Callebaut wint Beste Concept 2012

28 februari 2013
Callebaut wint Beste Concept 2012

Callebaut’s allerlekkerste Hot Chocolate is in de verkiezing ‘Beste Introductie’ uitgeroepen tot het Beste Concept van 2012. Volgens de jury is dit dé nieuwe trend in warme drankenland.

*Verrassende chocolade toepassingen*
De verkiezing werd georganiseerd door Out of Home Shops, het vakblad voor het buitenhuiskanaal. In deze economische uitdagende tijden helpt het chocolademerk haar klanten met vernieuwende 1,2,3 concepten. Verrassende chocolade toepassingen, met veel fun en beleving, makkelijk te bereiden, margerijk en bovenal gemaakt van Belgische chocolade. Met trots lanceerde Callebaut het 1,2,3 concept: allerlekkerste Hot Chocolate in augustus 2012.

*Het juryrapport*
‘Callebaut laat met Hot Chocolate zien dat het met een simpel product als chocolademelk mogelijk is naar een nieuw, hoger niveau te gaan. Het bedrijf is aan de slag gegaan met de vraag hoe met chocolademelk meer aantrekkingskracht is te realiseren. Hot Chocolate laat zien dat dat kan. De chocolade Callets die moeten worden gesmolten, de vele smaakvarianten, de toppings en de naam van Callebaut die garant staat voor kwaliteit, maken dit tot een sterk concept.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws