Column: Een B&B beheren kun je leren

Columns 20 januari 2016
Column: Een B&B beheren kun je leren

Heb je plannen om een B&B te beginnen, maar maak je je zorgen of je wel een bestaansrecht hebt? Of je in het "enorme aanbod van B&B’s":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/nieuws/wildgroei-aan-bbs-11819/ wel
opvalt met jouw plek? Of jouw B&B wel bijzonder genoeg is om gasten te trekken? Wees niet bang, een B&B beheren kun je leren.

*Goed voorbereid van start*
Veel B&B’s zijn zomaar gestart, zonder enige ervaring en kennis, zonder goed en duidelijk concept. Gewoon, omdat het leuk leek, er toch een paar kamers over waren... Hans & Nel van de Berghut zien het graag anders. Ze begeleiden mensen bij het realiseren én behouden van een uniek en succesvol gastenverblijf. In Nederland en in het buitenland.

*De Droomplekacademie*
Met de Droomplekacademie delen Hans & Nel alle kennis en ervaring die ze in huis hebben. Ervaring opgedaan tijdens de opbouw en het runnen van hun eigen accommodatie, de Berghut in Oostenrijk. Ze ontwikkelden een (gratis) online workshop van 7 lessen met als titel ‘Voorkom deze 7 grote fouten als je een gastenverblijf gaat beginnen’. Een goede voorbereiding op de start van jouw B&B, gouden tips van ervaringsdeskundigen. Daarnaast geven ze ook persoonlijke begeleiding bij de vraagstukken waar je tegenaan loopt.

*Het Proefhotel*
Naast alle praktische tips kun je ook zelf gaan ervaren of een B&B runnen wel echt iets voor je is. Het kan allemaal nog zo leuk lijken, ‘met mensen omgaan is echt jouw ding’, maar de praktijk is heel anders. Ervaren is de beste manier van leren en daarom kun je bij Hans & Nel je eigen proefhotel runnen. Ervaar alle facetten van het runnen van je eigen plek en ontdek of het echt bij je past!

*In balans met je gastenverblijf*
Run jij al je eigen droomplek, maar gaat het niet helemaal zoals je had gehoopt? Je zou meer gasten willen of eigenlijk meer tijd voor jezelf? Je droom is niet helemaal geworden wat je had gehoopt? Ook daarbij kunnen Hans en Nel je helpen met online coaching en heldere stappen.

Meer weten? Bezoek de Droomplekacademie "http://droomplekacademie.nl/":http://droomplekacademie.nl/

P.S. Je kunt met kennis & geld een prachtig concept neerzetten, dat klopt tot in het juiste detail. Maar alleen wanneer je start vanuit je hart, wordt jouw B&B pas echt succesvol.

Overig nieuws