Jubileum Golden Tulip Hotel Central

30 maart 2015
Jubileum Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central viert dit jaar haar 110-jarig jubileum. De afgelopen weken was er echter nog meer reden voor een feestje: Golden Tulip Hotel Central
ontving namelijk 3 awards van reviewsites. Sinds de start in 1905 staat uitstekende kwaliteit en Bossche gastvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel. Dit bleef dan ook niet onopgemerkt bij de gasten; dankzij de uitstekende reviews mocht Golden Tulip Hotel Central drie prijzen in ontvangst nemen.

*Award of Excellence én Beste Hotel*
Golden Tulip Hotel Central ontving zowel de Award of Excellence van Booking.com, als de awards voor beste hotel van Den Bosch van HotelSpecials.nl én Hotels.nl. Deze prijzen zijn uitgereikt op basis van reviews van bezoekers van deze websites. Zo kreeg Golden Tulip Hotel Central op Booking.com een waardering van 8,3 van de gasten, op Hotelspecials.nl een 8,5 en op de website van Hotels.nl zelfs een 8,7. Hiermee is het hotel uitgeroepen tot beste hotel van Den Bosch. Karin Rademaker, directeur van Golden Tulip Hotel Central, is erg trots op deze awards: ‘’Het doet ons goed te merken dat onze gasten zo tevreden zijn. Daar doen we het uiteindelijk toch iedere dag voor!’’

*Jubileumjaar*
Om het 110-jarig bestaan te vieren organiseert Golden Tulip Hotel Central in 2015 diverse feestelijke activiteiten voor haar gasten. ‘’Carnaval was een groot succes. De officiële datum dat wij jarig zijn is 4 mei, dus de maand mei wordt zeker een feestmaand. We zijn momenteel druk aan het brainstormen over leuke verwenacties en nieuwe evenementen om de mijlpaal te vieren‘’, aldus Karin Rademaker.

*Golden Tulip Hotel Central*
Met een reeks aan mogelijkheden en faciliteiten voor zowel de zakelijke- als vrijetijdsgast is Golden Tulip Hotel Central het kloppende hart in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Het hotel beschikt o.a. over 125 kamers (waarvan drie suites en in totaal negen verschillende kamertypes), 12 multifunctionele vergaderzalen en de prachtige 14e-eeuwse gewelvenkelder ‘De Hoofdwacht’ voor recepties, stijlvolle diners en feesten. Naast restaurant ‘de Leeuwenborgh’, brasserie ‘Central’ en de twee bars ‘Moriaenbar’ en ‘Tony’s bar’ is het neusje van de zalm toch wel het fitnesscentrum op de 7e etage met een bijzonder uitzicht op de Sint-Jan.

Overig nieuws