Hotel-Garni Villa Arrisja heeft vier tulpen

25 mei 2016
Hotel-Garni Villa Arrisja heeft vier tulpen

Hotel-Garni Villa Arrisja in Eefde is deze week officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het
Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Villa Arrisja ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

*Lovend rapport*
Uit het rapport van de mystery guest: "Alles, maar dan ook alles is stijlvol ingericht. Prachtige kroonluchters, de kamers en badkamers zijn van zeer hoog niveau. De ontbijtruimte is sfeervol. Het ontbijt was met zorg bereid, veel verse producten en heerlijk vers fruit. Kortom echt een B&B met klasse, waar toch de sfeer, gastvrijheid en gezelligheid hoog in het vaandel stond! Veel bewondering voor de gastvrouw die een sfeer weet te creëren van vrijheid maar toch heel hartelijk en gastvrij was. Complimenten voor alles!"

*Kwaliteitseisen*
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B's en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests.

"Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws