Finalisten Smaak van NL bekend

12 september 2013
Finalisten Smaak van NL bekend

De negen finalisten van Smaak van NL zijn bekend gemaakt. Onder deze naam strijden foodondernemers voor het zesde jaar om het lekkerste product van Nederland. De verkiezing kent
twee winnaars: de winnaar Smaakvol 2013 en de winnaar van de publieksprijs. Op 25 november vindt de finale plaats.

*Finalisten*
De finalisten van regio west zijn: Peter Duijvestijn van Duijvesteijn Tomaten met duurzaam gedroogde tomaten, Geert van Wersch van Brandt & Levie met gedroogde worst met knoflook en nootmuskaat en Nina Weerman van ‘Nice op een stokje’ met aardbeienijsjes. Harry, Petra en Irene Bruins van Erf 1 met Campereiland boeren vanillevla, Mark Ribbink van Ribbink’s Specialiteiten Bakkerij met beschuit met muisjes en Otto Jan Bokma van kaasboerderij De Nylander met Friese kruidnagelkaas, zijn de finalisten van de regio noord en oost Nederland. De zwarte walnoten op siroop van André Leclercq en Marc Creusen van Eyserhalte BV, de Sweet Pepper Surprise van Larisse van der Haar-Buijze van Larisse en de gekruide aardappelsnack van Hein Corten en Yannic Stortelder van The Pommbar hebben de finaleplaatsen in de wacht gesleept voor de regio zuid Nederland.

*Syntens*
Syntens organiseert deze landelijke competitie voor producenten van smaakvolle voedingsproducten. In het gehele land vonden hiervoor in juni en september voorrondes plaats.

*Op de foto:* finalisten van de regio zuid: André Leclercq en Marc Creusen van Eyserhalte BV, Larisse van der Haar-Buijze van Larisse en Hein Corten en Yannic Stortelder van The Pommbar.

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws