KHN start serie over ondernemerschap

30 juni 2015
KHN start serie over ondernemerschap

Vandaag is de eerste aflevering van het online programma Hart van de horeca te zien op "KHN.nl.":http://www.khn.nl/nieuwsberichten/2015/06/khn-start-serie-over-ondernemerschap-in-de-horeca Een serie waarin gepassioneerde horecaondernemers
vertellen over hun ondernemerservaringen. Vanuit de praktijk vertelt horecaondernemer Harald Droste van Droste’s uit Tubbergen in de eerste aflevering over het thema gastvrijheid. KHN heeft drie afleveringen geproduceerd over gastvrijheid, innovatie en rendement en biercontracten.

*Hart van de Horeca*
KHN start met drie afleveringen van Hart van de horeca. Daarmee wordt volgens de brancheorganisatie ervaring opgedaan met een nieuwe manier van communiceren met de horecaondernemers. Zij vertellen over hun succes in het ondernemerschap en informeren en inspireren hiermee volgens KHN hun collega-horecaondernemers. De afleveringen worden gepresenteerd door Gerlof Bos, duren tussen de 10 en 15 minuten en in elke aflevering staat één thema centraal. De tweede aflevering gaat over innovatie en rendement en is te zien vanaf 7 juli. De derde aflevering gaat over biercontracten en is te zien vanaf 23 juli.

*Over Droste’s (Tubbergen)*
In 1928 is de opa van Harald Droste begonnen met een klein café met kruidenierswinkeltje genaamd De Viersprongglas. De vader van Harold nam dit begin jaren '60 over en begon met zijn vrouw een succesvol restaurant naast het café en in 1976 werden aan het bedrijf 10 hotelkamers toegevoegd. In 1990 neemt Harold het stokje van zijn ouders over en brengt direct een aantal veranderingen aan in het bedrijf. Na een paar jaar gooit hij het roer om en volgt hij alles wat zijn gevoel hem ingeeft. Gasten waarderen zijn visie en werkwijze, waardoor Droste’s al lang succesvol is.

Bekijk de trailer op de site van "KHN.":http://www.khn.nl/website/inspiratie/khn-programma/trailer-hart-van-de-horeca

Overig nieuws