Hier dromen gasten weg...

30 juli 2015
Hier dromen gasten weg...

Ter inspiratie of om gewoon bij weg te dromen: vijf luxe lodges en hotels die zich op de meest afgelegen plaatsen op de wereld bevinden.

*1. Treehotel, Harads, Zweden*



Het Treehotel in Noord-Zweden beschikt over een aantal 'treerooms', diep in het bos. Op deze foto is The Mirrorcube Lodge te zien. De lodge is 4x4x4 meter en is bekleed met spiegels, waardoor het af en toe zelfs onzichtbaar lijkt te zijn.

*2. Pikaia Lodge, Galapagoseilanden, Ecuador*



De pas geopende Pikaia Lodge staat op een krater van een uitgedoofde vulkaan, 450 meter boven de zeespiegel. De lodge is een van de weinige eco-retraites in dit beschermde gebied.

*3. Napo Wildlife Center, Amazonewoud, Ecuador*



Diep in het Amazonewoud in Ecuador is het Napo Wildlife Center gebouwd door leden van de inheemse gemeenschap Kichwa Añangu.

*4. Clayoquot Wilderness Reserve Cloud Camp, Tofino, Canada*



Het onlangs geopende Cloud Camp staat meer dan een kilometer boven de zeespiegel en is alleen bereikbaar via helikopter. In het kamp kan maar één stel verblijven, dat in alle behoeften wordt voorzien door een kleine staf.

*5. Singita Pamushana lodge, Gonarezhou National Park, Zimbabwe*



De Singita Pamushana lodge staat in het Gonarezhou National Park dat meer dan 500 vierkante kilometer groot is. Gasten kunnen hier - als ze geluk hebben - de zwarte neushoorn en luipaarden zien.

Overig nieuws