Bed & Breakfast gaat op 19 juni naar verbouwde stallen en Nieuwkoopse plassen

Auteur: Redactie
Ondernemen 13 juni 2023
Bed & Breakfast gaat op 19 juni naar verbouwde stallen en Nieuwkoopse plassen V.l.n.r. Harry, Jacqueline, Winanda, Marco, Mirjam en Richard. Bron: MAX

Maandag 19 juni zendt Omroep MAX weer een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit, de tiende en laatste van dit seizoen. In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. Welke bed & breakfast wordt als beste beoordeeld?

Dit keer start het programma met Mirjam en Richard uit Veluwezoom. Het stel heeft een bed and breakfast in een stal. Mirjam en Richard nemen hun gasten mee op een kickbike door de bossen, hier ligt een onderduikkamp uit de Tweede Wereldoorlog. Het stel heeft ook een zwembad te bieden aan de gasten van hun B&B. De volgende B&B'ers, Jacqueline en Harry hebben ook een verkoelend extraatje bij de accomodatie. Na het zwemmen in het zwembad van Jacqueline en Harry hebben de ondernemers een kijkje genomen in de bijenkast van Harry. Om het plaatje af te maken heeft ook dit koppel een bed and breakfast in een verbouwde stal. 

Het seizoen sluit af bij Winanda en Marco, zij hebben een bed & breakfast aan de Nieuwkoopse plassen en nemen de gasten mee op hun eigen fluisterboot. Verder zijn de B&B'ers actief geweest met suppen op de plassen. 

'Bed & Breakfast', maandag 19 juni om 21:30 uur op NPO 1. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws