Download de 'Horeca Kansen&Omzet Kalender' voor jouw B&B

Auteur: Redactie
Ondernemen 20 december 2022
Download de 'Horeca Kansen&Omzet Kalender' voor jouw B&B

Het einde van 2022 is aanstaande. Voor de horeca sowieso een beter jaar dan 2021. Dat jaar stond namelijk nog veel meer in het teken van corona en moest de horeca het zonder kerstdiners, eindejaarsfeesten en kerstborrels doen. Gelukkig lijkt de pandemie achter de rug en kunnen we 2022 feestelijk afsluiten.

Om die omzetkansen in 2023 extra te belichten heeft de redactie de Horeca Kansen&Omzetkalender ontwikkeld. Wij hebben inzichtelijk gemaakt op welke dag jij als horecaondernemer extra omzetkansen kan ontwikkelen.

Op 30 april viert Koning Willem-Alexander zijn tienjarig jubileum als vorst van het Koninkrijk der Nederlanden, van 9 tot en met 13 mei vindt in de Britse stad Liverpool de 67 editie van het Eurovisiesongfestival plaats en op 14 februari is het Valentijnsdag.

Downloaden

Zo zijn er nog tientallen voorbeelden van extra omzetmomenten in 2023. Die kansen hebben we, speciaal voor horecaondernemers, als kalender opgemaakt en is hier kosteloos te downloaden. Handig om op te hangen in jouw B&B. Doe er je voordeel mee!

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per maand het meest actuele en relevante B&B-nieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws