Booking.com en Wyndham sluiten distributie-overeenkomst

30 november 2015
Booking.com en Wyndham sluiten distributie-overeenkomst

"Booking.com":http://www.hospitality-management.nl/?q=booking.com&x=zoeken en "Wyndham Vacation Rentals":http://www.hospitality-management.nl/?q=wyndham&x=zoeken kondigen vandaag aan een nieuwe wereldwijde distributie-overeenkomst te hebben gesloten. Door
deze overeenkomst zal het wereldwijde portfolio van Wyndham, inclusief Landal GreenParks, NOVASOL, Hoseasons, Cottages.com and Wyndham Vacation Rentals North America, nu de site van Booking.com en de mobiele apps kunnen gebruiken als distrubitiekanalen voor hun vakantiewoningen.

~Foto: Gillian Tans, president en COO van Booking.com~

*Veel keuzes voor vakantiegangers*
"Onze klanten houden van ons gevarieerde aanbod en de grote hoeveelheid keuzemogelijkheden die we hen kunnen aanbieden over heel de wereld", aldus Gillian Tans, president en COO van Booking.com. "We zijn erg enthousiast over de nieuwe samenwerking met Wyndham Vacation Rentals. Het stelt ons namelijk in staat om ons aanbod van vakantiehuizen te vergroten en consumenten te helpen in hun zoektocht naar hun perfecte verblijf."

*Eerdere samenwerking*
In de afgelopen twee jaar heeft Booking.com individueel samengewerkt met enkele merken van Wyndham Vacation Rentals, met name in Europa. "Booking.com is een geweldige partner voor ons geweest in Europa en we zijn erg enthousiast over het feit dat de samenwerking nu wereldwijd wordt", aldus Gail Mandal, president en CEO van Wyndham Exchange & Rentals, het moederbedrijf van Wyndham Vacation Rentals. "Wij delen een gedeelde passie om geweldige belevenissen voor reizigers te creëren. Door gebruik te maken van de expertise van Booking.com om nieuwe klanten te bereiken, zullen we in staat zijn om meer mensen de vakantie van hun dromen te kunnen bieden en onze distributie te optimaliseren."

~Christel Tuin~

Overig nieuws