Huis ten Wolde brengt wandelroutes uit

27 oktober 2014
Huis ten Wolde brengt wandelroutes uit

Huis ten Wolde in De Bult heeft in september zes nieuwe, unieke wandelroutes uitgebracht. Voor gasten van het hotel/restaurant zijn de routes
gratis beschikbaar. De wandelingen zijn in de regio Giethoorn, Oldemarkt en Steenwijk, maar ook in de Kiersche Wijde en uiteraard de waterrijke Weerribben. Natuurlijk is ook het mogelijk om vanuit Huis ten Wolde meteen de natuur rond de Woldberg in te trekken.

*Variabel*
De lengte van alle routes is variabel, dus ieder kan zijn of haar eigen afstand bepalen. In de Weerribben (startpunt Kalenberg) kunnen gasten kiezen voor afstanden tussen de 2,4 - 22 kilometer. In Steenwijk en Giethoorn zijn er routes van 4 tot 15 km.

*Routebeschrijving*
De uitvoering van de routes is zeer verzorgd: met kleurige foto’s en een kaartje op stevig, glad papier. Verder staan er zogenaamde ‘HtWeetjes’ in over bijzondere plekjes op de route. Via QR-codes op het routeblad kan zelfs nog extra informatie op de telefoon binnengehaald worden. Alle wandelingen zijn ook als GPS-route verkrijgbaar. Eerder dit jaar verschenen ook twintig fietsroutes met dezelfde bijzondere opzet. Deze hebben alle als startpunt Hotel Huis ten Wolde.

*Locatie*
Huis ten Wolde heeft 41 hotelkamers, twee restaurants en vier vergaderruimtes, waarvan de grootste een maximum capaciteit van 350 mensen heeft. De beauty en wellness met zwembad en whirlpool zijn zowel door gasten als los te boeken. Gasten beoordeelden hun verblijf via Zoover met gemiddeld een 8.5. Beoordeeld op Eten, Service en Decor via IENS staat Huis ten Wolde in de top 10 van beste restaurants in Overijssel (8,5).

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws