Logis Hotels benoemt beste restaurants van 2017

8 december 2016 | Thijs Jacobs

Fijnproevers opgelet: Logis Hotels heeft de beste restaurants van 2017 bekend gemaakt. Maar liefst 60 restaurants - waaronder 10 nieuwe chefs - ontvingen de prestigieuze titel Table Distinguée, die wordt toegekend aan exclusieve, gastronomische toprestaurants. Daarnaast zijn 19 restaurants in de prijzen gevallen in de nieuwe categorie Vier Stoofpotjes, een onderscheiding voor opkomend culinair toptalent.

Onder leiding van Gillles Goujon, een gerenommeerde Franse chef-kok met maar liefst drie Michelinsterren op zijn naam en lid van de gerenommeerde Meilleurs Ouvriers de France, heeft een team van culinaire topjournalisten de gastronomische kwaliteit van het internationale Logis Hotels netwerk beoordeeld. De beste restaurants maken onderdeel uit van de exclusieve Table Distinguée selectie. Niet alleen het culinaire karakter van de hotel-restaurants werd beoordeeld, ook de kwaliteit van de service, de sfeer en de inrichting werden door de jury gerecenseerd.

Nederlandse hotels bekroond
Ook de Nederlandse Logis Hotels werden onderscheiden op culinair gebied. Logis Hotel Restaurant De Bokkepruik en Logis Restaurant-Hotel De Tuinkamer prolongeerden de titel Table Distinguée. “Een fantastische bevestiging van ons streven om onze hotel- en restaurantgasten kennis te laten maken met een Frans-Nederlandse ervaring van topniveau”, aldus  Jaap Istha en Heleen Istha-Koeslag die de scepter zwaaien in Hotel Restaurant de Bokkepruik. Chef-kok Jos Weel van Restaurant de Tuinkamer is trots om opnieuw te zijn verkozen tot Table Distinguée: “Wij geloven in lokale producten en werken uitsluitend met topkwaliteit. Wij zetten hier in het schitterende Ruurlo al ruim een kwart eeuw iedere dag alles op alles om onze gasten culinair in de watten te leggen”.

Nieuwkomer Clemens Kuipers, chef-kok van Logis Hotel de Zwaan in Delden, werd bekroond met Vier Stoofpotjes voor veelbelovend talent. “Dit is een fantastische beloning voor ons team en een extra motivatie om onze gasten in 2017 verder te overtuigen van onze culinaire plannen”, aldus Kuipers.

“Logis Hotels biedt culinair genot voor alle fijnproevers met een passie voor goed en lekker eten. Onze keukens presenteren het beste van de regionale en lokale keuken, met een culinaire en creatieve twist”, aldus Fabrice Galland, voorzitter van Logis Hotels.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
Oproep KHN aan gemeenten: stop verhoging toeristenbelasting

Gemeenten leggen steeds vaker een hoge belasting op aan toeristen die komen overnachten. De opbrengst van gemeenten uit toeristenbelasting verdubbelde van 131 miljoen in 2009 naar 294 miljoen in 2019. Het gemiddelde tarief per overnachting steeg van 1,54 euro naar 2,70 euro. Deze verhogingen worden ...

Columns Blog
Column: zo belandde ik in Spanje als B&B-eigenaresse

In de Chinese astrologie ben ik een vuurpaard en dit paard galoppeert door het leven. Mijn avontuurlijke aard zorgt ervoor dat ik behoefte heb aan verandering en graag nieuwe uitdagingen aanga. Zo ging ik op een dag naar Spanje en regelmatig stellen mensen mij dan ook de vraag hoe ik daar terecht be...

Interview Longread
Zussen nemen hotel over: ''Stel je voor dat we deze kans gemist hadden''

‘Prins Stefan 2019’ staat op het bordje dat op de gevel prijkt. En pal voor de deur, op een leuk pleintje met een prachtig stadhuis, ligt pontificaal een reusachtige koningskroon. Die prins Stefan hoort uiteraard bij het carnaval - net als Hotel de Kroon. Iedereen die even rondkijkt in d...

Interview Longread
''Met een ‘nee’ tegen de ene gast, zeg je ‘ja’ tegen de ander''

Bij de start van Bed & Breakfast Dalauro in 2008 was niets hen teveel. Tegenwoordig reserveren Rob Kemmeren en Laura Lazzarini meer tijd voor hun twee puberzoons. Gasten kunnen daarom niet meer inchecken in het weekend, maar wie op vrijdagavond komt, wordt gefêteerd op een Italiaans driega...

Achtergronden
Op deze manier houd je je aan de privacyregels in je hotel

Ben jij bang om ongastvrij te zijn als je je aan privacyregels houdt? Denk jij dat het een enorme rompslomp is om de privacy in je hotel op orde te krijgen? Heb je geen idee waar en hoe je moet beginnen? Lees dan vooral even verder, want we hebben een aantal bruikbare tips voor je. Het zorgvuldi...

Interview Interieur Longread
Zo hoort een hotelkamer er tegenwoordig uit te zien

De ‘tweede eerste indruk’ van het hotel krijgt de gast wanneer hij of zij de kamer binnenloopt. Die moet minstens zo goed zijn als de allereerste indruk, dus natuurlijk doet u er alles aan om de hotelkamer zo goed mogelijk te presenteren. Daarbij moet alles kloppen: het kleurgebruik, de ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Columns B&B Logement No5
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: