Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014

30 december 2014
Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014

Het jaar 2014 is bijna voorbij! Een mooi moment om terug te blikken. Met trots presenteren we je dan ook de 10 best gelezen artikelen van 2014.
Beleef het jaar in een notendop en laat 2014 nog één keer de revue passeren.

*1. Rel omtrent verdeling tulpen B&B's*
Bed & Breakfast de Liefkeshoek in Katwijk zou in mei 5 tulpen van Bed & Breakfast Nederland ontvangen. Dit verliep echter anders. Lees "hier":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/nieuws/rel-omtrent-verdeling-tulpen-bbs-19952/ het volledige artikel.

*2. Hoteloplichter bij B&B Monnickendam*
Een 43-jarige man zonder vaste verblijfplaats werd in september bij een bed & breakfast aan het Galgeriet in Monnickendam aangehouden door de politie. Lees "hier":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/nieuws/hoteloplichter-bij-b--b-monnickendam-15970/ het volledige artikel.

*3. B&B Sonja Bakker nu al dicht*
De B&B van dieetgoeroe Sonja Bakker bleek in maart geen lang leven beschoren. Lees "hier":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/nieuws/bb-sonja-bakker-nu-al-dicht-11630/ het volledige artikel.

*4. Goedkoopste B&B staat in Den Haag*
In de Hofstad zijn gasten het goedkoopste uit voor een overnachting, zo bleek in juli. Lees "hier":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/nieuws/goedkoopste-bb-staat-in-den-haag-16931/ het volledige artikel.

*5. Brabantse opent B&B op Curaçao*
De B&B van Gonny Vree uit Raalte is duurzaam gebouwd op het Caribische eiland. De eerste gasten waren vanaf februari welkom. Lees "hier":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/nieuws/brabantse-opent-bb-op-curacao-12893/ het volledig artikel.

*6. B&B in oude Limburgse watermolen*
In de uit 1340 daterende Sint Jansmolen is afgelopen najaar een B&B gevestigd. Lees "hier":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/nieuws/bb-in-oude-limburgse-watermolen-11357/ het volledige artikel.

*7. Beste B&B staat in Abcoude*
Abcoude mag zich vanaf april de plaats met de beste B&B noemen. Lees "hier":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/nieuws/beste-bb-staat-in-abcoude-11587/ het volledige artikel.

*8. Regelgeving B&B's is warboel*
Regels, regels, regels. In Den Haag wisten ze het in maart van het afgelopen jaar niet meer. Lees "hier":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/nieuws/regelgeving-bbs-is-warboel-10629/ het volledige artikel.

*9. Brandveiligheid in hotels en B&B's*
Brandveiligheid was vanzelfsprekend ook in 2014 een belangrijk onderwerp. Lees "hier":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/nieuws/brandveiligheid-in-hotels--bbs-1-15647/ het volledige artikel.

*10. Over het abonnement op bed en breakfast*
Bed & Breakfast Nederland en het magazine scheidden hun wegen in februari. Lees "hier":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/nieuws/over-uw-abonnement-op-bed--breakfast-11336/ het volledige artikel.


~Christel Tuin~

Overig nieuws