Dordrecht krijgt speciaal magazine

19 april 2013
Dordrecht krijgt speciaal magazine

National Geographic Magazine heeft een stedenspecial gemaakt over Dordrecht. Dordrecht is hiermee de eerste stad in Nederland waarvoor een speciale uitgave is gemaakt. Dordrecht Marketing werkte
voor dit project samen met National Geopgraphic. 'Het levende verleden van Dordrecht', 'Oude Ambachten en nieuwe kunsten' en 'De Biesbosch en de strijd met het water', zijn onderwerpen die aan bod komen.

*Levende cultuurstad*
Aart Aarsbergen, hoofdredacteur van de Nederlandstalige editie van het blad, is te spreken over de samenwerking. "Het resultaat mag er zijn: een extra bijlage die inzicht geeft in de bijzondere aard van Dordrecht als historische en tegelijkertijd levende cultuurstad."

*Mooier en bijzonderder*
Dordrecht Marketing is zeer verheugd met deze special die een geweldige bijdrage levert aan de verbetering van het imago van de stad. Gerben Baaij, directeur Dordrecht Marketing: "Het heeft ons zeer verheugd dat National Geographic samen met ons deze special wilde ontwikkelen. De stad is veel mooier dan veel mensen weten en veel bijzonderder dan veel inwoners zich realiseren."

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws