Bed & Breakfast gaat op 20 maart naar deze accommodaties

Auteur: Redactie
Ondernemen 15 maart 2023
Bed & Breakfast gaat op 20 maart naar deze accommodaties

Maandag 20 maart zendt Omroep MAX weer een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit, de vijfde van dit nieuwe seizoen. In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. Welk Bed & Breakfast wordt als beste beoordeeld?

Het programma start de aflvering bij moeder Diana en dochter Louise in Zeeland. De dames runnen een B&B in het pand nabij hun lunchzaak, waar de gasten in de ochtend van hun ontbijt kunnen genieten. Het duo maakt met de andere deelnemers een rit op een tandem naar de Plompe Toren. Daarna zijn de deelnemers te gast bij Natasja en Gerard op het Zeeuwse Tholen. Hier worden de gasten meegenomen op een elektrische chopper naar de nabijgelegen toeristenveiling. Als laatste gaan de B&B'ers op bezoek bij Mechteld en Carel in Zuid-Holland. Zij runnen een Bed and Breakfast op een oude veerpont, de gasten wanen zich hier op een filmset van de bioscoophit Titanic.

Foto v.l.n.r. Mechteld en Carel, Diana en Louise en Natasja en GerardBron: MAX

'Bed & Breakfast', maandag 20 maart om 21:25 uur op NPO 1. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws