Hotel The Roosevelt ademt luxe (FOTO'S)

23 maart 2015
Hotel The Roosevelt ademt luxe (FOTO'S)

Met de pre-opening van het hotel sluiten ondernemersechtpaar Raymonde en Martin van der Louw een periode van intensieve verbouwing van The
Roosevelt af. Zo zijn onder meer 23 bijzondere Boutiquehotelkamers, vier luxe hotelsuites, een adembenemende Presidential Suite, een in wijnen gespecialiseerde Hotelbar D’Oriënt en een beschutte stadstuin gerealiseerd. De Zeeuwse aanwinst is nu geopend voor de eerste nieuwsgierige gasten.



*Authentiek*
Het luxe Hotel The Roosevelt is gevestigd in een authentiek jaren '50 monument van architect J.F. Berghoef. In dit historische pand is een cosmopolitische sfeer gecreëerd door oude details te combineren met moderne elementen. Voor Hotel The Roosevelt heeft ESTIDA een sober chic interieurconcept gecreëerd om het beeld uit de jaren van Franklin en Eleanor Roosevelt te bekrachtigen.



*Hotel favorites*
Via social media heeft Hotel The Roosevelt reeds kenbaar gemaakt welke 'hotel favorites' gasten kunnen verwachten in het Boutiquehotel, zoals bijvoorbeeld de C.O. Bigelow zeep, die Eleanor Roosevelt gebruikte. Gasten kunnen tevens genieten van de frisse, mousserende Franciacorta wijn of de verse en verantwoorde Redbeans koffie. Aan de ontbijttafel kunnen gasten het desembrood van bakkerij De Smaak van Toen verwachten, geserveerd op het romantische Alessi Dressed servies van Marcel Wanders.
















Overig nieuws