellid Karlijn Dapper
van résidence La Vie en Rose ook.

*Vooruit boeken*
"We merken dit jaar dat er veel mensen ruim vooruit aan het plannen zijn en ontvangen al boekingen voor de vakantie – en zomerperiode. Andere jaren was dat wat minder, boekte men meer kort van te voren", aldus de b&b-eigenaresse. Wat de onderneemster ook ontdekt is dat een verblijf in een b&b steeds aantrekkelijker wordt voor familieweekenden.

*Alternatief vakantiehuisje*
Dapper: "B&b’s komen steeds meer in trek voor familieweekenden. De huidige families zijn niet heel groot en de meeste b&b's bieden dan een uitgelezen alternatief voor een vakantiehuisje. De gast heeft de service van een hotel zoals het ontbijt en mogelijkheid voor een verzorgd diner. Alles is geregeld en dat betekent meer tijd voor elkaar!"

*Jubileum vijf jaar*
Naast het signaleren van nieuwe trends, is Dapper ook bezig om invulling te geven aan het jubileum. In juli bestaat résidence La Vie en Rose vijf jaar en dat wordt gevierd. De brainstormsessies zijn nog volop aan de gang, maar dat de onderneemster er een succes van maakt, dat staat vast.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws