Genomineerde b&b's Logeerbedrijf 2014

12 november 2013
Genomineerde b&b's Logeerbedrijf 2014

Twee b&b’s zijn genomineerd voor de verkiezing ‘VEKABO Logeeraccommodatie van het Jaar 2014’. B&b Maria Johanna Hoeve in Noordeloos is genomineerd in de regio Noord- en Zuid-Holland en de Wadden, b&b
De Boerenstee in Woudenberg in de regio Utrecht – Gelderland. VEKABO is de vereniging voor plattelandsaccommodaties en organiseert jaarlijks een verkiezing waarbij regionale winnaars strijden voor de landelijke titel Logeerbedrijf van het Jaar. De uiteindelijke winnaar wordt op woensdag 15 januari bekend gemaakt tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

*Algemene uitstraling*
Gasten stemmen op de locaties die volgens hen in aanmerking voor de titel komen. Dit geven ze door via de site of het evaluatieformulier in de gids van de vereniging. Uit al deze bijdragen heeft een onafhankelijke jury per regio de genomineerde accommodatie gekozen. De jury let behalve stemmen ook op de algemene uitstraling van het bedrijf en de gastvrijheid van de ondernemers.

*Overige genomineerden*
Logeeraccommodaties die genomineerd kunnen worden bestaan onder andere uit groepsverblijven, b&b’s, vakantiehuisjes, (boerderij)kamers, studio’s, appartementen, chalets en pipowagens. Overige genomineerden zijn: minicamping de Köller in Hertme (regio Noord en Oost Nederland, Landgoed Lemmenhof in Ell (regio Limburg), minicamping/appartementen De Couter in Retranchement (regio Zeeland) en re-creatieve boerderij De Ganzenhof in Bladel (regio Brabant).

~Door~ "~Mariska van Gorp~":mailto:mariska.vangorp@uitgeverijps.nl

Overig nieuws