Marriott speelt voor Kerstman

19 december 2014
Marriott speelt voor Kerstman

Marriott is genereus zo vlak voor de feestdagen. De hotelketen laat Jordan Axani (28) en Elizabeth Gallagher gratis overnachten
tijdens hun wereldreis. Op gescheiden kamers, welteverstaan. Jordan is succesvol gebleken in zijn zoektocht naar een Canadese vrouw met de naam Elizabeth Gallagher. In maart boekten Jordan en zijn vriendin een wereldreis, maar de relatie is voorbij.

*Zelfde naam*
Omdat de naam op het ticket niet gewijzigd kon worden, moest Axani op zoek naar een nieuwe reisgenote met exact dezelfde naam en dezelfde nationaliteit. De 23-jarige studente Elizabeth Quinn Gallagher uit Cole Harbour is de 'gelukkige', alhoewel haar vriend er minder blij mee is. Jordan's oproep bereikte miljoenen mensen via Reddit, en duizenden e-mails waren het gevolg: er waren 18 (!) Canadese vrouwen met de naam Elizabeth Gallagher, dus Jordan had wat te kiezen. Eerst vond de gelukkige dame het een beetje een eng idee, maar na enkele telefoongesprekken leek het haar toch best een leuk idee.

*Hype*
De reis start op 21 december in New York, waarna ze naar Milaan, Praag, Parijs, Bangkok en New Delhi reizen. Op 12 januari komen ze weer terug in Toronto. Op het web is het verhaal een hype en het stel kan misschien niet eens meer anoniem over straat als het zo doorgaat.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws