Nederlandse erotiek in hotel Londen

25 september 2014
Nederlandse erotiek in hotel Londen

Vandaag wordt de eerste 210th Suite geopend in het Londense boutiquehotel myhotel Chelsea. Het is voor het eerst dat een Nederlands erotisch
merk en een hotelketen hun krachten bundelen.

*Erotisch arrangement*
De hotelkamer van dit grensverleggende hotel in Chelsea is helemaal ingericht in kleuren en materialen die aansluiten bij de stijl van dit luxe lifestylemerk. Op de kamer staan 210th-producten als massage-, badolie en glijmiddel en hangen sensuele foto’s van het merk. Ook kunnen gasten een arrangement boeken met een stijlvolle 210th giftbox, met erotische artikelen en uitdagende opdrachten.
?
*Verleiden*
Eigenaar van 210th Sofie Rockland: "Ons motto is ‘Closer Together’. Waar kom je dichter bij elkaar dan in een luxe hotelkamer? Mijn ultieme droom was dan ook het ontwikkelen van een suite die helemaal is ingericht om mensen te verleiden om elkaar de aandacht te geven die ze verdienen. Toen myhotels van deze droom hoorde, besloten ze deze unieke samenwerking aan te gaan."?

*myhotels*
Het hotelmerk myhotels werd opgericht in 1999. Er zijn inmiddels 3 myhotels. Het hotel in Chelsea werd in 2002 geopend in een chic landhuis in de wijk Brompton Cross. Het doel van het hotel, dat stijl en excentriciteit combineert, is om de individuele gasten een service te bieden die ze nergens anders vinden. Het hotel wordt op dit moment gerenoveerd.

*210th*
210th is een Nederlands luxemerk met smaakvol vormgegeven erotische producten. 210th wordt wereldwijd verkocht in onder andere hotels. Als de 210th Suite een succes blijkt, dan is het de bedoeling om meer erotische suites te ontwikkelen.

~Christel Tuin~

Overig nieuws