Bed & breakfast draait doorrrrrr

12 augustus 2013
Bed & breakfast draait doorrrrrr

Gasten bij een b&b in Canada hoeven vooraf niet te twijfelen welke kamer het mooiste uitzicht heeft. Omdat de bed & breakfast in zijn geheel draait, krijgt iedere kamer hetzelfde uitzicht
voorgeschoteld. De eigenaar van b&b Around The Sea in North Rustico kan het huis met behulp van een app op zijn telefoon laten draaien en de snelheid instellen.

*Doordraaien*
Op de begane grond zijn vier gastensuites. De familie woont boven op de eerste verdieping. Heel goedkoop is een verblijf er niet. Eén week kost omgerekend 1.090 euro. Voor dat geld heb je voor het merendeel van de tijd een prachtig uitzicht over de aangrenzende natuur, en is het hopen dat het huis wat sneller doordraait wanneer de parkeerplaats in zicht komt.
Op de hoogste stand is de omloopsnelheid van het huis 45 minuten. Met de app kan ook worden ingesteld dat het huis de baan van de zon volgt, zodat één kamer altijd zonnig is.

*Belangstelling*
Het eerste draaiende logeeradres van Canada is een ware attractie aan het worden. Toeristen en passanten nemen te pas en onpas even plaats op de veranda om een stukje mee te draaien. Soms tot ergernis van de eigenaar. Aan de andere kant, een dagje rondleidingen geven voor 5 Canadese dollar per persoon, betekende duizend betalende belangstellenden.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws