Lasagne met paprika

Auteur: Jorien Slager
1 januari 2016
Lasagne met paprika

Ingrediënten

2 rode paprika’s
1 courgette
1 pak lasagnevellen
1 pot tomatensaus
400 g rundergehakt
1 bol mozzarella
300 g spinazie
basilicum
zout en peper

Bereiding

Snijd de courgette in plakken en de paprika in blokjes. Rul het gehakt en zet opzij. Verhit olijfolie in een pan, fruit ui en knoflook en voeg de paprika toe. Voeg na een paar minuten de spinazie toe en verwarm tot deze geslonken is. Voeg hieraan basilicum en tomatensaus toe. Verdeel de lasagnevellen over de bodem van de ovenschaal. Bedek met een laag courgette en een deel van de tomatensaus. Leg hierop lasagnevellen, een laagje gehakt en weer saus. Herhaal tot de saus op is en bedek met mozzarellaplakjes. Bak 20 minuten in de oven.

Overig nieuws