Hotelprijsvergelijker maakt doneren mogelijk

16 oktober 2014
Hotelprijsvergelijker maakt doneren mogelijk

Online hotelprijsvergelijker "Weliketoshare":http://www.weliketoshare.com/ lanceert een nieuwe manier van doneren. Een manier van doneren die niets extra kost.
Voor iedere hotelovernachting geboekt via weliketoshare.com doneert Weliketoshare een vast bedrag aan een goededoelenproject naar keuze van de boeker.

*Samenwerken met andere hotelaanbieders*
Weliketoshare is opgericht in 2014 en vergelijkt meer dan 600.000 hotels wereldwijd. De hotelprijsvergelijker werkt samen met de grootste hotelaanbieders en biedt zo een internationale dekking van hotels. Samenwerkingsovereenkomsten zijn er onder andere met Booking.com, Expedia en Hotels.com. De maatschappelijke hotelprijsvergelijker vindt dat een lage prijs eenvoudig is te combineren met automatisch goed doen. Daarom doneert Weliketoshare per hotelovernachting een vast bedrag van haar inkomsten.

*Donaties naar concrete projecten*
Hiernaast heeft Weliketoshare samenwerkingsovereenkomsten met A-merken goede doelen organisaties zoals Het Nationaal Ouderenfonds, Oxfam Novib en het Nederlandse Rode Kruis. Alle donaties gaan naar concrete projecten. ""Het is essentieel om onze boekers concrete voortgang van ’hun’ projecten te tonen, zodat ze weten dat donaties goed worden besteed en ook echt verschil maken. Zo kan een weekend Parijs dus leiden tot donaties aan bijv. rampenpreventie in Guatemala. Wij zien het dan zo: jij een overnachting voor de beste prijs, zij een veilige plek bij een overstroming", aldus medeoprichtster Leontine Spuijbroek.

~Christel Tuin~

Overig nieuws