B&b's in strijd om titel

17 januari 2014
B&b's in strijd om titel

De Couter vakantieappartementen in het Zeeuws-Vlaamse Retranchement heeft de verkiezing VEKABO Logeeraccommodatie van het Jaar 2014 gewonnen. VEKABO, de vereniging voor charmante plattelandsaccommodaties, organiseert
jaarlijks deze verkiezing waarbij zes regionale winnaars strijden om de landelijke titel. Ook b&b's deden een gooi naar de titel.

*De kanshebbers*
De overige vijf genomineerden zijn: De Ganzenhof, groepsaccommodaties en minicamping in Bladel (regio Brabant); De Köller, appartementen, logeerkamers, trekkershut & minicamping in Hertme (regio Noord & Oost Nederland); Maria Johanna Hoeve, groepsaccommodatie en B&B in Noordeloos (regio Noord-Zuid Holland & de Wadden); Landgoed Lemmenhof, groepsaccommodatie, studio’s & minicamping in Ell (regio Limburg); De Boerenstee, groepsaccommodatie, B&B en liniehutten in Woudenberg (regio Utrecht – Gelderland).

*Brandschoon*
De mysteryguest over de winnaar: “De Couter ligt zeer rustig in een schitterend gebied. De appartementen zijn splinternieuw, uitermate smaakvol en met zorg ingericht met veel aandacht voor kleuren. In de appartementen hangen grote natuurfoto’s die gemaakt zijn door de eigenaren zelf, gasten en een bevriend fotograaf. Het erf is keurig, net zoals de minicamping. Alles is brandschoon! Er wordt veel georganiseerd voor de gasten en het strand ligt letterlijk op een steenworp afstand. De eigenaresse Mathilde is ontzettend behulpzaam en neemt ruim de tijd om de gasten alles te laten zien en uit te leggen. De Couter is gastvrijheid in de hoogste vorm!”
Naast de titel ‘Logeeraccommodatie van het Jaar 2014’ wint De Couter een gevelbord met daarop de vermelding en een foto op canvas.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws