Kamperen bij een hotel

8 mei 2014
Kamperen bij een hotel

Afgelopen zomer kon men al kamperen in de tuin van Golden Tulip Val Monte voor Shelterbox. Op veler verzoek heeft Golden Tulip Val Monte besloten deze actie te herhalen om zo nog meer geld op te
halen voor dit goede doel. Daarom staat ook dit voorjaar de Shelterboxtent weer klaar in Berg en Dal. De actie is als volgt: wanneer men een minimale donatie van € 75,- doet aan Shelterbox, mag men 1 of 2 nachten overnachten in een ShelterBoxtent in de prachtige tuin van Golden Tulip Val Monte. Het hotel biedt de overnachters gratis een ontbijt aan.

*Camping runnen is niet de ambitie*
“Uiteraard hebben wij niet de ambitie om onze tuin voortaan als camping te exploiteren. De actie is echt bedoeld om op een ludieke manier geld in te zamelen en bewustwording te genereren voor Shelterbox. De tent waarin men slaapt is eenzelfde tent als welke naar de rampgebieden wordt gestuurd” aldus het hotel.

*ShelterBox*
ShelterBox is een internationaal noodhulpfonds dat wereldwijd voorziet in noodonderdak, warmte en waardigheid voor mensen die getroffen zijn door (natuur-)rampen. ShelterBox levert binnen enkele dagen na een (natuur-)ramp een box met noodonderkomens aan mensen die door de ramp hun thuis zijn kwijtgeraakt. Elke box is een noodhulppakket met een familietent tot 10 mensen. Met deze kwaliteitstent en andere essentiële gebruiksvoorwerpen om te kunnen eten, drinken en slapen, kunnen mensen die dakloos geworden zijn door een (natuur-)ramp zich weer tijdelijk redden. Wij gaan er van uit dat een overheid na circa zes maanden de belangrijkste infrastructuur weer heeft hersteld. Voor meer informatie: www.shelterbox.nl.

*Golden Tulip Val Monte*
Aan de rand van Nijmegen, in het dorp Berg en Dal, ligt in de bossen en op de heuvels viersterren hotel Golden Tulip Val Monte. Vanuit het prachtige park rondom het hotel, het hooggelegen terras en de Panoramazaal, heeft u een schitterend uitzicht over de 90 meter lager gelegen polders. Het hotel beschikt over 24 multifunctionele zalen voor grote en kleine bijeenkomsten en 124 kamers. Voor meer informatie: www.goldentulipvalmonte.nl.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws