Landal finalist Kids Vakantieaanbieder

9 december 2013
Landal finalist Kids Vakantieaanbieder

Landal GreenParks is genomineerd voor een ‘Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2014’ in de categorie Vakantieparken XL. Ook Hof van Saksen
is finalist in de categorie Vakantieparken.

*De wedstrijd*
Met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards wordt het beste kindvriendelijke reisaanbod in de schijnwerpers geplaatst. De uiteindelijke winnaars worden bepaald door het publiek. Op 15 januari 2014, de eerste publieksdag van de Vakantiebeurs, worden de awards door presentatrice van Telekids uitgereikt.

*De finalisten*
In de categorie Vakantieparken XL is Landal GreenParks genomineerd samen met Molecaten en Center Parcs. In de categorie Vakantieparken zijn Hof van Saksen, Marveld Recreatie en Attractie- en Vakantiepark Slagharen en genomineerd.

*Kindvriendelijke score*
De juryleden, bestaande uit Stephan Bosman (CEO Zoover), Boy Lokhoff (Director New Business TravMedia Company) en Marlotte Lubbers (Uitgever Kids Vakantiegids), beoordeelden de wijze waarop de kandidaten in de markt inspelen op de wensen van kinderen tot en met 16 jaar en hun familie. Daarbij werd onder andere gelet op het totale reisaanbod, het animatieprogramma, de persoonlijke aandacht voor de vakantiewensen van de doelgroep, duurzaamheid en innovatie. Een andere belangrijke pijler was de score voor kindvriendelijkheid van het accommodatieaanbod van de reisorganisaties op Zoover Vakantiebeoordelingen.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws