Booking.com en Douwe Bob bieden fans Eurovisie Songfestival kijkervaring

Auteur: Redactie
Events 4 mei 2023
Booking.com en Douwe Bob bieden fans Eurovisie Songfestival kijkervaring

Op 13 mei tovert Douwe Bob zijn woonboot en B&B om tot een Eurovisie-spektakel. De singer-songwriter nodigt twee keer twee boekers uit voor de feestelijke avond, die na een overnachting op het Amsterdamse water kunnen rekenen op een zelfgemaakt ontbijtje van Douwe.                                                                                       

Booking.com: “Uit recent onderzoek blijkt dat 54 procent van de Nederlandse ondervraagden van plan is dit jaar vanuit huis óf een vakantieadres naar de live shows te kijken. Dat percentage is waarschijnlijk hoger omdat meer dan 23 procent zegt zeker te gaan kijken, maar nog geen specifiek plan heeft.” Als officiële reispartner van het Eurovisie Songfestival 2023, biedt Booking.com twee keer twee fans de kans om de show te ervaren bij Douwe Bob thuis. De artiest belooft een ongeëvenaarde twaalf punten kijkervaring. 

Van barbecue tot karaoke

De avond bij Douwe Bob thuis begint met drankjes en snacks, waarna het tijd is voor de liveshow op groot scherm. Tijdens de finale, trakteert Douwe Bob zijn gasten op een huiskamerconcert én genieten de winnaars van een heerlijke barbecue. Daarnaast wordt er ruimte gemaakt voor een heuse karaoke en kunnen de winnaars een duet zingen met de Nederlandse artiest. De avond wordt afgesloten met een overnachting op de woonboot en de volgende ochtend ingeluid met een ontbijt.

Douwe Bob: “Ik kijk ernaar uit om de gasten op mijn woonboot te ontvangen. Ik verhuur normaal ook een deel van mijn boot als B&B via Booking.com en vind de gastheer spelen dus heel leuk om te doen. Meedoen aan het Eurovisie Songfestival vond ik een waanzinnig toffe ervaring, daarom kijk ik er enorm naar uit om de uitbundigheid van de finale met andere fans te delen bij mij thuis in de woonkamer! 

Jody Verver, woordvoerder bij Booking.com: “We zijn verheugd om ook dit jaar weer de officiële reispartner van Eurovisie Songfestival te zijn. We dragen met trots bij aan het samenkomen van miljoenen Eurovisie-fans wereldwijd. Samen vieren we niet alleen het meest geliefde live muziekevenement ter wereld, maar ook eenheid en inclusie - ongeacht waar we vandaan komen, welke taal we spreken, van wie we houden of hoe we ons identificeren. Of het nu in Liverpool is, vanuit huis of tijdens een uniek vakantieverblijf: als je er maar hard kunt meezingen!”

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws