Dit zijn de omzetkansen voor oktober

Auteur: Redactie
24 augustus 2021
Dit zijn de omzetkansen voor oktober

Ondernemen is vooruitkijken. Iedere maand geeft onze redactie jou als horecaondernemer een overzicht met dagen waar extra omzetkansen liggen. Daarin kijken we ver vooruit. Zodat jij je goed voor kan bereiden. In de maand oktober zijn de volgende data voor jou belangrijke kansen om je omzet te vergroten

Op 1 oktober is het Internationale dag van de Koffie. Koffie is er iedere dag op ieder moment. Van cappuccino in de ochtend tot espresso na het diner en alles wat daar tussen zit. De mogelijkheden zijn eindeloos en koffie is een product met 1001 verhalen. Experimenteer zelf eens met smaken of een ijskoffie.

Wat staat er in oktober bij jou op de kaart? Wild zwijn, eendenborst of een hertenbiefstukje? Het wildseizoen start traditiegetrouw op 15 oktober, maar veel horecaondernemers pakken het eerder op.

8 oktober staat in het teken van Wereld Ei Dag. Spiegelei, met spek en kaas, gekookt of gepocheerd. Met een ei kan je alle kanten op.

Op 31 oktober is het Halloween. Traditioneel een Amerikaans feest, maar de afgelopen jaren ook in Nederland steeds populairder.

Weten welke omzetkansen oktober nog meer heeft? Download hier de Horeca Kansen & Omzet Kalender.

Overig nieuws