Eerste ervaringen als B&B-eigenaar

15 juli 2015
Eerste ervaringen als B&B-eigenaar

In mei is 'BenB Bovenweg' geopend in een verrassend gebouw naast de woning van de eigenaren op een landelijke locatie net buiten Rhenen en aan
de voet van de heuvelrug.

*De enthousiaste ondernemer, Jack van den Dungen, deelt graag zijn eerste ervaringen als B&B-eigenaar met onze lezers.*

*Eerste stapjes*
Jack: "De reacties van de gasten die we meteen in de eerste weken al hadden bevestigden dat we ons werk goed gedaan hadden. Het is ook een bijzondere plek; de gasten genieten van de rust. De prachtige Utrechtse heuvelrug en het leuke stadje Rhenen bieden bovendien voldoende mogelijkheden tot sportieve of recreatieve bezigheden. Voor onszelf waren de eerste weken erg leuk en leerzaam; we hebben natuurlijk ideeën die we hadden moeten verwerpen en andere praktische oplossingen waren zomaar gerealiseerd. We hebben echter gemerkt hoe onze servicegerichtheid met respect voor privacy precies een schot in de roos is."

*Faciliteiten*
"Met veel toewijding hebben we de eerste maanden van het jaar na onze verhuizing de bovenverdieping verbouwd en eigentijds ingericht. Daardoor zijn er 3 prachtige kamers ontstaan met tv en Digitenne, 2 comfortabele gemeenschappelijke badkamers en een moderne volledig ingerichte keuken. Natuurlijk is over het gehele terrein gratis goede kwaliteit internet beschikbaar. De kamers kijken uit over de velden richting Rhenen en natuurgebied Kwintelooijen."

De vergaderruimte, tennisbaan, jeu de boules baan, zonneterras, met uitzicht over een prachtige tuin en vijver, een bibliotheek, huurfietsen en dart-mogelijkheden zijn een leuke toevoeging aan het basis B&B-concept, evenals de in hetzelfde gebouw gevestigde galerie.

Nieuwsgierig geworden naar deze B&B? Kijk dan even op de "website":http://www.BenBBovenweg.nl

Overig nieuws