Mezger Lodges Domburg bijna af

1 april 2015
Mezger Lodges Domburg bijna af

Met het heiwerk bijna afgerond, gaat Mezger Lodges Domburg nu snel vorm krijgen. Mezger Lodges Domburg combineert de verhuur van luxe
appartementen met hotelservices en speelt daarmee in op de groeiende behoefte van vakantiegasten aan luxe overnachtingsmogelijkheden.

*Villa's*
Het project aan de Domburgseweg heeft inmiddels ruim voldoende kopers en toekomstige gebruikers weten aan te trekken om in snel tempo gebouwd te worden. De oude villa ’t Maereltje – in te slechte staat om op te knappen – is gesloopt. Op die plaats worden twee villa’s – Villa Mezger en Villa Maerel – gebouwd. Samen zijn zij goed voor twintig luxe appartementen, de Mezger Lodges Domburg. Een fraaie lounge, waar de gasten kunnen ontbijten en ’s avonds in het huiskamerrestaurant een dagmenu kunnen nemen, verbindt de beide villa’s.

De exploitatie van de lodges, voor twee tot zes personen, en de hotelexploitatie is in handen van hotelier Peter Bommeljé.

*Investering van 15 miljoen*
Met de bouw en exploitatie is een investering van circa 15 miljoen euro gemoeid. Wethouder Jaap Melse van de gemeente Veere laat zich zeer positief uit over het project in de speciale uitgave van de Mezger Courant. Zo is hij enthousiast over de wellnessmogelijkheden die de Mezger Lodges gaat bieden. Dit past uitstekend bij de badstatus die Domburg heeft. Melse: “De gemeente is enorm trots dat lokale ondernemers royaal investeren in het woon- en leefklimaat van Domburg.’’

Ook gedeputeerde Carla Schönknecht laat zich in diezelfde Mezger Courant lovend uit over het initiatief en de kwaliteit ervan. “Mezger Lodges speelt in op de wens van gasten naar meer luxe en ruimte’’, aldus de gedeputeerde.

*Verkoopdagen*
Inmiddels is 70 procent van de 20 lodges verkocht. Er zijn er dus nog slechts 6 te koop. Op zaterdag 4 april is de eerste verkoopdag van 2015.

Overig nieuws