Deelnemers bezoeken in laatste aflevering Bed & Breakfast op 28 mei bijzondere accomodaties

Auteur: Redactie
Omroep MAX Ondernemen 23 mei 2024
Deelnemers bezoeken in laatste aflevering Bed & Breakfast op 28 mei bijzondere accomodaties Tassiana, Vincent, Gretha, Peter, Monique en Fridjoff

Dinsdag 28 mei om 20:30 uur zendt Omroep MAX weer een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit op NPO 1, de tiende van dit seizoen en de laatste! In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. Welk bed & breakfast wordt als beste beoordeeld?

De allerlaatste aflevering van dit seizoen starten we in Noord-Holland bij Monique en Fridjoff. Zij runnen naast hun restaurant ook een B&B met iconische foto’s van Brigit Bardot. Daarna reizen we door naar Vincent en Tassiana die een bed & breakfast runnen in een dijkwoning. Vroeger woonde Vincent hier met zijn ouders, toen was het al een B&B. Als uitje nemen ze de gasten mee naar een haringrokerij en gaan ze varen met een botter. We sluiten af bij Peter en Gretha in de Biesbosch. Zij hebben een jacht als bed & breakfast waar ze tijdens het uitje mee gaan varen.

Foto: Omroep MAX

Blijf op de hoogte!

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws