Zakelijk biologisch bestellen

29 juli 2014
Zakelijk biologisch bestellen

Restaurants, hotels, bedrijfsrestaurants en alle andere bedrijven die biologische producten willen bestellen, kunnen nu bij "EKOkopen.nl Zakelijk ":http://www.ekokopen.nl/zakelijk/zakelijk-bestellen/
terecht. In de zakelijke webwinkel bieden de biologische leveranciers grotere verpakkingseenheden aan tegen scherpe tarieven.

*Biologisch in heel Nederland bezorgd*
EKOkopen.nl Zakelijk is gericht op horeca, instellingen en andere bedrijven in Nederland. De leveranciers die bij EKOkopen.nl zijn aangesloten bieden samen een breed assortiment en kunnen in grote hoeveelheden leveren. Er is fruit van het seizoen, er zijn volop biologische groenten, biologische wijnen, kruidenierswaren, thee, verse pasta, vleeswaren en vis. Alle producten in de webwinkel van EKOkopen.nl zijn gecertificeerd biologisch of - in het geval van vis – met het MSC-keurmerk voor duurzame vangst. Voor toegang tot de zakelijke webshop is een inschrijving bij de Kamer van Koophandel vereist. Er kan al besteld worden vanaf €25 en bezorging is gratis vanaf €250.

"*MEER LEZEN OVER BIOLOGISCH ETEN? KLIK HIER!*":http://www.decafekrant.nl/?q=biologisch+eten&x=zoeken

*Professioneel transport*
EKOkopen.nl werkt samen met de (koel-)koeriersdienst van Besseling. Standaard bezorgt EKOkopen.nl tweemaal per week. Voor zakelijke bestellingen zijn er meer mogelijkheden voor de bezorging, afhankelijk van de vraag van de klant.

*Directe verkoop*
EKOkopen.nl heeft partnerships met biologische leveranciers die hun producten rechtstreeks aan afnemers verkopen. EKOkopen.nl regelt en faciliteert het gehele traject van betaling tot en met klantenservice en transport.

Overig nieuws