B&b's krijgen hoog rapportcijfer

12 september 2012
B&b's krijgen hoog rapportcijfer

B&b's scoorden afgelopen zomer het best de afgelopen zomer het best wanneer ze beoordeeld werden door de gast. Dit blijkt uit onderzoek van Zoover.nl.

*Hoog rapportcijfer*
Nederlandse vakantiegangers gaven op de website Zoover.nl gemiddeld een 9,1 voor hun verblijf in een b&b. Zoover.nl onderzocht onder ruim 1800 vakantiegangers en op basis van beoordelingen via de website hoe Nederlandse vakantiegangers dachten over hun vakantie.

*Vakantie hoger gewaardeerd*
Uit het onderzoek bleek niet alleen dat bed and breakfasts ontzettend populair waren afgelopen zomer, maar ook dat Nederlanders hun vakantie over het algemeen steeds beter waarderen. Zo gaven Nederlanders in 2010 gemiddeld een 7,9 en in 2011 een 7,8. Dit jaar steeg dit cijfer naar een 8,1. Dit kan verklaard worden doordat mensen steeds beter voorbereid op reis gaan en daardoor minder voor (onaangename) verrassingen komen te staan.

*Wat is er nog meer populair?*
Andere populaire accommodaties tijdens de vakantie waren cruiseschepen (8,6), appartementen (8,4) en hotels met vijf sterren (8,4). Campings en vakantieparken scoorden een 7,6.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws