Wat doen we op de Horecava?

20 december 2013
Wat doen we op de Horecava?

Uitgeverij PS:, o.a. bekend van Hospitality Management, is elke dag (behalve woensdag) om 15.00 uur vertegenwoordigd in de Lounge. Met de focus op de hotellerie worden onderwerpen als
vastgoed, OTA's en
hotelonderwijs behandeld.

*Er is meer*
Uitgeverij PS: is ook vertegenwoordigd met een stand op de Horecava. U kunt ons bezoeken in Hal 1. Voor meer inspiratie hebben wij een aantal tips voor u. Bezoek daarom van 13 tot en met 16 januari de Horecava in Amsterdam RAI om ideeën op te doen en vakgenoten te ontmoeten. De beursbezoeker vindt alle trends, innovaties en marktontwikkelingen binnen het eigen vakgebied in de populaire themawerelden van de Horecava. De wereld HOTEL richt zich op de hotellerie, van vijfsterrenhotel tot bed & breakfast. Het uitgebreide dagprogramma biedt volop inspiratie.

*Nominaties die de omzet verhogen*
De zestien innovaties die genomineerd zijn voor de Horecava Innovation Award, zijn te bewonderen op de wereld INNOVEER!. Verrassende producten en diensten, vaak met een hoog duurzaamheidsgehalte, die de ondernemer in staat stellen zijn omzet te verhogen. Iets waar iedere horecaonderneming naar op zoek is in deze uitdagende tijden.

*De etnische keuken*
Bezoek tijdens de Horecava ook de internationale vakbeurs Ethnic Foods Europe en beleef het beste van de Aziatische, Arabische, Indische, Chinese, Noord-Afrikaanse, Midden Oosterse en andere wereldkeukens.
Kijk op "www.horecava.nl":http://www.horecava.nl/online/Pages/default.aspx?actioncode=&utm_source=Banners&utm_medium=external_bannering&utm_term=banner&utm_content=&utm_campaign=Bannercampagne2014 voor meer informatie, het programma, toegang en openingstijden.

Overig nieuws