B&B-eigenaren organiseren open dag

31 augustus 2012
B&B-eigenaren organiseren open dag

Silvo en Irma Broeks, eigenaren van bed&breakfast De Zwaluwhof in Hoonhorst organiseren op 6 september een open dag. De aanbouw van de nieuwe vleugel laten zij met trots zien.

*Tien kamers*
De nieuwe groepsaccommodatie bestaat uit tien kamers met in totaal 32 bedden. Daarnaast heeft het gebouw twee verblijfsruimtes. De grootste daarvan is ook geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen, workshops, trainingen en kookclinics. De groepsaccommodatie is bestemd voor bedrijven, familie- en vriendengroepen, verenigingen en allerhande gezelschappen en beschikt ook over speciale sanitaire ruimtes voor minder valide personen.

*Vergadercultuur*
Bij de inrichting van de accommodatie is speciale aandacht besteed aan de wensen van het bedrijfsleven. Silvo en Irma wijzen daarbij op de veranderende vergadercultuur. "Vroeger werd voor meerdaagse vergaderingen vaak voor hotels gekozen. Maar dat is veranderd. Hier hebben ze een eigen accommodatie en privacy tot hun beschikking. Dat zorgt voor iets vertrouwds en huiselijks. Tegelijkertijd bieden we wel de luxe en het comfort van een hotel."

*Keukeneiland*
"We beschikken nu over zestien prachtige, ruime kamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer. In samenwerking met andere leveranciers kunnen wij alles verzorgen maar de gasten mogen het ook zelf regelen. We hebben bewust gekozen voor een groot keukeneiland omdat veel bedrijven kiezen voor kookworkshops."

*De open dag*
De open dag op donderdag 6 september duurt van 16.30 tot 21.00 uur. Iedereen is welkom. De Zwaluwhof zorgt voor een hapje en een drankje. Voor de kinderen is er een springkussen. De b&b is te vinden aan de Zwarteweg 7a in Hoonhorst.

*Op de foto:* Silvo en Irma Broeks.

Overig nieuws