Een derde Nederlanders skipt ontbijt

10 maart 2014
Een derde Nederlanders skipt ontbijt

Het is de helft van uw propositie als b&b: 'breakfast'. Toch vindt een op de drie Nederlanders het nodig om minstens één keer per week het ontbijt over te slaan. Het hebben van geen tijd
of eetlust worden het vaakst als reden opgegeven om niet te ontbijten.

*Veel of weinig?*
Ook is er onduidelijkheid onder de 1.300 deelnemers aan het onderzoek of het nu wel of niet goed was veel te eten tijdens het ontbijt.

*Tijd nemen*
Na heerlijk te hebben geslapen en met een mooi uitgestald ontbijtje in uw bed & breakfast neemt iedere gast toch even de tijd voor het ontbijt?

*Recepten*
Wilt u wat bijzonders voorschotelen? "Kijk hier voor inspiratie met vis bij het ontbijt":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/nieuws/vis-bij-het-ontbijt-en-lunch-18369/. Of wat dacht u van deze bosbessenbrioche":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/nieuws/presenteer-een-bosbessenbrioche-16231/?

In de nieuwste editie van Bed & Breakfast nóg meer recepten voor ontbijt én lunch. Komen de mensen die het ontbijt overslaan alsnog aan hun trekken! "Lees hier alles over uw abonnement op Bed & Breakfast":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl/nieuws/over-uw-abonnement-op-bed--breakfast-11336/.

Overig nieuws