Eindhoven is b&b rijker

10 december 2013
Eindhoven is b&b rijker

In Eindhoven heeft onlangs een nieuwe b&b haar deuren geopend. Onder de naam 'Slapen op Gennep' heet de accommodatie haar gasten welkom. De logeerplaats staat in
de Genneper Parken.

*Manage*
'Slapen op Gennep' is gevestigd in een oude boerderij op het terrein van de Eerste Eindhovense Pony Manege. Paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen want alle gasten mogen gebruik maken van de faciliteiten die de manage aanbiedt. Gasten met een eigen paard of pony zijn ook welkom. De b&b biedt twee kamers aan: de Hemelkamer en de Blauwe kamer.

*Mooiste plekje van Eindhoven*
Eigenaresse Wieneke van Dongen: “Slapen op Gennep is overnachten op het mooiste plekje van Eindhoven. Middenin het groen en toch met alle gemakken van de stad bij de hand. De hoeve ligt op het terrein van de Eerste Eindhovense Pony Manege. Een warme en rustgevende stek met aandacht voor natuur, mens en dier. Dit is een plek om te genieten en ontspannen. En als gasten het willen dan behoort een paardrijles of buitenrit uiteraard tot de mogelijkheden. Wij hebben paarden en pony’s beschikbaar. Gasten kunnen ook hun eigen paard meenemen.”

*Lang gekoesterde wens*
“Voor ons is Slapen op Gennep een lang gekoesterde wens. En de kamers zijn nog fraaier geworden dan we hadden kunnen denken. We helpen onze gasten graag met vragen over Eindhoven en omgeving. Vanzelfsprekend verzorgen we een vorstelijk ontbijt met eerlijke, pure producten veelal uit Genneper Parken zelf”, aldus Wilfred van Dongen.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws