Kennisdeling op bakkersbeurs

16 november 2012
Kennisdeling op bakkersbeurs

BAKKERSVAK vindt volgend jaar plaats op zondag 10 en maandag 11 maart 2013 in Autotron Rosmalen. De beursvloer bestaat uit leveranciers van grondstoffen, eindproducten en winkelinrichting.

*Praktische kennisdeling*
Maar ook leveranciers van verpakkingsmaterialen, (verpakkings)machines, logistiek en hygiëne staan op de beursvloer. CSM Benelux bv, Gullimex bv, Linthorst Professionele Interieurs en Paardekooper Verpakkingen bv zijn nieuwe namen van aanwezige exposanten. Bij de beurs staat praktische kennisdeling voorop. BAKKERSVAK staat voor een 2-daagse vakbeurs met een gespecialiseerd exposanten aanbod en inspirerende demonstraties.

*Leukste bakker van Nederland*
Ook de bezoekers vertegenwoordigen de complete bakkerijsector, zoals de ambachtelijke en industriële brood- & banketbakkerijen, supermarkten met een eigen bakkerij, chocolaterieën, patisserieën, ijsproducenten, eigenaren van ijssalons, horeca en catering. De beurs treedt op als gastheer van de verkiezing 'Leukste bakker van Nederland' door op zondag 10 maart een podium aan te bieden voor de feestelijke prijsuitreikingen en steunt hiermee de stichting KIKA (Kinderen Kanker Vrij).

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws